Ahoj, rada by som zistila Vas nazor na moju vec, ci uz pozitivne alebo negativne by som chcela vediet ako to mam vnimat. Mam manzela a robi v cisto damskom kolektive 10 zien, je to uz asi 1 co je tam uplne sam muz, predtym bol este jeden. No a k veci: mali koncorocne posedenie z ktoreho sa minuleho roku vratil o 3.00 rano ozraty, tento rok to zopakoval znova, prisiel o 1.30 v doprovode kolegyne ozraty a bol na diskoteke s piatimi kolegynami z toho 4 rozvedene zijuce ako kedy s kym, mala som neskutocne nervy, ze po posedeni isiel sam s nimi na diskoteku, je to normalne? On mi tvrdi, ze sa neciti byt v nicom vinny, ze som prehnane ziarliva, ze je to normalna vec, prosim Vas o nazor ci som fakt taka vadna, inak mu vobec nerobim nikdy vystupy ani kontroli aj napriek tomu,ze je v praci aj dve hodiny po pracovnej dobe, inak robi v banke.Dakujem.
Je to vec pohľadu. Ja pracujem v kolektíve so samými mužmi, nehovorím, že mi ten môj neverí, ale určite ho to v podvedomí žerie. Tiež sa jedná najviac o posedenia. Tie máme aj 5 x za rok. Naposledy sme mali posedenie v piatok, domov som došla pred siedmou ráno 🙂, tiež mal pripomienky, ale ja to beriem. Chápem ho, ale predsa sem tam musím povyraziť, odreagovať aj bez neho 🙂
Mňa to mrzí, že ho to žerie, ale nenarobím nič s tým. Aj ja by som to tak brala. keby pracoval v ženskom kolektíve.
Ja to beriem ako normálny prejav toho, že mu na mne záleží, že ma ľúbi.
Raz do roka si vyrazí s kolegyňami? No a? To neznamena, ze tam kazdu jednu pretiahol...
Tak mu skus trochu veriť
@zufala77 je to o vzajomnej dovere a respekte. A je uplne jedno aky je kolektiv. S manzelom pracujeme obaja vo vacsich firmach a mame 1-2x za rok akciu,kde sa aj nocuje (alebo aspon niektori "cezpolni"). Ked som nastupila dokonca som bola na prvej akcii na zmiesanej izbe 3baby a 2chalani (sme boli partia naraz nastupeni a skoliaci sa), ja 4mesiace vydata, 5ty mesiac vo firme a manzel s tym nemal najmensi problem. (Samozrejme nemal dovod.) U nich vo firme tiez kadejake pariky oficialne i "bokovky", tak mi porozprava klebety a zivot ide dalej.... Mozno to nic nie je a mozno Ta podvadza, to my nevieme, otazkou je, preco mu Ty neveris a preco on nerespektuje Tvoje vyhrady?
Kým je na diskotéke s 5 kolegyňami žiadny problém. Ten bude až by bol len s jednou.
viac ako kolegyne by mi vadilo, ze prisiel ozraty ...
Úprimne? Ja by som tiez ziarlila, neviem ci odvovodnene, alebo nie, proste nemyslim si že to je ok aby sa ozieral s kolegynami a chodil s nimi na diskoteky, nie je snad už pubertak aj keby to bolo raz za rok.. Nevravim ze by som si rovno myslela, ze nejakú pretahuje, ale tak mam za to, ze dospelý ženatý chlap ma urcite mantinely a tie sa neprekracuju..
Ja viem, ze zas budem za divnu, lebo niekedy mam pri citani diskusii pocit, ze občas ziarlim jedina na svete, ale risknem to.. jednoducho tak by som to citila ak by ma to postretlo..
Inak môj muž mal v minulej praci tiez vela pekných mladých kolegyn.. Naozaj by mi vadilo ak by sa s nimi siel ozierat.. Su to kolegyne, nech s nimi pracuje a nie chlasta.. Našťastie môj muž je introvert co nemá rad takýto druh zabavy, podobne ako ja..
Je to vec pohladu. Ja robim so 120 chlapmi - vojsko a ani by ma nenapadlo si nieco zacat s niektorym. Skor mam chlapov uz plne zubya Moj muz sa na tom baví,ked mu rozpravam zazitky. A ako pise Oldman50plus ked ich je viac,to neries. Ale chapem tvoju ziarlivost. Lebo ja si vzdy spomeniem - ked suka da,pes skoci.
Zalezi od mnoheho, ja som tiez parkrat bola na disko s kamaratkami aj mm bol s kamaratmi, proste je to nejaka psychohygiena. Mne by to vadilo asi keby sme mali uz deti a ja by som sa starala a on hyril. 😀 Akurat ze uz nas velmi diskoteky nebavia.
Moj chodi aj na noc na chaty apd. Ja to neriesim.
Absolutne ma nezaujima kto co ako a preco. Proste neriesim. Mame aj dieta,ak chcw porozoravat " zazitky" porozprava.
Tiez som boka xy krat s kamoskami,z prace apd.
Bud veris alebo nie. Ak Ra bude xhciet podvuest,urobi to aj po ceste domov z prace.
Ja mojmu vetim,ale cokolvek zistit,tak to mu nedarujem!!!
čo ti na tom vlastne vadí? že sa šiel zabaviť? že prišiel ožratý? že uprednostnil kolegyne pred tebou? alebo....? domýšľať si čo všeličo sa medzi nimi mohlo stať je asi zbytočné, lebo na to má, zdá sa, kopu priestoru aj po zvyšok roka
toto je odreagovanie sa pre slobodnych a bezdetnych.. Take nieco neuznavam, firemen akcie by mali zahrnat aj parnterov, ak je skolenie tak restauracie a poobedna restika ok, ale diskoteky, chaty. to je gyc, a caka sa len na prilezitost, zacne to s ozravanim sa a skonci to sukanim. Kto mi ukase svateho muza co po mnohych akciach a prilezitostiach si drzi gete hore? taky typek by ani na akciu bez manselky neisiel.
mne sa na tom nezda nic hrozne. Roky mavame firemne posedenia, ja a 3 kolegovia. Keby ich nepustili manzelky, bolo by to uplne smiesne. A to aj pijeme, ja som sama a nikdy sa nic nestalo.
A nasa praca je taka, ze casto s jednym z nich stravim cely den vonku, len my dvaja, keby boli ich manzelky ziarlive, asi by im vadilo aj toto.
Zaleziod toho ako sa sprava pocas roka ja pracujem vo firme kde mam samych kolegov a s 5timi z nich chodime si povyrazit teraz ked som tehotna samozrejme nepijem no predtym som si aj vypila s nimi vzdy som sa vsak dohodla s mojim ze sa mu pocas vecera ozvem a vzdy ma bol vyzdvihnut ked som zavolala a na par sedeni som vzala aj jeho nech ich spozna 🙂
Pracujem v kolektive,kde mame medzi x zenami tiez len par muzov a teda chodime na relativne dost akcii,aj sa zabavit,aj si vypit a teda urcite po tychto "samcoch"neskaceme ako nymfomanky ktore zacitia testosteron na blizku.a aj chalani sa zabavia,vypiju ale ked majundost idu spat.myslim ze to zalezi aj od kultury spolocnosti.
Tak mne by toto tiez vadilo a tiez by som to muzovi netolerovala..ja neviem vecierok predsa neni o tom ozrat sa ako prasa a este potom ist tancovat niekde na diskoteku so samimi babami..viem jedno ze moj muz by toto nikdy neurobil vie kde su tie pomyselne hranice a co sa moze a co uz je cez jemu by sa tiez nepacilo kebyze idem niekde so samimi chalanmi este s nimi aj pijem a potom tancujem takze za mna viem preco ti to vadi a vadulo by to aj mne
@zufala77 ak sa toto stane raz do roka, na firemnom večierku, tak by som koli tomu sceny nerobila.
Ja si myslim ze pokial je zenaty tak urcite nie. Samozrejme ist na vecierok pokecat popit ale domov. Diskoteky chaty a pod.je pre slobodnych.A ked tak tak manzelia spolu..
@zufala77 Mne by to asi tiež vadilo, ale tiež sa zamýšľam, prečo mu neveríš. S mojím bývalým som napr. mala pomerne ťažko zadefinovateľný problém, že som z neho mala permanentný pocit, akoby bol niečomu otvorený. Teda tiež nie priamo tej posteli, ale tak súcit so ženami (veď ona to tak nemyslela), flirt medzi riadkami, resp. nepochopenie flirtu z druhej strany, neviem. Ja by som sa na takú akciu išla aspoň pozrieť, aby som videla, na čom tá ich komunikácia frčí. Možno fakt na ničom. Poznám partie, ktoré spolu naozaj len trávia čas a príležitostne chlascú. Blbé je len to, že muži na podobné výhrady partneriek často odpovedajú úplným odmietnutím, bolo by snáď lepšie situáciu spolu rozanalyzovať a tak akosi definitívne uzavrieť, čo je ale asi ideál.
@nataliaseidlova to je fakt u vas oboch na psychoterapeuta ..., je to napln zivota?
reaguješ úplne normálne..ja pracujem čiste v mužskom kolektíve cca 30 chlapom a keby som prišla z diskotéky nad ránom...asi by ma muž zabil... a v živote by som toto nespravila, aj keď máme koncoročné posedenie vždy vždy s ním komunikujem a ponáhľam sa domov ku deťom a k manželovi....
@zufala77
jednej vadí že sa ožral...druhej vadí,že tancoval s inou...tretej vadí,ž prišiel ráno v sprievode kolegyne...štvrtej vadí že ich bolo až 5..
mne by napr.vadilo že chodí dmov o 2 hod. neskôr ako má..nik dobrovolne neostáva v robote dlhšie pokial nieje niečo za tým niečo iné..
Podla mna z toho robite velmi velku vedu..raz do roka sa ide chlap odviazat a uz tu šaliete, pre boha ziveho.....
S vami musí byt sveta zit - pekne na voditku a uz len tu budeš priviazany o nohu. 🙄
@sardinka336 veeeru ženy čo sú doma alebo nerobia v kolektíve si mužove ročné akcie ,,Z,, poznačia čiernym v kalendári..😀
@dominika6 vieš čo mam par znamych čo robia v banke a bezne ostavaju, alebo v poistovni a nič za tym nie je...je to o praci, nehovorim ze kazdy den ostavaju 2 hodiny ale na konci mesiaca bezne a ked im pridu nejake zmluvy čo treba nahodit o 16:00 poobede tak vraj musia ostat a nahodit...takze tažko povedat čo za tym je, neveru by som hned nevidela.
Najhorišia je podozrievavost a nedovera, doslova stihomam...ako tu čitam...
@sardinka336 ona nepíše ako často tam ostáva...nadčasy beriem,tie mám aj ja...ale nie denne a nie 2hod.
bud ona zveličuje,alebo sa chalaniskovi nechce domov chodiť 😀
@zufala77 a inak cez rok nemá takéto cestičky? asi by som to raz za rok musela prežiť, ale aby pochopil, o čom hovoríš, by som na tvojom mieste vyrazila na diskotéku aj ja, pre zmenu s nejakými kolegami...