Mojej svokre všetko vadí

monca2332
1. nov 2014

Som vydatá už 3 roky bývame u svokrovcov a mojej svokre všetko vadí keď periem žehlím atď. a hlavne mi ide na nervy keď chodí a všetko mi vyčíta že ako robím a už neviem čo mám robiť a keď sa niečo stane tak mne to dava za vinu ale už nemám nervy nato prosím porte mi co mám s tým robiť ☹

misinka26
1. nov 2014

Jedna jediná rada ... odsťahovať sa 🙂

maznacik007
1. nov 2014

@monca2332 jedine odstahovat sa a zacat zit pekne len vy ako rodinka ... bez svokrovcov...

kubuliatko
1. nov 2014

odstahovat sa.

nikawero12
1. nov 2014

@monca2332 odsťahovať sa od svokrovcov do svojho bytu alebo domu a tam byť paňou sama sebe.

nadula01
1. nov 2014

Utekajteeeeeee co najďalej

mamulienka30
1. nov 2014

Ako pisu ostatne, odstahovat sa. Tri roky je sakra dlha doba aby to svokra musela tolerovat rodinu s dietatom navyse, potom cloveku uz zacinaju vadit aj somariny ako peries ci zehlis, proste chce uz mat doma svaty pokoj a robit si po svojom. Nema zaludok vas vyhodit, tak sa to snazi spravit takto, ale v podstate by ste vy mali mat rozum a pochopit to uz davno, ze tri roky!!!! u svokrovcov neni kratkodoba pomoc, ale ja neviem co, ja by som nevydrzala takto byvat ani rok 😅

monca2332
autor
1. nov 2014

Ja som už chcela ale mi povedala že už sa nebude starať do nás a keď sme už investovali peniaze do domu tak je to ešte horšie ☹

mamulienka30
1. nov 2014

@monca2332 - investovali je skoda, ale pre pokoj v rodine - a ten je na nezaplatenieeee - treba ist odtial prec :(

maznacik007
1. nov 2014

@monca2332 proste svokra ta asi berie ze si prilis skoro otehotnela //inde si pisala ze sa ti maly narodil ked si mala 17/ a proste ta tak berie ...

neviem ci pracujes ... ak nie tak si cim skor hladaj pracu aby ste mali vyssie prijmy a mohli ist do svojho ..

kofoluska
1. nov 2014

Bohuzial jedina rada, aj ked ste uz do domu investovali. Odstahovat sa. Inak pokoj mat nebudes a skor ci neskor sa to bude odzrkadlovat aj na Tvojom vztahu k partnerovi.

raza
1. nov 2014

no, tak to zopakujem - jedine sa odsťahovať... keď tam ostanete, budeš stále nervózna,nešťastná, s manželom začnú po čase hádky... stojí vám to za to? radšej odísť, žiť skromnejšie, ale samy... no a keď budete k svokre chodiť potom len na občasné návštevy, určite sa aj vzťahy zlepšia, uvidíš.. píšem z vlastnej skúsenosti..

alicka850
1. nov 2014

Odstahuj sa co najskor,aj do podnajmu,kamkolvek lebo este par rokov a.budete stat na rozvodovom sude. Hovorim z vlastnej skusenosti

simonka200
2. nov 2014

Investícia do niečoho čo nieje vaše totáááálna blbosť...A ešte keď sa týka viac generačného bývania...Treba sa odstahovať a čím skvôr to je jedine východisko inak to bude čoraz horšie a horšie 😉

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tanapeta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katka1389
5. sep 2021

@misinka26 presne