Chcela by som sa opýtať, či je niečo také normálne u 30 ročného chlapa. Sex máme normálny, ale mokré sny u neho pretrvávajú a sú pravidelné a stále. Príde mi to strašne hlúpe, kedže v takom veku a s dieťaťom doma je to takéto. Dakujem za odpoved.
sám mi to vždy povie ked to príde, a budí sa na to v noci a s tým samozrejme aj ja.. a to sa už vie kolká bije
vyhladat lekara
sa samozrejme má vždy v pyžame .. mne to príde strašne trápne v takomto veku, a zvlásť, ked pri nás spí naše mesačné dieťa.. posielam ho s tým k doktorovi, ale on tvrdí, že je to normálne..
@drobcok1 Nemože bit z nečeho videsený, trebárs má v robote šéfa, kerí ho tepe, alebo kolegyňu, keré ho sekíruje, alebo schválne desí, když jede kolem? Nemá stres, nedávaš mu vela roboty doma, neumýva často riady pred spaním, prípadne nerobí nekde kde by nastydol, trebárs v prievane v bani, v hypermarkete pri zlej klimatizačke? Ak má teho veľa, móže se stát, že se neovládne ani počas spánku.
@drobcok1 nechcem vyryvat, len sa pytam...amte mesacne dieta, cize si v sestonedeli....a mate sex?......
a nechapem rpeco sa ti to zda trapne.....skor, ak to predtym nebyvalo, bala by som sa nejakej zdravot. komplikacie....neviem, ako casto a ako dlho trva tento podla teba problem....ale mokre sny mavaju muzi aj po 30tke....co ej an tom trapne?...aj ja mavam obcas orgazmus zo sna a co ma byt na tom trapne?....to sa neda ovladat...hlavne ak ma mozno viac testosteronu.....
@slobodnabaculka nemyslím, že by bol vydesený, doma absolútne nič také 🙂 vedšinou si všetko urobím sama kým je v práci.. zase v práci je možné že to má hektickejšie, ale zase že až tak, to si nemyslím.
@sorciera24 no máš pravdu, možno to je normálne, možno nie, len pre mna to je takto.. a máva to pravidelné, takže už len to .. ja myslím, že toto je skôr záležitosť puberty a nie chlapa. Preto sa takto radšej poradím..
@drobcok1 pravidelne....cize uz to ma napr. 5-10 rokov takto stale?.....v puberte to len zacina takto normalne fungovat....ine by bolo, ekby vedome, nonstop popritebe maturboval...to by sa mi zdalo trapne nie ok.....ale vo sne to preboha nedokaze ovplyvnit....je to chlap, ma hormony, testosteron....... (a to, ze ti este o tom aj povie, je podla mna znak toho, ze ti doveruje.....dokonca to ani netaji......dufam, ze ty kvoli tomuto doma nerobis kovbojku.... 😒
@sorciera24 tak príjemné mi to dva krat zrovna nie je, ale zase kovbojku zrovna nie
je to normalne, skuste castejsie sex
@sorciera24 a áno, má to pravidelné, od puberty a pretrváva to do teraz.. povedal mi, že ked sme spolu ešte nežili, tak to nemal také časté ako teraz.. teraz to ma skoro furt.. teda cca každé tri týždne.
Podla mna je to uplne normalne, mate malicke dieta, predpokladam, ze sexu trochu ubudlo. Ak to samozrejme nepretrvava uz roky. No je normalne, ak sa mu nahodou nieco eroticke sniva a este aj teba citi pri sebe... ze sa toto stane.
@wrok Já si to též myslím, kdybys ho pred spaním porádne vysmýkala, tak by spal ten jeho dudok do rána a nekuvikal by aj cez noc. Neco temu operencovi chýba ale zrovna premúdrelý výraz lekára to nebude, to ti vravím.
@slobodnabaculka neboj, vyžmýkaný je až až 🙂 ale jemu sa to stáva aj po tomto.. ved to, že nič v tomto smere mu chýbať nemôže 🙂 tak preto ma to zaráža.. pred dieťatkom aj po sexe pred spaním sa mu to stalo.
neries to, len ho stresujes a to situaciu urcite nezlepsi, kombinacia stresu v praci, mozno budenie sa pri malom dietati po nociach, same to odznie
ja si myslim, ze je to tiez normalne, nerobila by som z toho nic, slipy alebo pyzamo sa vyperie a ideme dalej....
@drobcok1 aj mne sa stava a som zena 🙂 a vobec to nepovazujem ani za chore ani za nieco divne. tak asi potrebuje viac sexu alebo kvalitnejsi sex. marne ho mozes zmykat, ked to neni kvalitne.
mna uz tu neprekvapi fakt ze nic.
ako mu chces ovplyvnit sny? mozno sniva o niecom, co ty s nim robit nechces.
a ze mesacne dieta? este dlho to dieta nebude vnimat o co ide.
neziarlis ty tak trochu na to, ze ma v snoch orgazmy? 😉
buď rada že máš zdravého manžela, mokré sny sú úplne normálna vec a nemusí sa mu ani snívať o sexe.
Je to prirodzená telesná reakcia. Skús si o tom niečo naštudovať, na nete toho nájdeš určite dosť a nestresuj si manžela ešte skonči s nejakým psychickým narušením a potom budete radi aj za rannú poluciu. 😉
@drobcok1 Náááá a teďkaj zisti z kerú ti je ve snech neverný! To bude težký oríšek. Nevikrikuje nejaké mená, alebo nekulí očima a nemá nasladlý výraz ve rtech? Sleduj ho pri tem. Alebo když se začne hmýrit, tak mu zasvíť do očú čelovkou. Kúp si čelovku a máš to isté, ze svetla mají títo príšerky strach a buď se zobudí nebo splasne.
@ drobcok1 vynahradza si v snoch co mu chyba v skutocnosti :DDD ze k doktorovi :D
@pribinak Minule nás doma pobavil náš známy ktorý je andrológ. Žena jeho pacienta s ním od pôrodu nespáva vôbec a ani o žiadne intímnosti nemá záujem a keď sa jej pýtal(jej manžel) prečo odmieta sex tak povedala: Lebo som matkou a mám dieťa. Povedal, že na túto odpoveď nemal čo dodať ani po 14rokoch ambulantnej praxe. Manželka toho pacienta odmietala navštíviť lekára alebo nejakú pomoc a tak si myslím, že milý pacient si asi našiel milenku
@niki101988 Je to darebák, možná aj sebec, když si takzo dopraje. Veru, já uš by jsem mu navrhla rozvod 😀
@niki101988 minule tu bola diskusia, ze jednej babe muz zakazuje modrého koníka, no tak to by si sa este len pobavila
ako vieš,že ide o mokrý sen? Nemôže sa normálne len sám uspokojovať?