Muž a dodržiavanie času

23. aug 2024

Muž - manžel ide k svokrovcom na 2-3 hodiny niečo inštalovať - príde za 5 hodín !
Čakám, že príde z roboty aj so synom - vozí ho do a zo školy,mešká 2-3 hodiny,lebo je u svokrovcov.

Nepáči sa mi,že mi nedá vedieť. Ide mi o domáce práce, čím menej ľudí v byte, tým sa mi lepšie robí.

Vyčkávam,vyčkávam,že príde , prídu a nie je ho 5 hodín.
Frajerku nemá.
Ja by som si dala komplet do pucu byt, poprala,pozehlila.
Oznamil mi,ze som policajt. Ja som mu povedala, ze som zena a mam pravo vediet,aby som si vedela zorganizovat den a aj domace prace.

Kto je vadny?

On chce, aby som ho respektovala,pritom on mna nerespektuje. Som ho slusne poziadala zopar dni dozadu,aby mi dal vediet,ked sa dakde zdrzi, ved o nic nejde. A dnes zas to iste.

ukgirls
23. aug 2024

ved ked vies ze ide na 2-3h tak zacni upratovat ..ak pride skoncis ak nie budes pokracovat kym nepride-co je na tom tak tazke? nie vzdy vie kazdy ci sa zdrzi alebo nie.. a ked vie ze budes aj tak zduta tak ti to radsej ani nepovie ... vadny ste obaja -ale z mojho pohladu ty viac

autor
23. aug 2024

@ukgirls Dakujem za nazor a berem to. Budem nad tym rozmyslat. Pointa: moj muz nikdy nepride, ako povie, vzdy len meska. Len som to chcela upresnit.

ukgirls
23. aug 2024

tak ked vies ze meska stale tak naco ho este stale ty cakas.. zariad sa vzdy be neho .. on nieje tvoje dieta aby si ho stopovala kedy pride..ano je slusnost to aspon priblizne povedat ,ale nezmenil sa o dna na den a vedela si co si beries .. hold zmier sa s tym,alebo ho vymen..

buberova
23. aug 2024

Nemôžeš si na neho zapnúť sledovanie polohy ako majú iPhony? Aspoň by si vedela či už je na ceste

autor
23. aug 2024

@buberova To ja neviem urobit.

thirstymonk
23. aug 2024

Moj svokor to iste... "Hej, ta rano prídem". A zjaví svoju slávu o 11:30 twl... ale inak je super a žerem ho, fakt, len tie časové odhady no... cele zle.

Rozhodne nie si vadná, keď ti on nedá vedieť, tak si rob svoje a keď príde, no tak príde, čo teraz? Pomôže upratovať.

buberova
23. aug 2024

Akože uznávam že toto musí byť veľmi otravné takto sa na neho nevedieť spoľahnúť..

Máte obaja iphone?

autor
23. aug 2024

@buberova Nie, my mame Samsungy obycajne.

buberova
23. aug 2024

Tak nič..

e1i
23. aug 2024

My mame doma to iste,ak chcem dojst niekde nacas,musim mu povedat termin o 2h skorsi minimalne. Tiez rada upratujem ked je prazdny byt. Aj dnes isli deti k mojim rodicom.

autor
23. aug 2024

@buberova Ale dakujem,ze si mi to uznala. Ja si fakt pripadam, ze si moj muz zo mna robi prdel s tymi prichodmi domov. Minule isiel na 2 hodiny k svokrovcom,prisiel za 6 hodin. Uprimne som sa na muza tesila, on ma permanentne takto osiera s casmi.

autor
23. aug 2024

@e1i Ano,ved to poznas. Ja viac spravim a aj rychlejsie, ked som sama.

e1i
23. aug 2024

Svokrovci byvaju od nas 2km,a tiez dennodenne po robote ide tam. A ked dojde ide spat lebo je unaveny ako keby deti nedali zabrat,ze aspon na chvilu nech ich vezme on ci k nim alebo niekam

majlo1234
23. aug 2024

Moj to iste
Ja uz to robim tqk, ze mu permanentne pisem kde je, ked ho ocakavam. Tak aspon viem, kedy dojde

autor
23. aug 2024

@e1i Preco tam ide? Ide sa najest? Ja toto nepochopim. Moj muz tiez tam chodi casto,ale bere aj deti. Ano,mam cas na seba, mam cas upratovat. Dokonca mam cas si aj zdriemnut. Ale myslim,ze to uz prehana. Alebo ho nie je, ked chodi na svoje hobby a to uz ostavam s detmi ja. To mi vobec nevadi, ved kazdy sa potrebujeme nejako vyventilovat. Vytaca ma, ze nejedna narovinu.

opica_skorica
23. aug 2024

Je to mamickar?

dzejny656
23. aug 2024

Môj muž toto robí tiež. Ide s malou do obchodu po rožky a prídu o 3 hodiny. Povie, že príde o hodinu a príde o 4. Ja som si už zvykla a už s tým rátam, robím si program podľa seba.

autor
23. aug 2024
dextersk
23. aug 2024

@buberova ja len premyslam ci ste v poriadku ked chcete sledovat muza cez gps. Vy ste fakt chore uz

autor
23. aug 2024

@dzejny656 Ďakujem za skusenost,asi to mam aj ja brat "sportovo". Mrzi ma, ze vsetci mame nejake zasady, pravidla a moj muz toto moje pravidlo, ze ozvi sa, daj mi vediet, az si zorganizujem den - vobec nerespektuje. Ja mam minimum poziadaviek,ale jeho mam ako respektovat,ked on nerespektuje mna?

autor
23. aug 2024

@dextersk Ano, v zivote by som ho nesledovala. On je zakysnuty u svokrovcoch cely cas aj s deckami.

maranta_leuconeura
23. aug 2024

Tvoj muz je chory, nevnima cas. Aj moj to ma. Aj mna to vie vytocit, ale viacmenej uz som si zvykla a beriem to tak, ze na postihnutych sa nemozem ani hnevat 😀

ivangeline
23. aug 2024

No neviem, neviem. Ja by som také netolerovala. To je príliš. Nikdy nevieš, na čom si. My časy dodržiavame. Väčšinou. Keby mám pocit, že treba dať vedieť a prídem neskôr, píšem a muž to iste. Ak nie, volám mu. :DD

luccija
23. aug 2024

Vadilo by mi to...on vysedava u rodičov dieťa si zatiaľ mohlo spraviť úlohy a mohli ste byť spolu.,keď to je raz za čas nepoviem, ale toto nebude asi ten prípad.My si vždy píšeme, keď sa niekto zdrží veď aj ten druhý nech sa zariadi...kedy je vlastne doma?🤪buď u svokrovcov, alebo svoje hobby

isis234
23. aug 2024

Nepoznáš starý vtip? Žena napísala na lístok manželovi: Išla som na kávu susedke. Za hodinu prídem... (prišla po 5 tich hodinách)
Keď vieš, že sa dlhšie zdrží ako povie, tak si aj ty rob podľa seba.

autor
23. aug 2024

@maranta_leuconeura Ďakujem. Dnes sa z toho vyspim a zajtra fungujem dalej a s nadhladom. Naozaj, ziadam ho,uz som ho aj poprosila. Ja uz na to kaslem. Nech tam je aj 12 hodin. On ani nepochopil,ze nie som policajt,ale zena v domacnosti. Ze mam pravo si zorganizovat aj ja den,ked je pol dna u svokrovcov (nie kazdy den). Myslim, ze si zasluzim jednanie narovinu. To on nepochopi.

rozculena
23. aug 2024

on sa prečo ženil vlastne...opýtaj sa ho....

autor
23. aug 2024

@rozculena Dnes sme povadeni. Popytam sa ho,pri najblizsej moznej prilezitosti. A este som mu oznamila,ze kludne mozem byt slobodna matka,ked je nonstop (= castokrat) prec. Cize tak. Ticha domacnost.

buberova
23. aug 2024

@dextersk poznám kopec párov a ľudí ktorí to tak majú.. nie preto že im neveria ale z praktických a bezpečnostných dôvodov.. napríklad ja tiež nemám iphone takže o mňa sa nemusíš báť ja to nevyužívam 🙂

stanulienkat
23. aug 2024

@e1i fuuu, to je silna kava. Ved on to realne doma nic neurobi, nepomoze, deti neopatri. Naco ti je taky chlap?