Môjmu mužovi vypisuje jeho kolegyňa a vraj ja som nenormálna, pochopíte?

4. feb 2020

Môjmu mužovi kolegyňa vypisuje pusinky, volá ho zlatko/laska , vnoci mu vyvoláva a ešte ja som nenormálna že si dovolim niečo povedať a byť urazená... máte alebo mali ste aj vy degeša doma? 😊😊

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
4. feb 2020

@ptmt1011 este mna prinuti zle sa citit zato ze mu nedovolim ma podvadzat..... ach..prepacte vasa vysost, zajtra mu upeciem babovku ako ospravedlnenie, a je*nem mu ju o hlavu hned potom

lintu
4. feb 2020

Noo ak ju spacifikoval a nevšíma si ju, tak je v tom možno naozaj nevinne. Otravných ľudí sa občas ťažko zbavuje. Koľko to už trvá? Na správy jej odpisuje, telefóny poctivo zdvíha?

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
5. feb 2020

@lintu ťažko povedať že kolko, len pred par mesiacmi ju povyšili na managerku a on sa vratil po 2 mesiacoch do prace v polke januara čiže si menežuju spolu.. predtym ju vraj vobec neregistroval zevraj sa ledva pozdravili... aj keby to tak bolo ako vravíš, musel jej dať nejaky podnet nato aby mu takto pisala, volala. neviem určite ho obraňovať nebudem. Nech ide do riti 🙂 jemu sa to všetko vrati!

janinah
5. feb 2020

Ona si toto k nemu dovolí,lebo on dovolil,aby sa ona takto správala.My ho nepoznáme,ty vieš,či mu môžeš veriť,možno je len ona otrava a on nevie ako s ňou v tomto skončiť,kedže pracovať spolu musia.Na tvojom mieste schmatnem ten mobil,zavolám krásavici,že si prosím číslo na jej manžela a tiež idem vypisovať zlatíčko a v noci vyvolávať,či jej to bud epríjemné.Ona drzá,ty buď tiež.Bude sa síce zlatíčkovi -tvojmu mužovi sťažovať a on ti možno vynadá,ale za pokus to stojí.aspon budeš vedieť na čom si......

autor
5. feb 2020

@janinah ja sa aj bojim chytit ten telefon do ruky že ma rovno šlak trafi ztoho čo tam najdem .. už toto jak som videla že mu vola o pol 1 tak mi skrucalo čreva a tep 300... no a ja praveže už ani neviem či mu môžem veriť.. vela mi zatajuje, vela krat ma aj oklamal, v maličkostiach ale ajtak , je to klamstvo..hlavne všetkych jeho kolegov aj kolegyne už poznam..okrem tejto kravy

lula313
5. feb 2020

Keď si toto žena dovoli k nejakému muzovi, tak už tam musí byt niečo viac.. určite nie si paranoidna a požaduj vysvetlenie a ukončenie takejto komunikácie, inak si narobis poriadky s dotyčnou sama..

autor
5. feb 2020

@lula313 jeho argument je, že ona je iba milá a priatelská a taká je ku každemu...

autor
5. feb 2020

Pritom kebyže je to naopak...kebyže mne kolega napiše iba "ahoj ako sa maš?" ...tak už podla mňa nejsme nažive ani ja ani kolega

bundle
5. feb 2020

Kolegyňa môjho manžela si ma raz zastavila a povedala, aby som si na neho dávala pozor,
lebo ho chce pre seba .....úplne vážne...dala mi chrobáka do hlavy

autor
5. feb 2020

@bundle niektoré ženy su fakt horšie ako chlapi 😔 že sa nehanbia... ja by som si toto nikdy nedovolila kebyze viem ze ma doma ženu ten chlap ešte ktomu aj tehotnú v mojom pripade.... hrozne aka skazena doba.. neviem ci by si moja babka,prababka spomenula na nieco taketo

javorina25
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivn
5. feb 2020

Ahoj, ja som takto objavila pred rokom a pol exmanželovi správu v znení.. ....Mojko, zase si ma nezavolal - bola to odpoveď na jeho fotku z vírivky a už sme rozvedení, ťahal sa s ňou rok..., a to mi na tú správu povedal, že ona tak volá každého, never mu, ja som tiež naivne uverila a aj tak to po pár mesiacoch prasklo

blondtana
5. feb 2020

Veru nevinné to nebude, ku obyčajnému kolegovi by si to nedovolila a ešte keď teba odbije a núti ťa cítiť sa zle, to robia chlapi, keď chcú obrátiť pozornosť aj vinu od seba, lebo maju čosi na rováši. Keby to bolo nevinné, tak sa ťa snaží láskyplne presvedčiť, že on na to nereaguje, lebo nemá záujem. Byť tebou, nenechám sa odbiť a žiadam vysvetlenie. A žiadne pocity viny, ako si sama napísala, keby to bolo opačne, už je zle..

sisa_s
5. feb 2020

Nie, nemam doma "degesa" 🤷 u nas ma to slovo aj uplne iny vyznam, takze nikdy by som takto partnera nenazvala... A kedze toto nie je tvoja prva tema o "degesovi", tak naco si s nim, ked potom zakladas prihluple temy

gerrwie_girl
5. feb 2020

No neviem...podla mna v tom on nie je nevinne. Keby bol, nereagoval by ako reaguje. Ale to len moj nazor...

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hettinka
5. feb 2020

Nie, "degeša" by som doma nechovala. To už radšej psíka, ten miluje celým srdcom a nezištne.

sasa1310
5. feb 2020

pozri sa, ja mám v robote plno kolegov, s ktorými sa aj zasmejeme, aj chodíme všetci na služobné cesty, aj na posedenia v práci, ale NIKDY v živote som im nepísala SMS. By som sa hanbila povedať kolegovi láska alebo zlatko. Takže určite, ale určite ťa klame. A keby aj neklamal a bola taká aká je, tak prečo jej nič nepovie? Prečo jej nezavolá naspäť, že čo si to dovoluje ho tak oslovovať?

tosomja
5. feb 2020

Napisala by som jej, bez jeho vedomia..
Nech si ho teda necha, nech ho pusinkuje, ze ty nestojis o takeho, ktory ma doma tehotnu zenu a on ulietava k nej. Ak ho lubi, nech si ho strazi a nech sa ona pokusi mu podstrihnut kridelka 😉 a daj do poznamky, co ma rad k obedu, alebo pri sexe 😋
Ved aj tak ho kopnes do riti, tak nech vie, ze kvoli nej 😃

nika898
5. feb 2020

K nám do roboty krátko po mojom nástupe prišla ešte jedna nová kolegyňa. Zapáčil sa jej jeden kolega ženatý s dvoma malými deťmi. Jeho žena je fakt že kus. Ona sa na neho tak milo usmievala, tulila a obtierala sa o neho že až. Raz som musela použiť jeho sluzobny telefón a zrazu zapípala SMS: zlatíčko budeme dnes spolu? Všetci z firmy vedeli že po ňom ide ako po udenom a nakoniec sa dal zlomiť. Podľa mna ak je aj tvoj muž v tom zatiaľ nevinne o chvíľku nebude keď jej to toleruje.

gabrielaaaa
5. feb 2020

@bundle to keby mi povie tak dostane normálne facku 😯 kks tá mala odvahu krava😡

gabrielaaaa
5. feb 2020

Neuveriteľné by som za ňou išla osobné a just pred celou firmou aký ti je môj chlap zlatíčko a čo ja viem čo ešte by prišla o všetky vlasy 🤨niektoré baby fakt nemajú kúska hanbi nevedia čo od dobroty a tvoj je tiež trošku mimo keď jej dovolí toto čo si maš potom o tom myslieť ty?

zanettsur
5. feb 2020

facku by si zasluzila on ale aj on. heh neviem, ja by som asi nemala taku trpezlivost. presne tak @gabrielaaaa asi im treba spravit normalne hanbu, nech vedia, ze to nie je len tak

gabrielaaaa
5. feb 2020

@zanettsur ja som niečo také zažila ale môj ex si písal také veci z mojou sestrou a teda nebolo to len také obyčajné Zlatko a čo ja viem čo miláčik to bolo za tým niečo viac takže by som ukázala oby dvom Krista má dieťa na ceste a nechá si od nejakej pipky vypisovať také správy sami zdá že ani o nieje úplne kompletný 😡 prisahám keby sa mi to má stať znova niečo takéto letia oby dvaja😡

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
queen_mary
5. feb 2020

My sme si tal tiez pisali s kolegami 🙂 ale teda nevyvolavala som mu v novi ani vecer 🤣 len co sme mali skupinovy chat

autor
5. feb 2020

Jeho vysvetlením je, že ona je vydata , že ma 40 a podobne sračky... čo to meni akože na veci?😁 ja mu to tiež poviem ako argument teda ked sa vratim.do.prace po porode a bude mi vypisovat ženaty 40 ročny fešak manager , milačik laska a podobne.. ved a co drahy ved on je ženaty snad si nemyslis ze to je naozaj este ktomu ma 40.. este mi vravel že ona ma pondelok utorok volno! Tak naozaj nerozumiem z jakeho dovodu mu volala cez volno o pol 1..
Nemozem tam tak nabehnuť baby jak by som chcela s tym bruchom by som bola velmi smiešna a komicka😂😂 on že ma sňou zoznami teda.. to akože čo budem tam sediet a oni obidvaja budu mysliet nato ako si to zajtra niekde rozdaju? A ja naivna hlupa krava sa budem usmievkat a tvarit sa ze sme kamosky 😂😂 nie, ved nevadi pride o ženu pride o.syna a snad mu vystači aj ta ciganka ku šťastiu