Som vydatá už 3 roky bývame u svokrovcov a mojej svokre všetko vadí keď periem žehlím atď. a hlavne mi ide na nervy keď chodí a všetko mi vyčíta že ako robím a už neviem čo mám robiť a keď sa niečo stane tak mne to dava za vinu ale už nemám nervy nato prosím porte mi co mám s tým robiť ☹
@monca2332 jedine odstahovat sa a zacat zit pekne len vy ako rodinka ... bez svokrovcov...
odstahovat sa.
@monca2332 odsťahovať sa od svokrovcov do svojho bytu alebo domu a tam byť paňou sama sebe.
Utekajteeeeeee co najďalej
Ako pisu ostatne, odstahovat sa. Tri roky je sakra dlha doba aby to svokra musela tolerovat rodinu s dietatom navyse, potom cloveku uz zacinaju vadit aj somariny ako peries ci zehlis, proste chce uz mat doma svaty pokoj a robit si po svojom. Nema zaludok vas vyhodit, tak sa to snazi spravit takto, ale v podstate by ste vy mali mat rozum a pochopit to uz davno, ze tri roky!!!! u svokrovcov neni kratkodoba pomoc, ale ja neviem co, ja by som nevydrzala takto byvat ani rok 😅
Ja som už chcela ale mi povedala že už sa nebude starať do nás a keď sme už investovali peniaze do domu tak je to ešte horšie ☹
@monca2332 - investovali je skoda, ale pre pokoj v rodine - a ten je na nezaplatenieeee - treba ist odtial prec :(
@monca2332 proste svokra ta asi berie ze si prilis skoro otehotnela //inde si pisala ze sa ti maly narodil ked si mala 17/ a proste ta tak berie ...
neviem ci pracujes ... ak nie tak si cim skor hladaj pracu aby ste mali vyssie prijmy a mohli ist do svojho ..
Bohuzial jedina rada, aj ked ste uz do domu investovali. Odstahovat sa. Inak pokoj mat nebudes a skor ci neskor sa to bude odzrkadlovat aj na Tvojom vztahu k partnerovi.
no, tak to zopakujem - jedine sa odsťahovať... keď tam ostanete, budeš stále nervózna,nešťastná, s manželom začnú po čase hádky... stojí vám to za to? radšej odísť, žiť skromnejšie, ale samy... no a keď budete k svokre chodiť potom len na občasné návštevy, určite sa aj vzťahy zlepšia, uvidíš.. píšem z vlastnej skúsenosti..
Odstahuj sa co najskor,aj do podnajmu,kamkolvek lebo este par rokov a.budete stat na rozvodovom sude. Hovorim z vlastnej skusenosti
Investícia do niečoho čo nieje vaše totáááálna blbosť...A ešte keď sa týka viac generačného bývania...Treba sa odstahovať a čím skvôr to je jedine východisko inak to bude čoraz horšie a horšie 😉
Jedna jediná rada ... odsťahovať sa 🙂