Moja žiarlivosť

25. nov 2021

Obraciam sa na vás s problémom, ktorý ma veľmi trápi a to je žiarlivosť. Som rozvedená, spoznala som jedného človeka, ktorého som síce poznala roky, ale až teraz sme sa zblížili. Je rok po rozchode. Boli spolu 15 rokov. Problém je ten, že sú stále na seba naviazaní spôsobom, ze má potrebu ulahcovať jej život s každodennou pomocou s niečím. Denne mu volá že potrebuje to a to, a on to spraví odnesie ju alebo donesie jej nakup. Tvrdí mi, že ju nemiluje,ale má veľký problem povedat jej nie. Vraví ze sa zamiloval do mna a pracuje na tom, aby bola samostatna, ale pracuje na tom už dva mesiace a ziadna zmena. velmi ziarlim, ked ide za nou. Vyjadrila sa mu, že sa ho nevzda a bude on bojovat lebo ho chce spät, a ked jej povie v nieco nie, ide si rezat zily...vydiera ho citovo. on vraj sa vrátiť k nej nechce lebo tam už nebol štastny. rozchod prisiel z jej strany, kedze si nasla iného, s ktorým to trvalo až týzden a teraz to lutuje a robi vsetko preto, aby ho dostala spät. Ja sa strasne trapim. Zamilovala som sa ako pubertiacka...a pritom mame vsetci po 40tke.
Uz som povedala ze nech sa rozhodne, bud ona alebo ja..vravi ze na tom pracuje..lenze, dokedy. Malo bol rok?resp dva mesiace odkedy sme "spolu"?
ospravedlnujem sa mozno za zmatocne písanie ale som hotova...

mondolina
25. nov 2021

rozíď sa s ním, načo sa trápiš?

maminkadeticiek
25. nov 2021

A to naco ti je takyto chlap?Hned to ukonci,toto bude iba sebatyranie.Nikdy by som takehoto chlapa,ktory citi take zavazky k byvalej nechcela.Ja by som teda celkovo nikdy nechcela rozvedeneho,lebo sa o chlapa nemienim delit s dalsou rodinou,ale toto je extrem.Ja chapem, ze rozvedena zena je menej narocna a je ochotna robit kompromisy, ked uz niekoho najde,ale toto je na cau pa a dovi.

limetka69
25. nov 2021

Ultimatum. Ona, alebo ja. Mas tyzden. Vyber si sam.

zojazoja
25. nov 2021

Ano, jasne, a všetci spadli z jahody vcera 😊😁 pochybujem silno, ze len ju chce naučiť samostatnosti 😁 40tnici 🤣 prepac, ale nedaj sa nachytat..
.

martinellacka
25. nov 2021

toto len tak neprestane, ked sa nevie odstrihnut, to sa bude vliect este dlho a vas vztah by trpel!

bsp39
25. nov 2021

Ty si tu už písala? Takýto príspevok tu bol nedávno.

monro
25. nov 2021

Pokiaľ nemajú spoločné deti, mal by vedieť sa od nej odstrihnúť. Keď to nedokáže, je to pre Teba len strata času.

stary_ujco
25. nov 2021

Pre nieco sa po 15 rokoch rozišli. A asi to nebola rozliata kava na novom gauči...
Čudné, ze chlap odišiel a teraz sa nevie odstrihnúť.

ankare
25. nov 2021

Ona ho zneuziva. Aj mne by to vadilo držím palce!

kamatopo
25. nov 2021

Tak ona chcela skúsiť niečo iné tak si našla milenca. Po týždni zistila že tutmo s ktorým žila 15 rokov bol predsa viac vycvičený tak jej zrazu chýba stará romance. A ten ju chce teraz učiť samostatnosti.🤦Urcite nie!!!Ona je príkladom manipulátorky. Podrezane zili vždy záberu😂. Ty daj bez milosti ultimátum,lebo toto budeš musieť trpieť veľmi dlho s nejasnym koncom.

h2
25. nov 2021

Muž po 40-tke chce učiť samostatnosti ženu po 40-tke tak, že jej nosí nákup a denne jej pomáha? Blahoželám k výberu partnera.

panizima
25. nov 2021

A mate deti?

sasitimi17
25. nov 2021

Netolerovala by som mu to, ukončila by som to…

wonder13
25. nov 2021

Síce mam o 10 menej než vy, ale už nikdy v živote by som nedala na výber chlapovi aby sa rozhodol, či ja alebo iná. Dala by som mu kopačky, aj keď by ma to veľmi bolelo, ale iba tak chlapovi dôjde, že hentu bývalú nemienite tolerovať za žiadnych okolností. Pomáhať druhým je sice pekne, ale takto to zneužívať a vyhrážať sa nie je normálne. Dajte ruky preč od nich a uvidíte co sa bude diať. Držím palce

tomas115
25. nov 2021

Boli spolu 15 rokov. Ci chces, alebo nechces, ak mu extremne neublizila tak ju uz z hlavy nikdy nedostane a s velkou pravdepodobnostou sa k sebe aj vratia ;)

7lenka11
25. nov 2021

s partnermi, ktorí mali predchádzajúci vzťah veľmi dlho, je to naozaj náročné.. moja kolegyňa bola zasnúbená, partner ju poslal k vode po viac ako 11 rokov a tiež sa nedalo od všetkého odosobniť za pár dní, spamätávala sa z toho niekoľko mesiacov.. má teraz nový vzťah, ale vôbec to nie je ono, nevie sa v ňom nájsť... proste dlhoročné vzťahy strašne dlho odznievajú, naťahujú sa veci okolo delenia majetku/spoločne nadobudnutých hmotných vecí... logicky tých ľudí spájajú spomienky, zážitky, všetko možné... buď dáš tomu čas alebo ak ťa prebíja žiarlivosť, tak by som volila pauzu/rozchod.. a keď si všetko medzi sebou urovnajú a bude ťa stále ľúbiť, tak si ťa nájde

sari24
25. nov 2021

Nemá sa samostatnosti naučiť tak náhodou ona? Prečo ju to má učiť on? Veď nie je jej otec.
15 rokov je dlhá doba, ťažko povedať, či by mi stačil rok na to, aby som sa dostala z rozchodu a zahodila myšlienky na bývalého. Ale to ho neoprávňuje, aby ty si bola na druhej koľaji. Priorita si teraz ty a tak mu to aj predostri. Ak sa do nejakého času Č nespamätá, tak by som to ukončila.

autor
25. nov 2021

Zeny vsetko toto som mu povedala.nema deti,je slobodna zdrava ma 41 r a nie je schopna s prepacenim sa ani vys..sama.ze oni tak tie roky fungovali.ze na mne mu zalezi ale ze potrebuje cas kym to všetko vyriesi..neviem co chce riesit.nevlastnia spolu nic.tvrdi ze ju ma rad ale uz nemiluje.hlava mi vravi utekat, len tym ze som bola dlho sama,a zrazu je tu niekto kto sa mi zapacil hned, vzhľadom na spolocne nazory...avsak az do momentu kym som nenazrela do tej 13 komnaty zvanej ex...asi to skutočne nema význam...ja som mu dala ultimatum ...slubil ze od decembra uz necha všetko na nu....neviem,nejak tomu neverim

terezkaa22
26. nov 2021

Ja by som do toho nešla, tu by vyhral rozum, mal by.
Nepoznam ta ale urcite to ukonci lebo sa budeš este velmi dlho traaaaapit a preco?!