Môže ma ľúbiť chlap, s ktorým som si písala cez internet?

19. sep 2020

Je realne očakavat od muža s ktorym si pisala cez internet 5 mesiacov a raz sa stretla osobne ze ma moze lubit?

evkakozickova
19. sep 2020

Ja osobne si myslím že nie,ale záleží od toho aký je akú má povahu. 🤷

kataina
19. sep 2020

ako dopadlo stretnutie? a kolko času odvtedy uplynulo? Píšete si dalej?

stary_ujco
19. sep 2020

Keby ta lubil, mas telefon plny pozvanok na dalsie rande...

autor
19. sep 2020

@kataina dopadlo super, a uplynuli 3 mesiace a piseme.si stale aj ked uz menej ale asi kazdy druhy den

kataina
19. sep 2020

a prečo sa nestretavate? bývate daleko od seba?

andreatytler
19. sep 2020

Ak uz uplynuli 3 mesiace a nepozval ta na dalsie stretnutie, tak asi tam nie je laska.☹ Iba ak by zil za oceanom... ale ak ste obaja na sk, tak to je dlha doba.

majamat
19. sep 2020

moja sestra s takym muzom je uz viac ako 10r.

majamat
19. sep 2020

teda neviem kolko si pisali,a le zoznamili sa cez net.

maminka123abcd
19. sep 2020

Skús ďalšie stretnutie a opýtaj sa ho na to

budemmamca
19. sep 2020

Šanca tam kľudne môže byť

miusa00
19. sep 2020

Mám takú skúsenosť, keby ťa lúbil určite tlačí na dalsie stretko

karelova
19. sep 2020

Nie, nemá zaujem. Chlap ked chce a má záujem, vždy si nájde čas a zariadi si veci tak, aby sa s dotycnou mohol vidieť. Keď ta nepotrebuje vidieť 3 mesiace, iskra asi neprebehla.....

miadi
20. sep 2020

Este vacsia sanca je ze je ženaty.

tomika
20. sep 2020

@miadi aj mne to hneď napadlo, že je ženatý..

autor
20. sep 2020

@tomika nie je, poznam ho dost dobre a chodi esste na strednu

karelova
20. sep 2020

Boze to si mala rovno povedať, ze ste este teenegery... 🤦‍♀️

moonlight1210
20. sep 2020

No ak 3 mesiace nenavrhol stretko od toho vasho posledneho, k tomu navyse postupne jemne redne vasa komunikacia - zial nie, nezamiloval sa do teba. Si len fajn kamoska. Aj to uz si zovsednela.

Nech uz sa aj objavuju obcas signaly, ze asi hadam mozno dajme tomu tam od neho nejaky cit je, pravda je taka, ze nie je az tak do teba. A ked pride taka, co ho ocari, odsunie ta bez zavahania.

Neinvestuj do tohoto city, nie je to rentabilne.

miadi
20. sep 2020

Že “ chlap” chodi na strednu 🤣😂 no tak ten tvoj Chlap je este decko nema chut sa viazat chce sa učit hrat pc hry s kamošmi nema cas na baby.

gabca10
20. sep 2020

Ja som to mala tak, začal mi písať istý chalan z Česka , nejak sa to časom zvrtlo, začali sme si písať tie sladké hovadiny :D veď to asi každá poznáme :D ale neprikladala som tomu nejakú veľkú váhu , veď predsa to je internet , ale zase mi nebol ani ľahostajný , no po mesiaci a pol prišiel za mnou , týždeň bol na hoteli v meste kde bývam , a nakoniec mi navrhol či by som nešla na týždeň k nemu aj s mojim synom , už mi vtedy bolo jasné že je to chlap ktorému môžem veriť a s ktorým chcem byť čo najdlhšie ( každá sekunda s ním mi bola vzácna , aj je, a to že si ho môj syn hneď obľúbil a on zas jeho bolo ďalšie veľké plus) veď kto by sa len tak z Prahy D*bal do Trenčianskeho kraja ha ha , no a sme spolu do teraz , čakám s ním dcérku a bol pre mňa najlepším.rozhodnutim 🍀