Motivujete ma upratovať

4. jún 2023

Nechce sa mi byt vyzerá ako smetisko na celej podlahe šaty všade spina a bordel. Mam malú dcéru. Raz upracem a vyčistim a o 2 týždne zase to iste 🤮

mirkava
4. jún 2023

Tak sa snaž trosku udržať poriadok a bude to ok 😊

janai1
4. jún 2023

2 týždne? No tak to sa nečudujem

dskjhfdlkdjhl
4. jún 2023

Tak dva tyzdne su dost dlha doba, aby vyzeralo vsetko bez upratovania tip-top. Treba si to naplanovat tak, aby si kazdy den nieco urobila.

autor
4. jún 2023

Toto som videla v inom príspevku a páči sa mi to

autor
4. jún 2023

@dskjhfdlkdjhl ja nehovorím že vôbec neuplatňujem za tých 2 týždňov… ale aj tak sa nejako podarí

autor
4. jún 2023

Upratujem*

dskjhfdlkdjhl
4. jún 2023

Ako som pisala, treba si to naplanovat tak, aby si kazdy den nieco urobila a potom nemas naraz vsetko a v podstate sa tak da mat priebezne celkom rozumne upratany byt.

nika83k
4. jún 2023

Ja mám upratovanie ako relax a zároveň aj kardio,toľko krokov narobím po dome čo za celý deň v bežnom režime nie😁k tomu si vypeckujem hudbu a keď doupratujem pocit je perfektný,poviem si ,že som skvelá zaslúžim odmenu,dám si vínko a kocham sa poriadkom😉Upratovať treba priebežne,nie keď už sú brutálne kopy všade,chvalabohu nikdy som nemala taký bordel a vediem k tomu aj deti 🙏

mikadooo
4. jún 2023

Zlatík. Ja ťa nebudem motivovať. Za tie roky som sa naučila, že je to ok, ak ty si s tým ok. Dcére je to určite fuk a ak má muž námietky, ukáž mu, kde je metla, prachovka a vysávač. Mimochodom - je nedeľa. V nedeľu sa "nedelá". 😉 Keď to vydržalo dva týždne, vydrží to ešte pár dní 🤭.

mandzula
4. jún 2023

@autor a preco mas saty na podlahe?

nikpa
4. jún 2023

2 týždne neumyvat a nevysavat pri malom dieťati, tak to musí byť ozaj smetisko. Ja behám s tyčovým vysávačom niekoľkokrát za deň a keď nechcem aby bola polepena a mastná podlaha tak umývať musím dvakrát týždenne. Ale to sa nie vždy podarí 🙈 no a to je potom aj vidno, ponožky ako dlazkovu handru mám 😃

alex49
4. jún 2023

minimalizuj domácnosť a veci ukladaj na svoje miesto, potom nebude musieť dlho upratovať

svetlonos
4. jún 2023

@autorka,
na youtube su super videa o bordelaroch. V tych domoch sa pimaly neda ani prejst. Nabehnu tam dve panie a upracu ale aj teda hlavne majitelia domu. Je to super motivacia 😆 vyskusaj.

mamamasama
4. jún 2023

Asi som psychicky narusena, ale ja upratujem cely den. A poriadne tak dvakrat denne 😅 Ale vdaka tomu nepoznam ziadne sobotnajsie velke upratovanie. Mam rada čisto vzdy. Neviem ako ta motivovat. Ja pri upratovani relaxujem, pustim si hudbu a neviem co skor 😅Nedokazala by som byt psychicky v pohode v neporiadku.

zuzuliennka1
4. jún 2023

Treba sa zbavit zbytocnosti, ist skor cestou minimalizmu, menej veci = menej bordelu = kratsie upratovanie. (ine je samozrejme upratovat byt a dom)
Mame dieta, takze vysavam kazdy den a dlazku umyvam 2-3x tyzdenne, po vikende v nedelu vecer, a v tyzdni cca v stredu. - normalne vedro, mop (nie ten rychlomop co nasprejujes zotries)
Ked je jesen/zima, vsade mokro, blato, naprsane, sneh,.. umyvam aj 3x tyzdenne, nedela, streda a niekde medzi tym. (byvame v byte)

autor
4. jún 2023

@mandzula lebo som triedila letné šaty ale potom sa mi nechcelo a aj v detskej už sa ani vhodiť nedá

autor
4. jún 2023

Chodiť

autor
4. jún 2023

@mamamasama a koľko hodín upratujes denne

januska12323
4. jún 2023

Uprac minimálne podlahu, to sa ti nehnusi chodiť po všetkom možnom?

mandzula
4. jún 2023

@autor tak si potom riadne hnila, no.

ivangeline
4. jún 2023

Ja mam kazde 2 dni smetisko. ;DD Je teplo,chodim vela von. :D

vroni
4. jún 2023

U nás je večné chaos. Ja upratovanie bytostne neznášam a môj muž je zberač, nie je na svete blbosť, ktorá by mu nepodávala ruku. Takže o minimalizme môžem tak snívať. Ale zase, mam bordel hlboko v paži.

adalmba
4. jún 2023

Ja mám 4 deti do 5 rokov. Keby 2 týždne neupracem, deti ani nenájdem v tej špine

h2
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
h2
4. jún 2023

Ako dôjde k tomu, že máš na podlahe šaty???

autor
4. jún 2023

@h2 Chcela som si vytriediť šaty ktoré ešte pasujú ak ktoré nie na leto ale potom má to prešlo + čisté šaty ktoré sa mi nechcelo dať do skrinky

autor
4. jún 2023

@mikadooo nemám muža

autor
4. jún 2023

Už sa pomaly hanbím keď príde ku mne mama a už je take zle že poupratuje ona lebo že vraj dcéra môže žiť v takomto bordeli 😂

jesenzima
4. jún 2023

Upratovanie ma nebavi, preto sa snažím udržiavať to doma tak priebežne, že vždy upracem kúsok, iba niečo, nech toho nemám veľa naraz. Ale vysavam každý deň. Niekedy aj 2x.Kopa prachu, omrvinky, chodí sa veľa von, nanosi sa toho domov dosť ..

h2
4. jún 2023

A to si ich musela hodiť na zem? Ja keď triedim oblečenie, dávam ho na posteľ. A čo nestihnem vrátiť do skrine, prípadne inam, to dám do koša na bielizeň. Na dlážku nikdy.