Ahojte ..ako začnem ..som na Tom psychicky veľmi zle rodičia sa doma velmi hádajú idú sa rozvadzat a otec si trvá na svojom nech mama odide odtiaľto preč..nerada by som všetko hovorila tu ..budem rada ak by sa našiel niekto s kým by som sa o tom mohla porozprávať alebo niekto kto si už niečo také prežil 😞
Veď píšeš anonymne, podľa mňa môžeš kľudne sa aj tu vyrozprávať.
Neviem koľko máš rokov, ale ja si myslím, že ak dvaja dospelí nevedia spolu žiť a dokonca sú tam hádky, agresivita...je lepšie ukončiť také spoločne naživanie a odísť. Nenuť ich byť spolu za každú cenu. Aký budeš mať život pri dvoch nenávidiacich sa rodičoch ?
To je ich vztah, to fakt neries. Skor sa zameraj na to, co bude s tebou. Ostanes byvat kde si, ci pojdes s mamou inde?
@martinkatinka aj nad týmto vela rozmýšľam..vôbec sa neviem rozhodnúť
Koľko máš rokov? Moji rodičia sú rozvedený už veľmi dlho, bola som ešte malá skolkarka.. Ale ak sú dvaja dospelý ľudia normálny, neprídeš o rodičov, ak sa bojíš tohoto. Moji rodičia nedodrzali nič z rozsudku. Otec posielal výživné aj navyše, mama ma dávala otcovi kedy som si ja povedala že chcem ísť. Neskôr som aj sama prebehla na bicykli. Nepociťujem žiadny diskomfort, že sú od seba. Ak sa dvaja nemiluju, je horšie sa pozerať na tie hádky ako potom na prípadné priateľstvo. Napríklad moji rodičia časom ostali úžasný kamaráti, radosť na nich teraz pozerať. Určite lepšie ako tie hádky keď boli spolu.
vies co, medzi dospelymi sa to stava, ze si prestanu rozumiet a dokonca si dokazu chvilu aj robit zle. ale to neznamena ze teba nemaju radi, alebo ze by to robili preto ze ti chcu ublizit. uvidis, ze so vztahmi je to tazke medzi dospelymi. ty skus rozmyslat ako budes budovat vztah s kazdym zvlast, mozes uz teraz ich von volat s tebou po jednom a sa s nimi o tom rozpravat o tvojich pocitoch, bo by si chcela ty. aspon nebudu doma sa hadat. raz vytiahni von mamu a raz tatu.
Keď sa dvaja len hádajú a nerozumejú si, vykúpenie pre nich je rozvod podľa mňa. Horšia vec je ale to, ak chlapovi zostane dom a žena nemá kam ísť.😞 Ale stále lepšie v podnájme a v klude , ako doma s hádkami. Ty máš koľko rokov? Máte kam ísť ?
Asi si aspon teneegerka , ked tu pises. Co tak keby si povedala ze si prajes striedavu starostlivost ... Ty budes tyzden s jednym ,tyzden s druhym, kym si zvyknes ze sa rozviedli, nestratis ich oboch.. Otec ak vyhadzuje mamu, tak striedavkou o nu neprides, jej sa polepsi ... A tato ked ta bude mat 2 tyzdne v mesiaci, na chlapa aj dost zavezok, mozte mat uzasny vztah...
Ak by sa nikto neozval skus napísať aj sem https://ipcko.sk/
Prajem ti veľa síl 🍀