Môžu nezainteresovaní vnímať veci inak?

17. sep 2022

Ahojte, zaujíma ma či môžu nezainteresovaní vnímať veci inak? Konkrétne ide o to, že je jeden chlap, veľmi dobre si rozumieme i keď sa nevyhľadávame keďže sme obaja v komplikovanej situácii. Avšak keď sa stretneme, veľmi dobre sa vieme porozprávať o všetkom a cítim medzi nami aj chémiu, dlhý očný kontakt, zrýchlené dýchanie. No obaja sme toho názoru, že nie je medzi nami nič len kamarátstvo. Nedávno sme sa stretli na jednej akcii. Ja som sa mu najprv vyhýbala, práve kvôli našej komplikovanej situácii. No on došiel za mnou a dali sme sa do reči. Od tej chvíle sme boli celý večer spolu aj keď sme došli s inou partiou. Pozval ma na drink a dal mi svoj kabát keďže mi bola zima. Ktokoľvek sa s nami dal do reči, poznamenal aký sme pekný pár a keď sme vysvetlili situáciu neverili tomu, keďže vraj sa neskutočne hodíme k sebe a cítiť z nás, že sa priťahujeme. Akokoľvek popieram, je fakt, že ma dosť priťahuje a často krát uvažujem, že by som ho kontaktovala avšak neviem či by to bol dobrý nápad. Aký máte nato názor?
A mimochodom tá komplikovaná situácia neznamená vzťah, sme obaja nezadaní.

nikpa
17. sep 2022

Nechápem kde je problém, aká komplikovaná situácia? Popises polovicu príbehu, takže ťažko ti radiť ale z toho čo si napísala, ja problém nevidím. Dvaja dospelí ľudia čo si rozumejú, funguje tam chémia a sú nezadani...

autor
17. sep 2022

@nikpa problém je, že je veľmi dobrý kamarát môjho bývalého priateľa. S tým bývalým nemám zlý vzťah, porozprávame sa keď sa vidíme, mal aj inú už avšak aj tak je to citlivá situácia

janetinka27
17. sep 2022

byvaleho neries, si slobodna. komplikovana situacia to vobec nemusi byt, mozno to iba ty tak vnimas. ak sa ti paci a ty jemu tiez, neviaz si na nohu vymyslenu gulu o komplikovanej situacii

autor
17. sep 2022

@janetinka27 ide mi o to, že nechcem aby kvôli mne si pokazili kamarátstvo. No z druhej strany ani nie som si istá, či sa mu páčim keďže vyslovene si vždy opakujeme len, že sme kamaráti a nič viac sa nemôže.

thereisabear
17. sep 2022

Kvôli bývalému chceš toto zahodiť? Môžte sa párkrát stretnúť a uvidíte, kam to smeruje. A asi by bolo férové, to bývalému vysvetliť a už je na ňom, ako to zoberie. Ako prekážku by som to nebrala.

janetinka27
17. sep 2022

a preco si opakujete ze ste len kamarati? ved ked ste kamarati, je zbytocne to vyslovat. kolko mate rokov? normalne prestante s tou hrou na kamaratov a uvidite. takto aj ty jemu opakujes,ze ste len kamarati a on nemoze urobit ziadny krok.
na byvaleho nehlad, on ma svoj zivot, snad pre to nezahodis vztah, to je nejaky zvlastny zavazok uplne zbytocny

januska12323
17. sep 2022

Dajte sa konečne dokopy a bude po komplikovanej situácii. Moje nervy nejdeš predsa podvádzať bývalého či ako to myslíš.

deti95060810
17. sep 2022

ja by som s ním ostala naďalej radšej kamarátka... 😉
podľa toho čo si tu napísala mám pocit že si fešáka idealizuješ...

svetlanka111
17. sep 2022

A on to vidi ako?chce sa posunut inam?

evica17
17. sep 2022

Povedz mu čo cítiš , že ho miluješ, a chcela by si viac ako len kamarátstvo ale máš strach kvôli bývalému a ich kamaratstvu,že ako to vidí on. Možno mu to bude jedno, že čo sa stane s ich kamarátstvom a chce tiež byt s tebou. A.mozno bývalý to ani nebude riešiť, však ste sa rozišli a ostanú kamaráti aj naďalej. Ja by som.nemohla takto čakať len kvôli takej somarine.

autor
17. sep 2022

Práveže neviem ako to vníma on. Nerozprávali sme sa o ničom takom, takže viem vychádzať len zo správania ale ani to mi nejak nenapovedá veľa. Dobre dal mi kabát a pozval na drink ale tak to je normálna vec aj od kamaráta. Áno, máme také, že si dlho pozeráme do očí a zrýchli sa nám dych alebo, že sa dotýkame i keď sa nemusíme. Chytí ma okolo, pritiahne ma, ja sa oňho opriem. Asi sme sa správali ako niečo viac, keď nejeden nám povedal, že tvoríme pekný pár i keď neviem odkiaľ to zobrali

mamutka
17. sep 2022

Keby ste boli iba kamaráti, vobec si nemusíte prízvukovat, že ste len kamaráti. Tie vaše oblapavacky a dlhé pohľady, no, mne príde hodne cez čiaru, tváriť sa, že ste kamaráti, keď vám ide len o jedno. Komplikovaná situácia vyzerá úplne, ale ze úplne inak ako to, že on je kamarát bývalého. Neviem na co čakáte, komplikujete si to len sami. Ale tak zatiaľ to je zábavné, užívajte si to.

elizabet173
17. sep 2022

Prosím ťa, na čo sa snažis klamať sama seba aj okolie? Mám kopu mužov kamarátov, žiadny si ma k sebe nepritahuje, ani sa o žiadneho neopieram, nikdy to medzi nikým neiskrilo, mám svojho partnera, neriešim, čo si myslí okolie o mne a mojich kamarátoch. Na čo saskujes? Ak ste obaja nezadani, tak tomu daj voľný priebeh a nerieš, čo na to ostatni

marca12
17. sep 2022

Ked si ta nabuduce pritiahne,tak mu daj pusu a uvidis na com si.

nikpa
17. sep 2022

Tak budeš pozerať na bývalého a necháš si utiecť dobrého chlapa? Čo bolo bolo a je to minulosť. Vzťah máte ukončený tak to už nerieš.

autor
17. sep 2022

Len neviem teda či má záujem alebo som to len zle pochopila a neviem ako to mám zistiť aby som z toho nevyšla ja ako piča, ktorá sa snaží dostať kamaráta svojho bývalého

nurielka
17. sep 2022

Tak s ním nabudúce zaflirtuj, chalan možno ani netuší či si moze trufnut na viac, čo ty vieš a uvidíš keď sa chytí, keď nie tak to môže ostať tam kde je. Ako byvaleho by som neriešila, veď to je medzi nimi.

svetlonos
17. sep 2022

Ken taky problem? Ja ze nejaky zdravotny, psychicky. Byvaleho netues a pokial ma ten tvoj “iba kamos” odvahu tach choddte do toho.