Vobec nezijem. Pridem z prace domov a zas idem pracovat. Nebavi ma taky zivot. Deje sa to casto. V robote na nutenych poradach, po robote sa pripravujem na dalsie, popritom aj ina praca, co pride. V osobnom zivote to nie je o nic lepsie. Urazliva a rypava rodina. Priatel zaneprazdneny. Moje dni su monotonne, len praca a domov, popritom sa napchavam kade im nezdravim, citim sa aj chora a unavena. Potrebujem restart. Mam vsak len pauzu pocas ktorej toto pisem a idem sa ucit na zajtra. Mali ste to podobne? Ako ste s tym sekli?
@bublinka1426 ale ako? 😥
zacni sportovat, mas cas na seba? nejaka zaluba?
@bublinka1426 nemam cas vobec
chyba.
Keď sa to stalo mne šla som na MD
Zmeniť prácu?
Vitaj v klube
@dzejny656 nie je velmi kam ist a s platom som spokojna
@janinah nie som tehotna, ani nejaky cas este nebudem, ale osobny zivot mi chyba
Najhorsie je, ze uz mam z toho depku, nevidim vychodisko a taky zivot ma nebavi a co je horsie som na nule so silami, ale zajtra to musim vydrzat a nestrapnit sa, takze musim dnes poriesit este pracu a o pol noci odkvecnem do postele, rano o piatej budik a rychlo spat do prace
Zacni mysliet na seba, najdi si cas len sama na seba, na zalubu, sport, hocijaky druh oddychu. Nauc sa hovorit nie. Ked nebude nejaka cast prace hotova, co sa stane? Lebo ono tymto stylom coskoro odkvacnes a potom nebude hotova vobec ziadna praca. Takze si treba urcit limity, robit v pracovnom case, ostatné skresat na minimum a najst si cas pre seba.
tak sa zajtra strapni.. aspon budes mat zmenu a nebude to monotonne 😀
@eleanor2510 zajtra si po praci spisem moje osobne ciele, utriedim si myslienky a porozmyslam, co sa s tym da robit.
@reanda to si nemozem dovolit, snad sa to podari...
ked si to nedovolis, ono sa ti to podari same, neboj 😉
Toto by som nechcela peniaze nie sú všetko mám najmladšiu dcéru autistka a nemala rada že pracujem dlho a tak som začala robiť len počas obedov od 9.30 do 14.00 a vyhovuje nám to všetkým väčší kľud aj pohoda
To musis mat naozaj skvely plat, ked si ochotna robit lracu, ktora ta nebavi, denne este aj doma do polnoci...
Zmenit pracu, aby si mala cas aj na seba
Zacat sportovat
Chodit von
Ale v prvom rade si toto musis prestavit v hlave
Spis len 5 hodin, to ja by som uz chytala triasku
Tak sa daj vypísať na PN, trochu si oddýchneš a porelaxujes doma. Nie si nenahraditeľna. Skús si nájsť daku záľubu, šport alebo niečo iné. Cez víkend čo robíš?
Nikdy som nepochopil ľudí ktorý uprednostňuju prácu pred rodinou a uz vôbec nie pred sebou , načo sú ti tie peniaze keď nemáš čas na život? A to ešte nemáš ani deti , ktomu tá nebaví tá robota nebaví tá s tej roboty už ani život a pýtaš sa čo máš zmeniť ? 😁 Asi by som si našiel lepšiu robotku za menej peňiazi a bol kľudný a začal žiť a venovať sa veciam prečo si tu
Si na najlepšej ceste k vyhoreniu, takto sa fungovať nedá. Musíš nájsť kompromis.
@taga praca ma bavi, ale cely den sa jej venovat nechcem i ked musim
@katulienkax niekedy spim aj menej
a cez vikend robis co? Co robis pre seba?
Ako si zariadiš, tak sa máš. Deti nemáš, alebo? Tak nevidím problém sa venovať aj tomu, čomu chcem.
chce to zmenu?