Ahojte. Ak chcem odísť od manžela a chcem si zobrať svoje veci a veci detí, musí byť manžel prítomný? On je brutálne materialisticky založený a keď zistí, že som mu zobrala nejakú vec (hoci moju) tak bude nebezpečný. Bojím sa o svoje zdravie a život a musím odísť od neho ale keď dačo zoberiem, viem, že vybuchne a bude veľmi zle. Mám kontaktovať políciu, že sa bojím o svoj život? Nemám na neho žiadne dôkazy že ma bil pretože je veľmi inteligentný a nikdy mi neurobil viditeľné zranenia. Teraz je veľmi rozčúlený a viem, že keď odídem bez jeho vedomia s deťmi tak mi ublíži veľmi. Zajtra je celý deň v praci. A keď odídem bez veci, tak mi ich nikdy nevráti. Celá sa trasiem len píšem tento status :(
hlavne si zober aj doležité papiere ako sobášny list, rodné listy detí a fakt najlepšie, aby s tebou niekto išiel, aby si nebola sama, drž sa
Tam kam ideš ťa zrejme príde hľadať napr. k rodičom.Tak hlavne aby si tam nebola len sama s deťmi ,ak bude treba tak tam potom volaj políciu.Držím prsty.
V aprili si pisala, ze si ho opustila a odstahovala sa. Preco si sa vracala?
@veronikaszabova ..lebo nikto pri zmysloch si nezoberie takehoto chlapa za muza a este s nim ma aj deti. tento problem sa nemohol objavit ,ze vcera.
@veronikaszabova v aprili pisala ze boli uz od seba aj minule leto. Lebo je psychopat. Cize odchadza uz viac ako rok. Len v tom byte po mame komunistickom nie je taky luxus ako v jeho byte. (Citujem)
@lara81 Držim palce nech tento x uz od neho odideš naozaj a naposledy. Tym vasim detom to nerobi dobre hore dole odchod a navrat spet. Mama utekajuca od otca to stači zažit raz nie 3x.
Rozhodne by som tam nešla sama, ale s niekým a všetko čo by som brala by som si tam na mieste zdokumentovala. Pri takýchto prípadoch treba myslieť na všetko.
veď pober len osobné veci svoje a detí plus doklady a na to nemá čo povedať. A prosím ťa už sa k nemu nevracaj, ja teda nemám taký prehľad ako niektoré baby tu, ale keď píšu, že si už raz od neho odišla tak fakt nechápem načo si sa znovu vracal, psychopat zostane vždy psychopatom, nezmení sa. A ako píšu baby, nech je niekto s tebou, prinajhoršom volaj políciu.
@lara81 ber veci a utekaj...môj ex je najväčší materialista :-/ ja som z bytu zobrala komplet všetko...nábytok...šaty...postele..exovi ostal byt, auto, garáž (byt komplet prerobený...platená rekonštrukcia z môjho stavebného) a aj napriek tomu dal na mňa ex trestné oznamenie, že som ho okradla...je to smrad! Môj ex bol tiež agresívny...skončila som s deťmi v podnajme...a z min. platu som platila podnajom a všetky vydavky...niekedy som mala 20ecka do vyplaty, ale vieš čo bola som 1000 krát spokojnejšia ako keď som žila v peknom byte s despotom....
zaobstarala by som si paralyzér...
@prevenar asi nie si žena že? lebo inak by si takú hlúposť nenapísal...Ale však ty si pri zmyslom a tebe sa nikdy nič nemôže stať...
@deti95060810 ..aku hlupost myslis ? ten chlap - ak sa takto sprava , musel byt taky vzdy .
Ďakujem baby. Vtedy to bolo tak že v Tom komunistickom byte je veľmi zlá elektrika. Aj teraz tam iskrí ak niečo zapnem do zásuvky. Vodovodná batéria sa nedá namontovať lebo tam nie sú ani steny len také papierové čosi a proste nebudem to už rozoberať. Dala som mu šancu lebo keď prišlo predvolanie na súd ozaj to myslel vážne že nebolo dobré čo robil a dcéra je naňho brutálne naviazaná. Pocuravala sa keď sme sa rozvádzali, zajakavala a doteraz ostala prestrasena zo všetkého a naozaj sa bojí aj vlastného tieňa. Veľmi chcela byť s ockom AJ mamkou. Papiere na rozvod máme stále na súde. Len s odkladom pojednávania kvôli tomu, aby dostal šancu aj to myslel úprimne. A celý rok od vianoc bývame unho a môžem povedať že žiadne jeho psychopaticke prejavy sa za 9 mesiacov neprejavili. Ale teraz bol dva týždne hrozne nervózny (neviem z čoho on mi nepovie keď sa pýtam) a vcera ja som prišla domov, on so synom ešte spali v spálni. A syn potom vstal a ja som mu nachystala polievku, že sa napapa a pôjdeme po dcéru do škôlky. Lenže čosi vymýšľal tak som zakričala mužovi do spálne nech sa o syna postará že idem pre dcéru a buchla som dverami. Nespal, hral hry na mobile. A šla som po dcéru a zo škôlky deti sa hrali na ihrisku tak som s ňou tam ostala hodinku. Keď som prišla domov tak vyskočil na mňa že prečo som nechala syna pod bytovkou. Proste on hral hry a zabudol naňho a syn sa obul a zišiel dolu pod bytovku za mnou. Máme len schody. A hodinu plakal pod bytovkou. Podotýkam bývame na námestí v centre mesta a premlelo sa za tú hodinu niekoľko desiatok ľudí. Malý šiel aj na jednu stranu, kde je rušna cesta aj na druhú, kde je hlavná ulica a tam keď by sa niekam vybral, nikto by nevedel odkiaľ prišiel . Suseda nejaká z okna naňho pozerala hodinu, že plakal. A potom niekto zavolal mužovi že syn plače pod bytovkou. Tak vybuchol a kričal po mne, že som neschopná matka a že prekrucam situáciu, že ja som ho nechala samého vonku. A keď som plakala a on kričal, deti prišli ku mne, ma objali a on mi tresol päsťou do hlavy (znova aby som nemala žiaden dôkaz, že mi ublížil).
Syn má 2,5roka podotýkam.
@lara81 moje zlaté....on ťa bije pred deťmi...Bože je mi do plaču z toho...nezmení sa NIKDY!!!!!! Choď preč...kvôli sebe, ale hlavne deťom...chceš, aby ťa raz tak udrel, že bude z teba žobrák??? Alebo čosi horšie???? Kto sa postará potom o deti???? On..?? Keď bude v strese zbije aj deti...je to len otázka času...zbal sa a odíd!!!!
Popravde nikdy neodchadzam od detí kým si to z očí do očí nepovieme. Chlapy sú chlapy. Nemuselo ťa počuť. Mohlo sa stať nešťastie. 2,5ricne dieťa samé pred domom?
Ako verím že to nemáš ľahké. Ak sa ho bojíš zober si len svoje oblečenie a oblečenie deti. Na majetkovom vyrovnaní sa dohodnete po rozvode.
@lara81 vezmi si osobne veci..doklady a pod. Aktivuj všetku energiu, ktorá ti ostala a choď preč ...ja som mala despotu ex...lenže taktiež rodinu, ktorá mi pomohla...za týždeň som bola presťahovaná v podnajme....odíd a potom začni riešiť rozvod a pod. deti sú ešte malé...tak možno ešte na tú hrôzu zabudnú čo napachal tvoj ex....
Odid od neho ked ta bije aj psychika sati moze stoho zrutit. Mysli na svoje zdravie drzim palce
@prevenar to je pravda,... len ženská psychika je troška iná od tej mužskej...😉
@lara81 pozri Nie je riesenie vratit sa k nemu take situacie ked ti v strese treskne budu vzdy. Ten komunisticky byt sa da opravit kusok po kusku .Hlavne ze mate kam ist, A neber z vasho bytu tv a take veci lebo Ta este pride zato zachlpštit. Zober len co potrebujes pre deti. A nevracaj sa nech by sluboval kolko chce ze sa to uz nestane,
@deti95060810 ..pozri , ked niekto nedokaze rozoznat vysloveneho - nasilneho retarda od dobreho muza, tak koho je uz len chyba ?
Radsej byt bez elektriky alebo ako zit s tyranom, ved to nie je normalne. A co tvoji rodicia? Nepomozu?
A mas ist kam s detmi ? Jasom to bouzial zazila moju mamu oco bil pred nami detmi nikdi nato nezabudnem. A pred dvoma rokmi sa snim rozviedla a moj brat je v tinedzerskom veku no uplne sa zmenil strasne je drzi k mame mne nedalo hnet som mu povedala preco sa tak sprava k mamine ved jeto nasa mamina co sa o nas stara. Mne to pride zesi to nevazi . A cez vikendi chodi bouzial k ocovi a ten mu dava strasne kalerabi do hlavi a nehovoriac otom ze vlastni otec mi pise vihrazne spravi ale tosi nevsimam. Vie zesom natom fizicki zle a stale vipisuje blbosti hovorila,som to aj svojmu muzovi povedal zesi to nemam vsimat . A niekdo zas tvrdi ze ho mam udat. No ale berem to zrezervou leo poslednej dobe je natom blbo.
Ako vies, asi , teda isto bola chyba to, ze si sa vratila, no nic omyl stalo sa. No uz asi nie je ina moznost ako proste nadobro odist. Treba si pobalit hlavne papiere, vsetky potrebne a samozrejme aj vase veci. No isto by som si niekoho zavolalal na pomoc ak by proste nieco
@lara81 a išla si teda?
Je tu jedna mama, ktorá tak odišla z ničoho nič, dcéra mala tuším na sebe len papuče, ale vedela, že ak by tam ešte chvíľu ostala tak už by ju manžel aj svokra načisto zničili.
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/svokra-tema-co-tu-bola-uz-stokrat/
Mala to ťažké, ten jej je tiež prefíkaný ale ona je nenormálne dobrá že to zvládla a snáď aj zvláda naďalej. Mysli na deti aj na seba. A na záver iba toľko..
"Don't let that bastard to grind you down."
Nemusi byt prítomný. Zober di kludne vo je tvoje. Idealne by bolo aby prišiel po teba nejaky chlap, tvoj otec, brat. Aby si nebola sama.