Baby mam taky divnu otazku. V poslednej dobe sa mi toci hlava, nechuti mi vobec jest, je mi na vracanie, trasu sa mi ruky, niekedy skoro cela. Sem tam zavraty, ked niekedy normalne zastanem a stojim, mam pocit ze sa mi vsetko okolo toci.pocitujem uplne uzkost, ked sa vam zle dycha . Viete co myslim. Som stale podrazdena. Mozem to byt zo stresu? Dakujem. Nedavno som bola na krv, na uplny rozbor a vsetko v poriadku dakujem
Psycholog??
A más stresy?
To vyzera na panicku poruchu a ta je spuscacom tochto vsetkeho.Teda muslim si
mne to pride ako tetania,určite najskôr neurologia,ak sa nepotvrdi,smer psychiater.Zatial si kup niečo v lekarni prirodne na upokojenie,
určite si kup magnézium.-horčik,pomaha pri takýchto stavoch a hlavne neuškodi,kym nemaš presnu diagnozu
Chrbticu mas ok?
Ja som take mala keď som mala vysoký tlak 160/110. A už beriem aj tabletky :(
Ja som toto raz mala. Nemohla som dychat poriadne, tlacilo ma na hrudi, myslela som, ze asi nieco so srdcom, ci pluca a ze si idem zavolat sanitku, fakt som sa bala. Potom mi napadlo, ze to moze byt iba z vtedy dlhodobeho stresu - priznaky, co som nasla na nete sedeli - lepsie ako porazka - ukludnilo ma to. Vyhladaj si na nete v akej pozicii to mas preckat. Ked to prislo 2. krat asi po mesiaci, zdalo sa mi to vtipne, ze aka blbost ma minule vystrasila. To potom uplne rychlo preslo a zatial klop klop, uz sa to nestalo. Tiez som mala krv v poriadku. Paradoxne (teraz viem, ze sa to tak stava) sa mi to stalo, akurat ked ten stres na den polavil a v tom ako blesk z neba tato blbost... Takze, hlava hore, a zbav sa toho stresu alebo ho za kazdu cenu aspon eliminuj
Neviem, ci som to napisala zrozumitelne, ten stav bol vtedy fakt zly, aj silna bolest, asi okolo pol hodiny
@natali2103 súhlasím aj podľa mňa to vyzerá na tetániu...
Tetania, aj ja to teraz riešim, dnes večer pokojová tachykardia 97/min,cítila som sa akoby mi išiel infarkt, stres, stres, stres...
smer neurologia