Potrebujem radu. Muž si začal písať s našou čašníčkou. Mladou babou. Nie je to nič také sexuálne ale je tam jemný flirt. Sú tam také reči...opijes sa, budeš povolna, nemáš frajera mala by si si aspoň dakoho na sex nájsť atď. Nepíšu každý deň. Ale, konverzáciu začína on, kontaktuje ju on. Ona odpisuje v podobnom duchu. Medzi nami to teraz trochu škrípe. Ešte sme sa o Tom nebavili ale mám neskutočný strach. Pretože všetky jeho vzťahy začali písaním....bola úplne náhoda, že som na to prišla. Ani neviem, čo mám robiť. Mam toho teraz veľa, po zdravotnej stránke. Takže som dosť vyčerpaná z kolotoča, deti, dr. Som neustále podráždená, vyčerpaná. Sex nebol ani neviem kedy. A nedotkne sa ma, nechytí za ruku,pozeráme tv, nesadne si vedľa mňa. Tak ako kedysi, že pod jednou strechou. Normalne mať chuť z tohto vzťahu odísť ešte predtým ako sa to plne s tou babou rozvinie.
Čím skôr otvoriť s muzom tému vás vzťah, lebo čím dlhšie budeš čakať tým ťažšie sa to bude riešiť
Nechápem na čo čakáš? Veď máte deti.
Ešte som chcela doplniť, my, kým sme začali vzťah, tiež sme si spolu písali. Lenže, napr. nikdy nadávky. Jej napíše: do pic, keď sa ozeres, to bude iné veci výstrajat. Akože, ja ho takého nepoznám. Čo to znamená? Že sa predomnou pretvaruje? A nie je taký reálny? Sme spolu 5 rokov a nikdy, nikdy sa tak nevyjadroval predomnou aj keď bol nahnevaný. Žiadna nadávka nič
Myslela som si, že ako dobre finančne na tom sme a mýlila som sám. Našu čašníčky ešte nemáme. 😆🤦🏻♀️
No píšeš, že ste sa o tom ešte nerozprávali. Komunikácia je základ každého vzťahu, bez toho to ťažko môže fungovať. Takže treba si vyhradiť čas, kľud a v bez emócií si povedať, čo ťa trápi a diskutovať o tom. Samozrejme, nutno počítať aj s alternatívou, že je svojím spôsobom koniec, ale ani súčasný stav nie je ideálny. Takže čím skôr sa začnete rozprávať, tým skôr situáciu môžete začať riešiť.
Takže to nie je prvý úlet, keď píšeš, že všetky jeho vzťahy začínali písaním?
Ja by som mu povedala, že o tom viem a nech sa rozhodne teraz máš toho veľa a tiež potrebuješ podporu a pomoc nevedela by som byť ticho.vacsina chlapov, keď je doma stres, malé deti hľadajú pochopenie a radosť mimo domov.Mali sme o tom v škole dobrú prednasku najviac nevier je v tehotenstve a po pôrode zvláštne...
Čo sa tých nadávok týka, tak evidentne čašníčka používa takýto slovník a on si myslí, že týmto spôsobom jej bude bližší. Nevyzerá to dobre. Hneď by som ho konfrontovala.
@h2 len ona nie veľmi reaguje na toto. Myslím si, že on ju priťahuje ako muz. Takže, z jej strany si myslim, nič nehrozí.
@luccija nie. Nemyslela som to tak. On mal doteraz asi 4 vzťahy, ktoré všetky začali písaním. Len proste tie 4 vzťahy. My sami sme si písali asi rok predtým ako sme sa dali dokopy.
@mamamasama a čo mu poviem? Nič také tam nie je. Teda, aspoň on to tak vidieť nebude.
Nič tam nie je? Ak by tam nič nebolo, tak ani nezakladáš túto tému. Mne osobne by teda vadilo,ak by si môj muž vypisoval o sexe s nejakou čašníčkou.
toto nie je nič sexuálne?
@mamamasama on to bude tak vidieť. Nie je to také intenzívne písanie, že od rana do večera. Je to občasné písanie. To vtedy o Tom, jej písal , keď bola na dovolenke. Že ako sa tam má atď
Akoze...pises, ze nie je v spravach nic sexualne...a vzapati, ze "budes povolna", "mala by si si niekoho na sex najst"....tak pre mna je to hodne sexualne a za hranicou. Jednoznacne by ju rad pretiahol.
Dosť nechutné, za mňa úplne cez čiaru. Nechápem, prečo by si mal vypisovať s čašníčkou. Jedine ak by sa chcel opýtať na denné menu. A nechce sa mi veriť, že toto je jediná podobná konverzácia s cudzou babou za posledných 5 rokov.
Konfrontuj ho ! Čím skôr! Sa zobuď, zo že si čítaš ich konverzáciu je fajn, ale nijako to nerieši tvoj-jeho-váš problém
@thereisabear isto nie
Nič tam nieje? Ja by som ho tak zhukala že by sa posral..nemá čo vypisovať nejakej mladej štande .. raz ma ženu rodinu nikde to nieje ružové swm tam sa každý pochyti či majú krízu ale toto je moc..keby si s tým ok tak sem napíšeš ..normálne mu povedz boha že sa ti to nepáči a keď chce nejakú oprieť nech sa páči tu má svoju ženu..veď sa rozpravajte nenechaj zo seba robiť debila..ja by som sa neparala normálne si to videla tak ak sa chce kur.iť čau tam sú dvere..čo to má znamenať..celé zle ze6sa vlastnému mužovi bojíš povedať čo si videla..
Najhoršie na tom je, že ty sama si neistá v tom čo sa deje, na jednej strane by si to aj bez konfrontácie najradšej "zabalila", takže si to vyhodnotila ako veľmi vážny stav, na druhej strane píšeš, že nejde o nič sexuálne, že muž to tak nebude vidieť, že z čašníčkinej strany nič nehrozí, že je to len občasné písanie,..... Sama nevieš čo chceš, kde sú tvoje hranice, či ti za to ten vzťah stojí, aby si sa k tomu postavila čelom a so cťou.... Zakiaľ si toto sama v sebe nevyriešiš a následne sa neporozprávaš otvorene s mužom, tak ti tu nik neporadí.
Tak potom nič, keď to nie je sexuálne a neflirtuje...tak si čítaj ich konverzáciu aj ďalej.Coho sa bojíš, že si mu vliezla do mobilu?iba hlupák si taku konverzáciu nevymaze.On si s ňou nemá čo také veci vypisovat
@zuzana212722 jasne že sa nebojím. Len zvažujem, pre a proti. Baba od nás odchádza. Poznám ju. Stretávame sa. Pracuje predsa u nás, som jej sefova.
@rawmamka presne. Neviem. Možno nejde len o túto jednu ženu. On sa cíti zjavne sám, lebo ju kontaktuje (akože, neobhajujem ho!!!). Určite by ma nikdy nepodviedol, žeby sa s ňou vyspal. Určite nie, počas nášho vzťahu. Len proste, ja neviem čo sa stalo, čo mám robiť. Či sama s ním ešte chcem byť. Ona je len tá, ktorá mi ukázala tu realitu. On je dosť zásadový človek.takze, neveru by neodpustil ale ani nepodviedol.
Zacinajuci vztah stopnes iba zazrakom a velkou nahodou.
Zvycajne sa tam ten proces zavislosti na hormonoch, ktore produkuje mozog a poskytuje tak krasne, prijemne pocity, este len rozbieha a zavislost je zavislost.
Kazdy z nas, ked zazije to, ze ho niekto iny uputa a podari sa mu s nim aj nadviazat kontakt (napr. kolegovia v praci), najprv prejde fazou, ked toto rozvija. Tej pomalicky rastucej zavislosti na tom prijemnom, co nam to poskytuje (tesenie sa, ze ho zas uvidime, ze sa porozpravame, lahucke motyliky v brusku,…) sa v podstate neda odolat.
Az po case (par dnoch, mesiaci, viac,…) si niektori uvedomia, ze toto nie je ok, kam to smeruje, a ak maju partnera, tak riskuju akurat problemy a stopnu to. Ale to chcu oni sami.
A ini to nestopnu, lebo si bud veria, ze to nikto nezisti, alebo tomu odolat nevedia, tak tlacia risk na doraz. Nevedia si povedat nie. Aj mozno skusia, ale abstak je mocnejsi, zas sa k tomu vratia.
Teraz teda nie je prilis v tvojej moci manzela stopnut. I keby si mu dokazy o hlavu oplieskala. Akurat bude opatrnejsi.
Neviem, ako si vysvetlit vetu, ze vsetky jeho vztahy zacinali pisanim si - myslis, ako aj tie pred tebou, a aj ten vas? Alebo toto nie je prvy raz, co vies, ze ta ide podviest? Uz to urobil a vzdy to zacalo pisanim si s toj druhou?
Ak ano, ako ste to riesili doteraz?
Ak chces odist, zhodnot, ci na to mas. Vies uzivit seba i deti. Ci mate kam ist, alebo ak posles prec muza, ci utiahnes byvanie sama. Atd.
A muzovi povedz, ze je velke sklamanie a neschopak.
Lebo sluboval do manzelstva podporu a oporu. A jediny, koho vie podporovat, je zdrava, samostatna, sebestacna zena, ktora ho vlastne ani nepotrebuje. Tam si on dodava pocit, aky je on cool partner a super podpora.
No ked pride na realne problemy a naozaj ma tu ulohu naplnit, vie si akurat vypisovat s mladou zabou, lebo je chudak utrapeny vo vztahu, kde po nom vlastna zena nieco chce. Ta drzost.
Tiez som si myslela ze by mi to muz nikdy nespravil.. ked to urobil moj brat svojej zene, tak moj muz zasadovy ho odsudil, nemal na neho pekneho slova.. az raz to spravil aj on a este v horsom.. takze zasadovost ide velakrat bokom ked chlapovi daka mlada zaba otrci onu..
čašníčka odíde, príde nejaká iná, muž, ktorý to má v sebe, iným nikdy nebude. Ak je zadaný, nemá si čo vypisovať s inou ženou to, čo si uviedla. Problémy vo vašom vzťahu máte riešiť rozhovorom, nie že jemu je smutno a vypisuje si s inou, Teba si necháva ako zálohu, keby mu to inde nevyšlo. Ukončila by som to, na čo sa týrať a byť stále v strehu?
@moonlight1210 to pisanie....áno, nové vzťahy. Napr.jednu babu mal 300km od seba, začal vzťah tak, že reagovali na rovnaký príspevok na FB...vznikla z toho konverzácia atď...potom spolu boli. U mňa tiež, pomáhal mi riešiť jednu vec, pozname sa dlno. A tak sme si pol roka iba pisali, riešili tu vec a tak to potom prerástlo do vzťahu. A presne si to vystihla. Že sú to možno iba tie motýliky.
@xsuzannex ja som toto zažila v exovi. Tento je úplne iný. Keby išlo do tuhého, on by sa najskôr so mnou rozišiel a potom s ňou vyspal.
@moonlight1210 ide aj o to, že on má takú prácu, že veľa času travi s inými ľuďmi. Aj ženami. Aj píše. Ale toto je ine. Niekedy mu píšem aj správy ja, odpovedám na nejaké veci, detaily, keď nemá čas. Má tam veľa žien. Aj túto čašníčku. Viem, že s ňou píše, videla som že mu vyskakuje. Ale myslela, som, že riešia robotu. Vie, že mám priatup.do jeho telefónu....takže len náhodou som otvorila tu konverzáciu a rololova a rolovala
No tak počkaj ty si jej šéfka..fuha tak to by bol taky bordel že by obaja videli..že toto necháš nech ti robí manžel..silná káva
On je jej šéf? Jedna vec, že je ženatý ale toto si dovoľuje písať zamestnankyni? To máte nejakú krčmu tretej cenovej?
@zuzana212722
@januska12323 obaja sme..mame reštauráciu. Už som vyššie písala, že odchádza od nás. Muž tam dajak nechodí, akurát sa tam chodí na obed najesť
Ja po skusenosti neverim uz ze je nejaky chlap v tomto iny.. zial.. za mojho by som bola dala ruku do ohna a vidis..
Balí ju, to je jasné. Ak ona jedného pekného dňa naozaj bude povoľná a ten, koho si nájde na sex, bude tvoj muž, tak sa s ňou vyspí. ☹️