Ahojte, stretli ste sa niekedy s človekom, ktorý hovorí žene ako veľmi ju miluje,žeby za ňu dal život aj po 20rokoch manželstva ale nikdy nezabudne podotknúť ze ju miluje aj napriek tomu ako ona vyzerá! Citujem: vidíš milujem Ťa a nevadí mi že más kg navyše…
Je to vôbec vo vzťahu normálne? Ďakujem za odpovede
@pampeliska40 nemala by byt láska bezpodmienečná? Či som naivná?
@pampeliska40 treba mu pripomenúť, že aj napriek tomu, ako on vyzerá ,ho tiež miluješ..ak je však Kevin Costner alebo Don Johnson..tak sa musíš zdržať komentára...
@pampeliska40 Nemusel by to pripomínať takto. Neviem každý je v tomto smere iný. Ale asi ju naozaj miluje. Ked mu nevadia nejaké tie kg navyše.
@micusa2222 😁😂😁😂👍👍👍
@micusa2222 😄 v tom pripade by mi nenapadlo pisat sem
Mňa by to urazilo 😁
@pampeliska40 dlho by po tomto prehlasení nežil 🤣
Ja si zase mysilm ze je to normalne ste 20r spolu,predpokladam ze su tam kila navyse niekde v horizonte 10-20kg tak sa netvarme ze ked sa z nas stali/stanu tucnice sme stale sexi uzasne(zvasty o tom ako je kazda sexi podla toho ako sa citi si nechajte).
Ano je to krasne ze ta miluje aj ked ty aj on uz nieste a nevyzerate tak ako kedysi,neurazilo by mato ak je to pravda ved preco aj,urazit ta to moze len ak mas sama z toho komplex a tymto boda do ziveho-ale tam je riesenie nieco s tym robit. Bolo by ti milsie keby sa tvaril ze nemas kg navyse?
@judit47 proste v slušnej konverzácii sa nepukazuje na to ako žena alebo muž vyzerá. Tiež neprídem za kamarátkou alebo mamou a nepoviem mám ťa rada aj napriek tomu že si tučná. Proste sa to nepatrí. A je jedno či žena má komplex alebo nemá a kľudne sa jej z toho môže vytvoriť .. pretože si bude myslieť že už nie je aktrativna pre svojho partnera. On tiež určite nevyzerá ako na začiatku. Ľudia sa menia a je to normálne. Vo vzťahu su aj iné veci ako vzhlad prečo toho daného človeka ľúbime ale nie je pekne na to poukazovať.
@pampeliska40 pasivna agresivita s tymi kilami. Srala by som take vyznanie.
@judit47 Tu vôbec nejde o tie kilá. Ja viem že ich mám. Ale trápi ma že to vôbec takto povie. Akoze mam byt vdačná? či čo?
@candii dakujem že si ma pochopila. ❤️
@candii kazdy ma slusnu konverzaciu nastavenu inak.
Urcite za nou nepride kazde rano: dobre rano zlatko milujem ta aj ked mas kg navyse,je to urcite zasadene do kontextu,a neslusne by boli keby nej povedal ze aj ked je tucna ju miluje.
Nerobme tu zase zo seba cukrove princezne ktore ked sa za roky vyzeru zrazu urazi ak im to muz povie.
@pampeliska40 nemas byt vdacna,hovoru ti to kazdy den? Povedala si mu ze ts to mrzi ak to tak povie? Ste spolu 20r takze urcite nepovie nieco co vie ze ta urazi,ci sa nebavite o tom?
Citujem: vidíš milujem ta... Nie je pre mňa spontánne vyznanie ale akoby vynútené.
A takisto aj ta podmienka : aj s kilami navyše, tiež nevieme v akom kontexte. Ak žena pili uši mužovi ze pribrala, alebo ze ma kila naviac a chce vedieť ci ju aj tak miluje.. Tak mi ten dovetok nebrala niečo začo by som sa urazala
@judit47 nie princezné ale proste sa to nepatrí. Bodka. Nie je to pekné. Žiadna žena nie je so sebou úplne spokojna. Známy vravel vkuse svojej žene že má veľký zadok a prestala jesť. Proste keď ju ľúbi aj napriek jej kilám navyše na čo na to poukazovať. Proste ľúbim a bodka. Iné je keď sa opýta ako odpovie úprimne. Proste v tejto dobe je vzhľad citlivá téma, keď všade vidíme modelecky s 50kg a všade poukazujú že je to ideal krásy. A ako autorka píše že to nikdy nezabudne podotknúť asi to vraví častejšie ako by sa patrilo. A je jej to nepríjemné. A podľa mňa ani nie normálne.
Nevieme v akom kontexte ti to povedal. A nie, asi by ma to neurazilo. Ale zrejme ho to trápi, takže by som so sebou niečo robila. Asi to nebudu 4 kila navyse.
@pampeliska40 Toto odkazuje Pierce Brosnan 😉
https://www.dobrenoviny.sk/c/203714/pierce-bros...
Do klubu by mohol patriť aj Aaron Taylor Johnson, ktorého stále médiá kritizovali za vek manželky a za to že je škaredá... Pekne si žijú spolu a má srdce na správnom meste, kožu na tvári 👍
https://www.google.com/amp/s/www.tyla.com/celeb...
A ja sama za seba? My sa ľúbime doma ako pred 24 rokmi. Zákon gravitácie platí pre moje prsia, viečka, nadváhu 20 nemám... ale každý večer si dáme pusu na dobrú noc, aj ráno... A život je krásny 🥰
@pampeliska40 tie linky v mojom príspevku daj prečítať tomu tvojmu...
ja sa manzelovi stale stazujem, ze mam kila navyse - takze, ked mi potom povie "ja ta lubim aj s kilami navyse" nie je na tom absolutne nic zle, cize zalezi aj od kontextu
ak by z nicoho nic prisiel za mnou a povedal ja ta lubim aj ked smrdis, tak akoze...🤷♀️😵💫
a to plati bez ohladu na to, ci sme spolu 5,10,15 alebo 20 rokov
áno.
@pampeliska40 to s tymi kilami je podla mna od veci, ale vyznat lasku po 20 rokoch je pekne, mozno to tak nemyslel.
@pampeliska40 Najlepsie by bolo nezamyslat sa nad pocutym. Proste to prijat a nerozoberat. Tolko zbytocnych problemov ti opadne. Nechapem toto nezmyselne rozoberanie kazdej vety. Potom su len zbytocne hadky a dohady
Budem teraz za zlú ale fyzická príťažlivosť proste patrí k láske. Po 20 tich rokoch vyzerá človek ináč, ľudia starnú, menia sa a zastaviť to nejde. Sú ale veci ktoré ovplyvniť vieme a tucnota k tomu patrí. Jasne ze žena v 20 tke ma inú postavu ako v 40 tke, pár kg navyše sa nalepí počas rokov, to je v poriadku pokiaľ je to s mierou, nie ze sa zo štíhlej ženy stane veľryba.
Človek môže milovať toho druhého ale zároveň byť aj nešťastný keď vidí ze ten druhy ma nejaký neduh, ubližuje si, nestara sa o seba. Takže áno môže potom ten druhy povedať milujem ta napriek tomu ze fajčis. Milujem ta napriek kilam navyše...
Ja si myslim, ze vyznania lasky po desiatkach rokov mozu byt dokonca uprimnejsie. Lahko sa hovori v mladosti ze niekoho clovek miluje, ked si mozno este ani plne neuvedomuje co to vobec znamena, ale ked ste spolu uz preskakali vsetko mozne a stale ti vyznava lasku aj napriek tvojim nedostatkom, tak to je uz nieco 😉
@lelelienka 👍👍👍
A v akom znení to bolo pred 10 rokmi? Tak mne by sa takéto vyznanie určite nepáčilo, neviem ako časti ti to vraví, ako vypadá on po tých 20 rokoch a o co mu vlastne ide.
Potajomky naznačuje aby si s tým niečo robila?
Nemam problem tak si ho vyrobim 👍