Môže sa chlap zmeniť, keď predtým nemal záujem?

my_kids_my_love
14. apr 2018

Ahojte uz som sem pisala odisla som od chlapa teras ma prosi a vravi ze sa zmeni a vsetko ze aj deti ho budu zaujimat ja a tak ze nechbsa k nemu vratim kazdy den mi to dookola rozprava. Uz som mu vela krat odpustila a nic s toho nebolo vzdy to iste. Moze sa teras zmenit? Ja tomu uz sice neverim a ani ho uz nelubim preto sa k nemu vratit nechcem no ze vraj koli detom mam ist naspet... Neda sa mat vztah bez lasky a to co som prezivala uz nechcem... Je mozne aby sa zmenik ked vzdy ored tym to bolo rovnake?

pininka
14. apr 2018

@my_kids_my_love nikdy,nikdy sa nevracaj kvoli detom, tie budu trpiet najviac. A nie, urcite sa nezmeni, len nechce prist o svoj pohodlny zivot. Ak si mu uz dala viacero sanci a nic sa nezmenilo, a uz si prec, nevracaj sa a zariad si novy zivot.

my_kids_my_love
autor
14. apr 2018

@pininka dakujem za radu.. Uz ma ani nic netaha k nemu vobec vzdy to bolo rovnake naposledy skoro ublizil synovy koli nervom tak ze si to teras uvedomuje

pribinak
14. apr 2018

Nezmení, takýmto chlapom chyba servis: uvarene, ožehlené, upratané, napečene a sex
Zmeni sa tak na 2 tyzdne a potom je to uz zas v starých koľajách

bosoriak
14. apr 2018

@my_kids_my_love ludia sa nemenia. Nikdy nie, v zasadnych veciach. Mozu sa len pretvarovat alebo naucit, ale povahove rysy, temperament a dlhorocne vzory spravania sa nezmenia.

ivuska6
14. apr 2018

Nezmení sa nikdy stále to bude ten istý chlap s tou istou povahou.

helka35
14. apr 2018

Ahoj,z vlastnej skúsenosti ty chcem iba poradiť,že taký muž sa nikdy nezmení i keby sa "plazil" po zemi.Nevracaj sa,neotacaj sa a vykroc pevné nohamy vpred novému životu.Bez stresov,plaču a výčitiek.Ver mi.

veronikastrickova
14. apr 2018

@my_kids_my_love ked teba k nemu nic netaha, ako chces zit s nim? Len by si sa trapila a aj deti.

my_kids_my_love
autor
14. apr 2018

@veronikastrickova to neviem ked ho nemam rada neda sa tak žit a ani deti ho nepotrebuju

veronikastrickova
14. apr 2018

@my_kids_my_love tak to nerob a nenechaj sa obmakcit, povaha sa neda len tak zmenit o 180'

zenaajmama
14. apr 2018

Buď rada že ste odišli a určite sa nevracaj.Skonči to rovnako.

lulica
14. apr 2018

Sama si si odpovedala co mas robit. Ved jeho aj to prosenie prejde uvidis

deti95060810
14. apr 2018

never tomu...Keď vtáčka lapajú pekne mu spievajúúú... Nezmení sa.

beky1813
14. apr 2018

Podla tejto temy je podla teba psychopat, fetak a nervak https://www.modrykonik.sk/forum/rodicovska-dovolenka/alimenty-od-muza-ktory-je-psychopat/
K takemu sa chces vratit? Alebo to nie je s nim az take zle a prifarbila si si realitu?

redlola
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lulica
14. apr 2018

@beky1813 ale ved to zeny byvaju take ze ony davaju takymto individuam sance lebo ich miluju a furt sa len stazuju akich maju, hroznych muzov...poznam x takych a nebavi ma to ani pocuvat ked je hlupa tak s nim ostane ale tato zena pise ze ho uz nemiluje tak neviem co riesi ved ked ho nemiluje ma to o tolko jednoduchsie ☺ no nie?

beky1813
14. apr 2018

@lulica pravdu mas

my_kids_my_love
autor
14. apr 2018

@beky1813 ved toto vravel ze sa zmeni a prestane aj toto robit ale to na to treba liecenie slova to nevyriesia

my_kids_my_love
autor
14. apr 2018

Dakujem zeny mate pravdu

lulica
14. apr 2018

@my_kids_my_love teba necha ani nezaujima viac co jemu treba aby s tebou vedel pekne zit.. stracas cas. Deti su dolezitejsie

karel4444
14. apr 2018

Ahoj..ako si dopadla nakoniec??

vierocka888
14. apr 2018

Prave som videla tento obrazok a bude na tom nieco...

ladyblcha
14. apr 2018

@my_kids_my_love nezmeni sa, mozno keby to bolo prvy raz, ale ty sama pises, ze uz opakovane je to a zmena nebola. Nevracaj sa k nemu uz, zariad si svoj zivot zlatik, nech si v novom stastna.

tinaa64
14. apr 2018

Nikdy by som sa k takemu chlapovi nevratila..a kvoli detom?to uz vobec nie..neboj nakdes di lepsieho

mirola
15. apr 2018

kvoli detom sa nauc gramatiku, nech im mozes byt dobrym prikladom aj ucitelom a nevracaj sa k cloveku, ktoreho nelubis......

ebi88
16. apr 2018

@mirola to vyzera len na preklepy ;D ale tiez som sonda pravopisu. A nie, nezmeni sa. Bud kvoli detom budes ochotna tak zit ako doteraz alebo nie. Ja myslim, ze deti potrebuju oboch vzdy, ked to nie je vyslovene tyran, alkoholik... ale zas ked sa im nevenuje a kasle na nich tak co z neho, hejze