Muž a jeho správanie

26. dec 2021

Čo si myslíte o tom keď muž vás ľúbi takú aká ste roky
..( vždy som bola taká plnšia 70-80kg.
teraz po tehotenstvach aj vekom je to viac .
Nie sme model ani jeden..
Lenže muž mi začal špliechat do tváre tak hnusne že nežer a ako vyzeráš a..😏podobne . A je pravda že už dávno prestal sa má dotýkať sám od seba. Je to zvláštne.
Začínam to vnímať čím ďalej,tým viac . V posteli čaka len odomna niečo.
Je pravda že sa ani nebozkavame . Ani som nechala skrz slín Ako oživiť vzťah . ?🤷
Viem ,mala by som niečo so sebou robiť . Ale keďže ešte kojim (nevyhovaram sa ) tak som unavená aj občas si doprajem jedlo lebo to má naštartuje a vladzem

autor
26. dec 2021

Proste sú sviatky.. 😶a povedal mi aká som ,tak hnusne a tak som mu povedala že či krajšie sú iné. A odišla. Jasné že zo srandy to myslel tlk.. to sa nehovorí . 🥺Myslela som že ma ľúbi veľmi ale on mi príde že mu vadim

barboritta
26. dec 2021

Ja chápem, že sa ťa to dotklo.Ake je veľké dieťatko,ktoré dojcis?A ty sa cítiš dobre vo svojom tele?

autor
26. dec 2021

@barboritta 3,5mes má . Neviem ja som sa cítila že som schudla trochu už . Teraz sa inak cítim . Nechcem sa chovať ako citlivka ale ani nechcem aby mi tak hovoril akože zo strandy. Nebol taky

autor
26. dec 2021

A zas chceli sme ísť k rodičom ale bábo stále spí ,nemá svoj režim. A neboli sme ešte nikde s ním a zvykne plakať. Mna asi nik nechápe a nemyslí namna aby som bola v pohode.🤦Proste musíme dodržiavať ich zvyky ..nemôžu sa oni aspoň raz prispôsobiť nám ? A príst k nám ?och toto sú sviatky pokoja .

barboritta
26. dec 2021

No mali by teda prísť aj oni,ale nevidím spiace dieťa ako prekážku v návšteve.Dieta je ešte malinké,si po pôrode krátko,dojčením sa dá pekne schudnúť a keby aj nie,môžeš zapracovať na tom potom.Pripomen modelovi,koho dieťa si nosila a dojcis.Nenervuj sa,návštev ešte bude

anavianavi
26. dec 2021

Všetko je v hlave. Ak ta jeho komentáre rania, snažila by som sa. Sama to robim. Cvičím 5x do týždňa doma pri dvoch detoch, hoc aj 10 min alebo 40 min. A nedoprajem si. Nie sme deti, že musíme mat všetko, čo chceme. Keď si to teraz nemôžeš dovoliť, tak nie. Je to však len na čas, kým sa dostavia výsledky a potom s mierou môže všetko. Nefunguje to tak, že sa o seba nebudeme starať a čakať, že partner nás bude bezhranične ľúbiť. On síce lubi, ale poznámku si neodpustí. A možno namotivujes aj jeho.

ckocka
26. dec 2021

@anavianavi Ak lúbi tak to nikdy nebude poznámka "nežer". To by ma namotivovalo iba ak vyhodiť mu kufor za dvere.
Vedela by som pochopiť že ma prestane milovať, nedopustila by som aby sa ku mne správal ako k odpadu.

stanulienkat
26. dec 2021

Je pravda, ze to mohol povedat aj inak. Ale nezabudaj, ze laska a pritazlivost ide aj cez vizual. Ked mas roky nadvahu a este priberies, muzi to vnimaju. Kazdy chce mat peknu, atraktivnu zenu, co o seba dba. Ani ty by si nechcela tucneho, zanedbaneho chlapa. Pritazlivost vo vztahu musi byt. A kojenim sa krasne chudne+pohyb a strava. Aj ty sa budes citit lepsie. O pol roka je leto, daj si zavazok, ze schudnes aspon 15-20 kil. Budes sa citit atraktivnejsia pre seba, aj muza.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivangeline
26. dec 2021

Ide o sebavedomie a nie o kg.. Ide o pozornosti a nie len sx...

qwer2019
26. dec 2021

Keďže kojíš, tak je dobre že ješ, len to treba aj v nejakej pravidelnosti. Ja som pred deťmi mala krásnych 55kg, teraz mam konečne aspoň 45kg( doteraz 43kg). Pretože pri kojení sa riadne chudne ( aspoň u mna) popritom behanie okolo detí, myslím si, ze si ani n3uvedomujes akú záťaž máš a koľko pre svoje telo robíš. Tvoj muz to dúfam naozaj nemysli vážne. A pokiaľ ti to miestami ubližuje, cítiš sa nepríjemné tak sa s ní porozprávaj 🙂

evka258
26. dec 2021

Ja mam 5 mesacne babo, plne kojim. Schudla som na predporodnu vahu pomocou kalorickych tabuliek. Roky som bojovala s kilami a konecne sa citim dobre, zacinam sa mat rada....vytahujem zo skrine veci, ktore som davno nosila a su mi dobre 🙂 proste, ked sa zena ma rada, citi sa dobre, tak aj muz sa na nu inak pozera, je pre neho carovnejsia. Ak ti mozem poradit, chod do tych kalorickych tabuliek.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
amelie2017
26. dec 2021

Ja ta chapem, ze "zeres" ja mam 5 mesacneho, prve 3 mesiace som mala mlieko a nejedla som, ale zrala. Ozaj doslova. Nonstop, porcie ako pre drevorubaca, stale sladke, co ja nemam rada. Ale mlieka som mala strasne vela a za tyzden som chudla kilo a pol. Aj napriek tomu nenormalnemu jedeniu. Mlieko uz nemam a uz si musim davat pozor. Teraz sa na mna lepi asi aj voda. Uz mam 2 kila viac, ale len na bruchu zas. Ako vzdy. Akurat dnes mi muz vravel, ze sa mi vracia brusko. Ja son smutne povedala, ze viem, a on, ze som krasna a budem krasna vzdy. Nie som z toho stastna, ale obe deti dokolecka chore, robota, muz bol chory, potom uraz. Ano, vyhovorky, ale nebolo kedy varit zdravo a cvicit uz duplom nie. Obdivujem zeny, ktore na to maju energiu. Ale kedze som stastna, ze sa mi v podstate zranim podarilo schudnut, nechcem to premarnit, kedze mam po 5 rokov konecne uz len 5 kil do vysnivanej vahy. Takze idem na to. Uz studujem kaloricke tabulky a prvy povianocny nakup uz spravime tak, aby som sa zacala zdravsie stravovat.
Ale myslim, ze samotna vaha u vas nie je hlavny problem. Lebo da sa to aj inak povedat, urobit. Keby ti povedal, zlatko, 2krat do tyzdna ti vezmem deti a ty si mozes oddychnut, zacvicit, ist do fitka..myslim, ze by ti to nebolo tak luto.

barborachors
26. dec 2021

prepac ale tvoj muz ma pravdu. 80/90 kil na zene neni zdrava vaha a hovor co chces, kojenie nekojenie, tu nejde o modeling ale o zdravie...

zuzitko74
26. dec 2021

@barborachors Môže mať jej chlap pravdu akú chce. ale ak ju do nej hodí ako kus kameňa, pokojne sa môže stať, že tým v nej niečo zabije. Takto by to byť nemalo.

ljzozv
27. dec 2021

@barborachors ja čítam v príspevku, že ani jeden nie je model.
Toto povie týmto spôsobom len hulvát, ktorý si druhú stranu neváži. A dokonca 3,5 mesiaca po pôrode 😟.

autor
27. dec 2021

@amelie2017 ja som zo začiatku nemala čas "žrať ako to voláš .. až teraz som začala áno ,lebo ma to dobije energiou . Ale to vieme len my matky čo v noci sme hore aj 4krat nevyspate

amelie2017
27. dec 2021

Nazyvam to zranim, lebo tak ti to povedal tvoj muz. A ano, aj ja som sa citila, ze zeriem. Lebo ak som len jedla, nemala som energiu na nic, az ma triaslo od hladu. Jednoducho som sa musela napraskat. Len som mala stastie, ze som kojenim chudla. Lenze ja som mala aj 500ml mlieka kazde 2 hod, takze je jasne, ze som to vsetko spalila. Tuto noc som spala 3 a pol hodiny. Maly uz ma vyse tyzdna strasne hlieny, kasle a tuto noc bol extremne nervozny. Zaspal len na rukach, akonahle som dala do postielky, v sekunde plac. O 1. sa mi ho podarilo uspat. Po 40 min na rukach. O 3. bol zase hore. Do pol 5. O 6. budik do prace 🤦‍♀️🤯 na maslu. Ale uz sa snazim neprejedat, lenze ide mi to len preto, ze uz nekojim. Kebyze ano, tiez som potrebovala jest. Lenze to telo palilo same. Ale ja si uz ozaj davam pozor. Lebo pri prvej dcere som sa prave kvoli unave a vycerpaniu vyjedla zo 70 na 86 kg. Vaha nie je vsetko, ale sama sebe som sa nepacila, z toho nastavaju dalsie problemy, ako odmietanie manzela, lebo vsak som tucna a nechcem, aby si ma takto videl, atd. Ale ty si este len 3 a pol mesiaca po porode. Len nedavno ti skoncilo sestonedelie. Sustred sa hlavne na dieta, ale nezabudaj na seba. Skus viac zapajat muza, nech si aj oddychnes. Ja som sice v praci, ale ked pridem domov, naobedujem sa a pojdem si na chvilu zdriemnut. Nie vzdy je ta moznost, ale ked sa da, s muzom sa striedame. Jeden den ma straz pri detoch on a ja oddychujem, dalsi den oddychuje on. Sme na deti dvaja, nie len ja.

acrobaleno
27. dec 2021

Inak sranda, že len muži majú "nároky". Sama hovoríš, že ani jeden z vás nie je model? Prečo mu aj ty nevykričíš, že má brucho alebo plešinu?