Včera keď došiel muž z roboty bol straštne nahnevaný .Nevem co sa stalo začal na mňa nervovat bezdôvodne šlahol ma s latu ja som mu to chcela vrátit ale netrafila som sa.Zase spal sám .Čo si mám už myslet asi má druhú stále sexzoznamka.Ja už nevladzem ja som mu včera nič neurobila vôbec.Všetko zhadzuje na mňa že mu robim zle že mu podkopávam nohy.Aťd... Pýtala som sa źe co sa stalo ale on nič ani sa somnou nevyprával .Čo si o tomto myslite.Uvaźuje zase o rozvode ..Ja mu to nepodpišem ja nemám kam.isť bývat a ked ma vyhodi zavolám policajtu že tu mám trvaly pobyt a hotovo .. Toto už sa nedá takto žit aspoň keby som vedela co sa stalo ale sama to neviem 😢😢😢😢😢
udrel ťa latou? Bohača, tak ja by som ho opálila lopatou ....ale po tej sprostej hlave.... 😨
To čo je za vola...😨
Ak si myslis, ze trvaly pobyt je atribut toho, ze ta nemoze manzel vyhodit z domu, tak to je hlupost. Predpokladam, ze dom patri manzelovi. Z tvojho prispevku sa da vycitit, ze budete asi jednoduchsi par. Neviem ako ti poradit. Asi len, ze skuste komunikovat. Agresivita nic nevyriesi.
@deti95060810 to sa nerozculuj, ona tu uz dlho vypisuje uz jej tolko zien radilo odist...ale asi ma rada otlkanie 🤷♀️
@amelia000 to čo je ....že ju opáli latou... Bože... dúfam že to ešte vidia aj deti...😉
@deti95060810 to nebude len jednostranne. 300 tem a len same vyplakavanie. Proste jednoducha zenska, ktora tiez nema problem klesnut k agresii. To je ich sposob komunikacie.
ja sem mu to chcela vrátit ale netrafila sem sa
podla vas je to lahke ist sama byvat ze 160€ ?? to sa povie kaźdemu lahko ale pre mňa je to ťažke
@adusik12457 a mate to dieta nakoniec?
@solange7 nemame
@solange7 aj jemu by ubližovalo tomu verim
@adusik12457 A co ten sud o tu tvoju nezaplatenu pozicku? Ako dopadol?
@solange7 neviem nebola.som tam pride mi papier a naštastie o tem nevi lebo by zase do mňa rypal
@lucka_ke zatat sme
@lucka_ke ten chlap, by sa jej mal co najrychlejsie zbavit. Tato zena nieje v poriadku. Chvalabohu, ze nemaju to dieta a ze este niesu tak stari.
To je ta pani, ktora tu nonstop zakladala temy o tehotenskych testoch a zufalo sa znazila otehotniet. Ma 160 € dochodok, predpokladam, ze doma nepohne ani prstom, makat nepojde a nezaujima ju, ze ma prebiehajuci sud o nevyplatenej pozicke. A ma exekuciu. Hlavne, ze chcela dieta.
@solange7 a cuduje sa ze dostala latou :D .. co je tragicke :/ ... ale plati stare zname, komu niet rady tomu niet pomoci.. je smutne kolko nestastnych osudov tu je, a vela krat si za to mozu ludia sami.
@ceresnovci ona ma 23 rokov v zivote nepracovala a nasilu chcela otehotniet aby si udrzala toho chudaka. Kolko energie tu do nej zeny na koniku investovali. Nadavali na jej muza... Neopravnene. 😀 On asi nevie ako sa jej ma zbavit.
V starsej teme pisala, ze jej otec je bezdomovec, mama sa o nu nestara a ze si najde niekoho ineho. Ale skor by som povedala, ze sa pricucne na niekoho ineho. 😀
Sa cudujem, ze jej nejaka nebankovka dala pozicku. Na sud sa nedostavila a je jej jedno. Manzel vraj o pozicke nevie. Lutujem ho.
Panebože ďakujem za môjho normálneho manžela 🙏. Aj keď ma vie niekedy vytočiť do infarktoveho stavu, nemenila by som 🤣🤭😊.
Ale keby ma manžel ovalil s latu 🤣🤣🤣🤣 (prepáčte ten smiech) tak to asi riešim niekde inde a nie na MK 🤦♀️🤷♀️. Ale ako tu bolo spomínané, komu niet rady, tomu niet pomoci.
Autorke radím dvihnuť riť, prestať žiť zo 160e mesačne a makať.
A chvalabohu že nie je tehotná, chúďa dieťa, takých rodičov 🤦♀️
ako prepáč, napíšeš, že rozvod mu nepodpíšeš len preto že nemáš kam ísť? to akože jak, chceš byť takto naveky, mala by si sa nejak vzchopiť a začať robiť veci hlavne preto, aby si sa vedela sama o seba postarať a postavila sa na vlastné nohy
@adusik12457 mimochodom, myslis, ze rozvod funguje tak, ze nepodpises = nerozvadzas? Mate nefuncne manzelstvo rozvedu vas skor ako si stihnes pozbierat tych par svestiek.
@adusik12457
"Uvaźuje zase o rozvode ..Ja mu to nepodpišem. " 🙂
od tvojho podpisu to vobec nezavisi. zavisi to od rozhodnutia sudu.
ked raz rozhodne, ze vas rozvadza, tak si rozvedena a mozes aj plakat a o zem sa tam plieskat.
prestan sa utesovat, ze si v suchu, ked "nic nepodpises".
a s tym, co tu o tebe je zname, by si si zasluzila letiet ako handra. mozno by ta to konecne nakoplo sa o seba postarat. ked vidim ludi na invalidke, co robia u nas a normalne sa snazia, zarabaju, staraju sa o seba, o rodinu a to maju niektori invaliditu 70%. tak ty popri nich si hanba invalidnym ludom.
Všetko jedno, jediná dôležitá vec je, aby toto tupelo neotehotnelo. Žiadne dieťa si nezaslúži žiť v toľkej ubohosti.
Vsak nemas deti s nim,tak to mas omnoho jednoduchsie !!Zbal sa kym ta nezmlati do krvi !!! mne to pripada,ze si zavisla na nom ohladom vsetkeho a on sa len hra s tebou!! Slodobne dievca si najde rychlo pracu a popritom bez zavazkou !!!!!!! Pal odtial ,kym nie je neskoro!!!
sama napises ze takto sa neda zit ...ale rozvod mu nepodpises.No tak sa nechaj latou otlkat,mozno level zvysi aj na nieco ine,napr. sekeru.🙈