Mrchy svokry

zita19
20. máj 2016

Mile nevesty, tu sa mozte stazovat na matky vasich manzelov, priatelov, partnerov... Proste na tie mrchy, ktore vam zneprijemnuju zivot. Bez toho aby vas ktokolvek rusil.
Mile svokry, nevstupujte, nediskutujte. Aj v tom pripade, ze kazda svokra je s najvacsou pravdepodobnostou aj nevesta, cize logika jej vstup do diskusie umoznuje.

zita19
autor
20. máj 2016

@bebe91 pod

danica2711
21. máj 2016

takýchto tém je tu už hafo, načo ďalšia?

xevulax
21. máj 2016

Ze vas to bavi zeny sa fakt cudujem.... aj vy raz budete svokry mozno s inymi prrdstavami ako budu mat vase nevesty prip. Zatovia. Obcas mam pocit ze jebtu sutaz koho svokra je horsia pripadne uz len preto ze je to svokra misi byt zla. Osobne poznam viacero zien,ktore su
Extrrmne narocne a co urobi svokra je vsetko zle. Donesie detom na narodky tortu- je zla ze nedoniesla nieco ine,pride na navstevu je zla lebo ved naco chodila,nepride na navstevu- je zla lebo sa nezaujima....

cervenaruza123
21. máj 2016

Svokry su rovnake ako nevesty. Su to zeny, ktore chcu mat v domacnosti svoj system, svoje pravidla, chcu si svoje prace robit sami. Akurat, ze ked to chce nevesta, tak je to samozrejme pochopitelne, jej pravo, svokra by sa do nej nemala miesat. A ked to chce svokra, tak je necitliva a zla, ktora nedava neveste priestor a miesa sa do nej. Ja sa nemiesam do svokry, ked v jej dome si robim prace podla seba a ona tomu musi prisposobit svoj system? A predstavujem si, ako raz budem mat vlastnu domacnost, kde budu moje pravidla a nikto sa mi nebude do nicoho miesat a svokra to bude musiet respektovat. A moja svokra tiez tak mala domacnost so svokrou a potom sa konecne odstahovali do vlastneho, do domu, kde ma svoje pravidla, svoj system, svoju vychovu. Kym bola len nevestou, kazdy by povedal, ze dobre spravila, su sami, kto sa jej chce starat do domu, tak nech ho proste neprijmne ani na navstevu a hotovo. Akonahle je svokrou, tak ma byt normalne, ze sa zrazu prisposobi mne? Je to od nej velmi pekne, ze sa snazi, ale nemusela by.

silaviat
21. máj 2016

ked tu citam ake su nevesty ,,tak sa modlim any som ja raz jednu ako su oni neziskala do rodiny...
@zita19 to ta uz fakt lepsia tema nenapadla len sa kochat nad tym ako sa ostatne stazuju a nadavaju a lutuju??? zivot ti dava ovela lepsie krajsie moznosti ako vyuzit den.... neryp sa v starostiach inych a radsej sa chod venovat svojej rodine ..mozno i ty mas co vylepsovat na vasich vztahoch - zober von deti,uvar dobry obed daj len tak pusu manzelovi ,,ale nestaraj sa do druhych

katkakovac
21. máj 2016

@silaviat asi zita19 nepoznas. Ak ona zalozila takuto temu, tak to ma zmysel a za chvilu tu bude riadna zabava. A ak si poroadne precitas prispevok pod napdpisom, pochopis... Tych tem tu je v poslednom case az priliz vela. A stale to iste. Ja mam tiez vtipnu svokru, ale neriesim ju. Je aka je, zmenit to nechce tak naco to riesit. Mozem ale zmenit svoj postoj k nej...🙂

katkakovac
21. máj 2016

@zita19 mna v suvislosti z mojou svokrou napadaju len niektore jej hlasky. Lebo pri nej uz cloveku zostava len sa zasmiat. Ako ked sa po skonceni filmu Armageddon v slzami v ociach uplne vazne opytala, ci sa to naozaj stalo......😀

zita19
autor
21. máj 2016

baby, neoslovujte ma, Ja sa sa tu diskusie nemienim zucastnovat, ani to tu citat...

hanuska148
21. máj 2016

@zita19 tak načo zakladas tému ktorých tu je xy rovnakých?!!! VYMAZAŤ!!!!!

trdelnik234
21. máj 2016

@zita19 Ahoj, no tak to budes mat trosku problem, kedze si autorka temy,ci?
No nic, nemusim vsetkemu rozumiet. Len ma tak napadlo ( ale asi nemam dobre info), ze keby si dievcence chceli pokecat sukromne bez "publika" tak si zalozia sukromnu skupinu, pripadne si poslu IP alebo pojdu na FB.
Inak mimo temu otazocka, ake funguje este admin na MK,kedze majo smykalka odisiel?
A aby som nebola off topic, tak na zaver prispevok na temu moja svokra.

"Moja svokra je strasna, to sa ani opisat neda.
Tak napriklad ked sa mi narodila dcerka, tak hned po porode (este som poriadne ani nohami hybat),mi ako prva volala, ze je stastna a ze mi dakuje za vnucku.
Ked som prisla z porodnice, nasla som nachystanu kolisku a vybavicku pre babatko (to jaka nehoraznost!!!!!).
Navyse za mnou chodila do porodnice, nosila mi kvety a casopisy a po navrate domov mi priniesla uvareny obed (bez toho aby sa opytala, co mozem jest).
Malej kupuje zbytocne drahe znackove oblecenie a topanky na kazde rocne obdobie a ked je u nas, odklada panvice tak, ze ich potom 3 minuty hladam.
Balkonove kvetiny presadza zasadne v obyvacke a hlinu potom sype do vane v kupelni.
Ak mate narodeniny napriklad v stredu, tak ona zorgnanizuje oslavu u nej doma vikend predtym, takze vsetky narodky sa takto oslavuju vopred.
Nikdy mi s nicim bez opytania neporadi, nepovie, ze som sikovnejsia ako jej dcery, nepride bez ohlasenia a nekritizuje moju domacnost. Neostriha malej ofinu.
Na porazenie.

moni244
21. máj 2016

@zita19 😀 si dobrá, najviac sa smejem nie na tej téme, ale na tom, ako to nik nepochopil 😉

lili2015
21. máj 2016

@zita19 :D :D skoda ze tvoj zamer vacsina nepochopila, asi necitali tohtotyzdnove diskusie :D :D

petra7777
21. máj 2016

@zita19 Akože nie???? Šááááák bude sranda 😀

tobnuf
21. máj 2016

@zita19 boze ty ina koza 😂 naco zakladas taketo temy?? A baby neoslovujte ma a zalozi temu .. dobre od veci .. si v poriadku? @amin zmaz to prosim ta ..

tobnuf
21. máj 2016
katti77
21. máj 2016

@trdelnik234 na to, že nevieš o čo ide si sa celkom trafila. A inak máš fakt "hroznu" svokru.

trdelnik234
21. máj 2016

@katti77 Dik, prave sa ku nej chystam, tak mi drzte palce. Ak to prezijem, tak sa vam ozvem. 😀

zlotazla
21. máj 2016

@zita19 ďakujem,zlepšila si mi deň,fakt 😀 😀 😀

katti77
21. máj 2016

@trdelnik234 V dnešnej dobe sa radšej budem modliť za svokru, či to prežije ona, nevesty sú dosť husté, ako to tu čítam. 😂😆

bonnie1
21. máj 2016

Mne sa zda ze ta tema je zalozena preto aby sa vysmiali holke co zakladala podobnu temu tohto tyzdna.. aby sa vysmievali a hladkali ego. Pre mna nie ze nepochopene ale trapne. @admin fakt sa na to pozri.

zlotazla
21. máj 2016

@bonnie1 značka admin už asi pol roka nefunguje,musíš označiť konkrétnu osobu napr @rannazora

bonnie1
21. máj 2016

@zlotazla 😉 len kt poznala som len maria. Ach jaj

zlotazla
22. máj 2016

@bonnie1 ja len Danuliček 🙂

timea7
22. máj 2016

@zita19 teda ty si číslo !!!!!! 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎

petra7777
22. máj 2016

@bonnie1 Netreba brať všetko tak tragicky.....bol to fór, tak skľudni hormóny 😀

emilia25
22. máj 2016

No tiez som to pochopila velmi dobre.teda ja osobne do tejto temy nepatrim lebo nemozem povedat nic co ine nevesty.ale mozem len povedat ze ja byvam s mojou svokrou v nasom dome a lubim ju tak moc a som stastna ze ju mam.stara sa o nas pomaha mi pri detoch velmi si ju vazim ze porodila syna prave pre mna a keby nebolo jej a svokra co uz nezije nemam toho najskvelejsieho najuzasnejsieho najlepsieho muzicka taticka mojich deti.

bonnie1
22. máj 2016

@petra7777 cosi. Tragicky to neberiem a skludnit hormon nepotrebujem. Len sa asi zabavam inym stylom.. ale ved mozme zakladat diskusiu na diskusiu. Kon znesie vela..

andreafa
17. apr 2022

@zita19 ty tiez budes svokra