Ahojte. Mám problém s jednou mrchou s rodiny a chcem vedieť váš názor, respektíve, či máte s tým skúsenosť. Bratranec mojho muža má frajerku, s ktorou chodí osem rokov. V rodine ju poznajú od mala, pretože mala babku v dedine kde žijeme. Všetci ju akceptujú a maju ju ,, radi", ale vždy so mnou súperí a podráža ma nohy. Je typ človea, čo všetko prekrúca, nikdy nikde nerobila, frajer im kupil novy byt, chváli sa že je to ich. Pričom nepracuje už od strednej školy. Je typ človeka, ktorý sa pýta , kolko stal váš zásnubák, vy jej poviete že napr 150 eur, ona povie že jej stál 400. Proste musi klamat putat na seba pozornost ale z rodiny ju kazdy akceptuje aby ,,nebola vojna". Vraj každý vie, že je mimo, klame, vymýšľa si ale nik jej to nepovie. Ja už nevládzem s nou ale superit. Moja svokra snou vychadza dobre, kedže jej niky nič neurobila. Ale na to pochopiteľne štve. Ja sa knej psrávam iba tak, ako ona kumne. Viem, že to sa zdá ako príbeh zo školky, ale ja ju stretávam na akždej rodinnej opekčke, oslave, svadbe. nedá sa neignorovat ju. Ale to všetko, čo pomne opakuje ma už štve!
@dajana40 Na rovinu?! Vys.r sa na cloveka,ktory ti nestoji za to. "Nevladzes s nou superit"?! A na co to robis. Proste IGNORUJ....a to doslova......Ries vlastny zivot a nie zivot nejakej truby....Sa ti divim-fakt ako zo skolky. A inak - na rovinu by som jej len raz do oci povedala,ze sa sprava ako male decko a vysmiala by som ju a viac by som ju neriesila-zbytocne a zbytocne si zatazovat zivot a nervy hlupymi ludmi
😉
@dajana40 bratranec Tvojho muža? To je taká vzdialenejšia rodina Tebe, nie ? No vôbec by som sa ňou nezaoberala a tiež jej raz a navždy povedala : " Moja zlatá a Ty si čo urobila, že máš právo toto a toto hovoriť? " A opýtala by som sa jej ďalej do hĺbky, veď ona sa chytí, že klame a už by som ju mala - a ostatní by tiež videli, že si vymýšľa a mala by po paráde, nabudúce by sa Ti skôr vyhýbala, lebo by vedela, že ju máš "prekuknutú". Skáče len potiaľ, pokiaľ jej to dovolíte.
libawet dakujem za rady, ale viete, ked je to v podstate vzdialená rodina, ale hocikedy prídu k nám, a vychvaluju sa a ja už ani neviem, čo mám nato povedat takému človeku..
Najlepšie je robiť si z nej srandu...nie najrôznejšie
aha tak dobre teda skusim to, ja som ju aj chcela raz konfrontovat kedže sa somnou bezdovodne nabvila, načo ona to obrátila proti mne, že ja zase intrigujem, a vymýšľam si, že sa namna hnevá pričom to nieje pravda
@dajana40 nebojuj,vzdaj to
a nebude to tvoja kapitulacia....rozhodne nie
vypocuj,snaz sa reagovat normalne,nie vela,nepretvarovat sa,nebyt zbytocne mila,ale ani nepriatelska....bud sama sebou
ona nieco musi riesit,nieco,co ju nuti zit zivot aky zije
ty sa snaz zacat akceptovat ju,ber ju aka je....
sama sebe pomozes tymto najviac,riesit podobne zeny je strasne vycerpavajuce....a ver,ze viem,co pisem.....
nech ju,nech si zije svoj sen
@dajana40
Nikoho nic v rodine neserka..iba teba...dokonca ani ten tupy bratranec tvojho muza co s nou zije zrejme iba preto,ze je dobra v posteli,ani toho nic netrapi...
Tak to ze ty si s nou 2x do roka a aj to sa nevies vynajst pre duchaplnnu obranu,by som brala viac tragicky...
chyba ti zmysel pre humor,zdravy odstup,rychla reakcia,dôvtip a fantazia...ked si toto natrebujes si pripravena prijat ich na navstevu...
👍
Ja niekedy nechápem jednu vec - prečo stále trápia ľudí druhí ľudia a hlavne tí, čo sú mi proti vôli, a ktorých nemusím......Presne si to napísala - mať takéto problémy.......
nevidím sa snou 2x do roka skor 2x za dva týždne a ak ju nevidím, minimálne o nej počujem
Opýtam sa ta koľko máš rokov??! Bud múdrejšia ako ona.
Nauč sa ju mat na háku,ked niečo bude hovorit,len sa usmej a ic ďalej- od ni.
Viem o com hovoríš,poznam to na vlastnej koži. Tu ti nemôžem vypisovať,mam na to dôvod 🙂.
ok tak susim to :/
Ja by som ju ignorovala , a snazila by som sa vyhybat jej spolovnosti. Predpokladam, ze takto to vnima aj ostatna rodina. Tiez mam v rodine jednu osobku o ktorej som si myslela ze je v pohode a nakoniec sa z nej vyklula kuprezak.( ku....prezlecena za kamarata). Nevyhladavam jej spolocnost.
Ano vníma ju aj rodina že áá azse ona trepe atd. ale napr prišla som ja zo zahraničia hned sa ma v rodine pytali, čo teraz? co budes robit? kde si najdeš teraz prácu? ked ona nepracuje cely zivot, nik jej tie otázky nedáva. Ďalší príklad , svorke ona nebola podat k narodeninám ruku asi 2 roky a svokra naopak, ide zakaždým. nechápem načo sa jej pchaju do zadku, ked na nu kydaju tomu nechápem týmto dvom veciam
@dajana40 Ale prečo ťa to tak irituje?! Fakt nemáš čo robiť len riešiť takúto trúbu a čo si kto o nej myslí? Mám pocit, že sa buď nudíš alebo aj ty nemáš čo robiť a len riešiť neriešiteľné - ale to je už tvoj problém....
Na čo riešiš, že sa jej svokra pchá do zadku - no nech sa jej vopchá aj do......Ak by mi položili podobné otázky - slušne odpoviem - to je moja vec - vy mi na chleba nedávate...bodka....
@dajana40 no raz sa s tebou KONECNE nebavila a ty ju konfrontujes? Ja by bola stastna, ze sa so mnou nebavi a bavila by som sa s kazdym naokolo.
Ty si nejak odporujes.......
presne si to vystihla že pohár trpezlivosti mi už pretiekol , niekedy aj ja mám sto chutí im povedať tu na nu nadávate, a tu dobre že ju na rukách nenosíte. skúsim to s tou ignoráciou
no musela som sa s nou bavit lebo sa prisla s revom ospravedlnit co som uz mala robit
@dajana40 ved si pisala, ze ta ignorovala..... ????
jáj to ano ignorovala ma a potm mi raz volala ohladom jednej veci a tvárila sa, že sa nič nedeje a vtedy som sa jej spýtala, prečo sa hnevala a teraz mi volá tak to prekrútila, že ona sa nema prečo a nemám to prekrucat
a v tom momente som dvihla len zo zvedavosti čo chce aj ekd viem, že to bola chyba mala som sa vysrat aj na jej telefonat
@dajana40 neviem, naco sa chces vypravdovat za kazdu cenu. Mozno ta neignorovala, len tebe to tak prislo. Mala si odpovedat na telefonat, slusne a zlozit. S usmevom.
Porozmyslaj, co ta tak strasne irituje. Zvycajne je to TVOJ problem, co si musis vyriesit. Ona ho len zrkadli.
Kašli na ňu,ignoruj ju,prestane ju to baviť.Mna tiež pár ľudí ohovára,a čo,keď nemajú nič iné na práci,nech si hovoria čo chcú.