Môžem si kúpiť prsteň aj sama?

11. máj 2024

Mozem si ako zena kupit sama prsten ak sa mi paci? Mam vyhliadnuty taky aky sa mi paci, od priatela mam iny, vymenit ho nechcel, lebo uz to raz riesil a nechcelo sa mu...ze mozem ja, ze on kupil aky som chcela, ale realne som ho videla az ked prisiel a skusila som ho nosit...je pekny velmi, ale drahy na to aky je, aj ked sa podoba na diamantove a posobi aj sam o sebe tak zavazujuco je zaroven taky...bolo mi to take, tak sme to nechali tak...dokupila by som si sama dalsi a nosila ich spolu, neviem ale ci budu spolu pasovat, su uplne ine...a tento novy by posobil asi honosnejsie, tak by som dostala otazky z okolia, co by som samozrejme mohla vysvetlit, ze tento som si kupila kedysi sama a teraz ked sa chcem trochu viac ozdobit nosim oba...predtym som nezvykla prstienky nosit, ale odkedy som si ich pozerala na nete, stale na mna vybiehaju...myslite, ze je to ok? priatel mozno nebude rad, ale ked poviem, ze teraz ked mam aj tento, ze nosim oba, pekne to ukaze...

10zabka
11. máj 2024

prečo by si si sama nemohla kúpiť prsteň, ktorý sa ti páči a budeš ho nosiť? Nie si nikomu povinná vysvetľovať, prečo si si ho kúpila. Vieš, koľko šperkov som si kúpila sama sebe?

dskjhfdlkdjhl
11. máj 2024

Nikdy som takto neuvazovala, ak sa mi prsten paci a mam nan, tak si ho kupim a rovnako tak aj s inymi vecami. Preco by si zena nemohla kupit prsten sama?

danyelia
11. máj 2024

Čoo? Trochu som sa v tom stratila 😃 Ale hej, môžeš si kúpiť prsteň aj sama, nie je to zakázané - a okoliu nemusíš vysvetľovať o prsteni vôbec nič...

lindous
11. máj 2024

Pre mňa je prsteň šperk ako každý iný, takže mi príde úplne normálne si ho kúpiť sama rovnako ako napr. náušnice a nikdy by mi nad tým nenapadlo takto rozmýšľať 😅 rovnako ako som sa nikdy nikoho nepýtala či prsteň, ktorý ma na ruke je zásnubný alebo “len tak” ako doplnok… ja prstene nenosím síce vôbec, ale bežne vidím na babách viac prstienkov a určite sa nezamýšľam nad tým kto a pri akej príležitosti im ich kúpil… a už vôbec nerozumiem čo by sa na tom nemalo páčiť partnerovi

madeincssr
11. máj 2024

Jaaaj, si zlata takto sa pytat. Jasne ze si prstienok kup, clovek si obcas ma urobit radost.

autor
11. máj 2024

ja som predtym prstienky nenosila vobec a boli pre mna skor znakom zavazku, ale sam o sebe je tento taky...a naoko bude ten mnou kupeny na pohlad honosnejsi...ak to ale mojmu vysvetlim, ze som si ho kupila kedysi a je len taky a spolu s tumto pekne ukaze, mohol by to pochopit

simca06022011
11. máj 2024

Samozrejme ze si môžeš kúpiť čokoľvek

really8
11. máj 2024

Preboha to su otazky🤦‍♀️

koniarova
11. máj 2024

Môžeš si ho kúpiť aj sama, za predpokladu, že si svojprávna a nepotrebuješ povolenie.

autor
11. máj 2024

@really8 nemyslim, ze zle...prstienky maju hlbsi vyznam a kupuje ich muz zena, tak to mame v mojom sirsom okoli

autor
11. máj 2024

@koniarova samozrejme, ze mozem...ide skor o to, aky to bude mat celkovo dopad

autor
11. máj 2024

Dakujem za nazory a odpovede

koniarova
11. máj 2024

Dopad na čo? Na spoločnosť? Globálne otepľovanie? Či? Preboha, si dospelá osoba. Môžeš si kúpiť a nosiť čo len chceš.

lindous
11. máj 2024

Ak máš pocit, že tvoje okolie sa bude o to tak veľmi zaujímať, tak im môžeš jednoducho povedať “páčil sa mi, kúpila som si”… netreba tomu dávať väčší význam aký to má a už vôbec nie klamať o tom kedy si si ho kúpila, ospravedlňovať to, vyhovárať sa, lebo sa v tom akurát tak zamotáš… aj keď si nemyslím, že by to niekto iny riešil a prežíval, tak ako ty

fido69
11. máj 2024

@autorka napísala "Mozem si ako zena kupit sama prsten ak sa mi paci? ...odkedy som si ich pozerala na nete, stale na mna vybiehaju..."

Nesprávna otázka. Ty si ho dokonca kúpiť musíš! Veď na teba neustále vybieha z internetu. Čo to je ak nie znamenie osudu? 😉

h2
11. máj 2024

Autorka, zase si nemysli, že keď si ten prsteň kúpiš a dáš si ho na prst, tak všetci ľudia naokolo si ho hneď všimnú a nebudú mať inej starosti, než ako a prečo a kde si k nemu prišla.

autor
11. máj 2024

@fido69 😂 lebo na nich klikam, to je hrozne

madeincssr
11. máj 2024

Priatelovi povedz, ze tomu jednemu prstienku by bolo smutno, tak si mu poriesila kamarata 😁.

danica2711
11. máj 2024

Panebože... moja teta na takéto hovorievala "Pane Bože, do čehos´ to duši dal?"

hipuska
11. máj 2024

To bol akoze snubný prsteň?

dusankomoj
11. máj 2024

Autorka,vydrž do narodenín,Vianoc,alebo do výročia ťuťu-muťu(čo je najbližšie)a vypýtaj si ten konkrétny prsťeň a netráp svoju hlavičku blbosťami🤣🎁 budeš mať oba a hotovo.

guudy
11. máj 2024

Autorka, planujes na tom prsteni nosit cedulku s napisom ‘kupila som si ho sama’ ???? Inak nerozumiem tvojmu ‘problemu’ 🤷🏼‍♀️

rorino
11. máj 2024

Vieš o Tom,že čokoľvek pozrieš na nete,tak to určitú dobu bude na teba vyskakovať zovšadiaľ?Ak si chces kúpiť prsteň,tak si kúp Prečo myslíš,že by si mala niekomu vysvetľovať,že prečo a aké nosis prstene?Mala som obdobia,dlhé,kedy som chodila doslova obvesana,nielen prsteňmi,a čuduj sa svete nik to neriešil.A keby aj chcel,odpoviem jednoducho,lebo chcem aby

really8
11. máj 2024

Toto je tak uzkoprsy a zkostnately nazor ze ti musim udelit trofej🏆

madeincssr
11. máj 2024

MKaci, myslim ze nie je dovod autorku ironizovat. Mozno je to dobra, slusna, cista dusa a mali by sme byt skor radi, ze taki ludia medzi nami este su.

viestta
11. máj 2024

Mam pre teba novinku, mozno si o tom este nepocula. Zijes v 21. storoci. Zena si moze sama kupit cokolvek co sa jej paci a na co ma peniaze, rovnako moze nosit cokolvek co sa jej paci, nepotrebuje na to ziaden suhlas. Ani od rodicov, ani od manzela, nie to este snubenca, dokonca nepotrebuje ani suhlas sirokeho plena MK.

januska12323
11. máj 2024

To je snubný či prečo okolo toho tak strašne uvažuješ? Dokonca aj ten si si mohla vybrať sama.

autumm
11. máj 2024

Ja som si kúpila sama sebe aj obrucku 🤣🤣🤣 vybrala som si ktorá sa mi páči. Môj manžel si zase v iný deň vybral inú obrucku. 🤷🏼‍♀️

rozculena
11. máj 2024

nechápem.....čo riešiš?

jesenzima
11. máj 2024

Ja by som niekedy chcela mať problémy niektorých žien na MK 🤭