Takze ahojte,
neviem ani ako by som zacal...Nadpis by mohol byt asi tento-MOJA ZENA CHCE ROZVOD!!?
Moj pribeh je takyto, ja 26, moja tak isto 26 rokov.Spoznali sme sa pred 6 aj pol rokom.Teraz mame rok aj nejake drobne po svadbe...
zena mi povedala cca 3 tyzdne s5(ako som prisiel zo sluzobky),ze ako vidim nas?Ze ci som stastny,...samozrejme,ze som stastny,mam svoju lasku vedla seba,ktoru milujem nadovsetko, planujeme kupit byt,keby sa podarilo rovno postavit dom...nasledne nase male milovane...setko super...a v tom,ze ci som rozmyslal nad tym,ze ci je ona stastna?Ani by ma vo sne nenapadlo,ze by nebola stastna...(pocas sluzobky sme spolu telefonovali,sms,chat,az na posledny vecer to som nestihol,stihla zaspat... vsetko fajn milujeme sa)a teraz toto?!Ze nie je stastna,ze to takto dalej nejde,ze chce rozvod.Ostal som obareny sedet a nechapal som,co to vlastne prave povedala...tak sa pytam ze co sa stalo?Ze uz dlho nie je stastna...je pravda, ze v poslednej dobe to neklapalo v spalni uplne ako by malo,ale pripisoval som to pracovnemu stresu aj u nej aj u mna...a ze vela malickosti jej vadilo a nakopilo sa to proste...ale ako som videl ze sa nieco nepacilo, snzil som sa to zmenit...a tak a teraz spolu zijeme v jednej domacnosti, ona zostava, ja si hladam zatial asi byt (vidina spolocneho domceku zmizla) dohodli sme sa, ze do noveho roka sa odstahujem.....vobec sa mi nepaci ta predstava, ze pridem o moje zlato...ved sme si slubili ze spolu aj v dobrom aj v zlom?!!
Proste ani moja hlava ani moje srdce to nedokaze spracovat...
Teraz som zistil ze ma mojho (uz byvaleho) tzv. Kamarata - "butlavu vrbu" a vidim, ze zacali chodit von spolu... to je druha rana do srdca...
Ale nez mi povedala ze chce rozvod, viem ze mi verna bola...
nechcem ju stratit, milujem ju! no ked sa snazim rozpravat o zachrane vztahu, tak mi povie ze to nema zmysel a viac sa nebavi...
Viem, ze urcite to nie je len moja chyba, ale nas oboch...
Co mam robit? Ako to zlepit cele tak ako to bolo pred tym?
Potreboval som to uz niekomu povedat, lebo ma to vnutorne zoziera...
Dakujem za Vase rady.
Teraz neurobis nic. Raz sa pravdepodobne doplazi nazad a vtedy budes rozhodovat ty...
vieš ono to je ťažke tak radiť za pozadim tohoto vašho problem musi niečo byť ako sa len tak rozhodla že je neštastna že chce odijsť ved to nieje len tak zo dňa na deň určite už dlhšie niečo planovala a kedže chodiš na služobne cesty a si väčšinu preč tak niekoho si určite našla aby si kratila možno len čas nič viac rozpravanie sa nejaka ta prechadzka lenže zistila že sa jej to vymklo z ruk a už to napraviť nechce zbytočne ju budeš nutiť laska sa vynutiť neda ani za cenu žiadnych sľubov bude to jednoduche odijsť od nej aj kôli tomu že nemate deti a nekupili ste si spoločne byvanie lebo to by ste mali riadny problem a museli by ste ešte riešiť nechaj ju a odijd aj ked je to ťažke ale ona už podľa toho čo pišeš nema žiaden zaujem tak načo sa budeš o niečo snažiť ked to nema žiaden vyznam určite ťa niečo ešte čaka a hadam aj lepšie každemu sa všetko vrati a ver len ešte za tebou aby neprišla s prosikom že sa che vratiť ale ty povedz že nie.
@nechcemm no V prvom rade si nemyslím že sa medzi vami nič nestalo musí to byť niečo vážne a konkrétne, veď ak by bola tvoja žena nejaká prelietava a nezodpovedá za 6 rokov by si o tom vedel... Takže popremyslaj čo by mohlo byť vo veci, možno je to niečo čo by si ani nepredpokladal... Ono asi by bolo rozumnejšie ak by ti to povedala ona ale ženy sa niekedy zvyknú zaseknut,najmä ak sa ich niečo veľmi dotklo. Trochu mi bije do očí tá poznámka ku kamarátovi, mohlo by to byť celé aj o tom že sa doňho zaľúbila a teraz sa hanbí a nechce preto o tom hovoriť... Možnosti je veľa myslím že skôr ty vieš posúdiť čo je vo veci.
no uz nenarobis nic.. ked t araz nechce tak ta nechce .. a byt spolu nasilu by nebolo dobre ani pre jedneho z vas.. ked sa nechce o tom ani bavit znamena to,ze uz je tam niekto treti-zrejme tvoj "kamarad" .. otras sa a zacni znova ..miliony ludi na svete sa rozchadzaju ..teraz ta to boli ale casom sa nad tym pousmejes.. 😉
@nechcemm a opýtal si sa jej, prečo nie je šťastná, čo jej vo vzťahu chýbalo? niekoľkokrát spomínaš, že v spálni vám to klapalo - ale na tom vzťah nestojí a nepadá... a ktovie, možno ani to nebolo pre ňu to pravé orechové...
úprimne, ani môj ex dodnes nechápe, prečo som sa ho zbavila, veď sme boli spolu tak šťastní...pravda je taká, že áno, on bol šťastný, mal všetko - tolerantnú, zarábajúcu, dobre vyzerajúcu partnerku, ktorú mu chválili všetci od jeho ex až po mamu, slušne vedenú domácnosť a full servis, minimálne starosti, lebo som sa o všetko postarala ja... čo by mu chýbalo? z jeho strany to bolo peklo na zemi (aj keď to už je extrém a teda dúfam, že toto nie je váš prípad) a bola som nešťastná 24 hodin denne... tak ja len toľko, že to, že si šťastný a spokojný ty, ešte neznamená, že jej nič nechýba...
@nechcemm Ahoj, Aj moja zena sa somnou chcela rozviest.Z jedneho dna na druhy..Nasla si milenca a mna dala na vedlajsiu kolaj bez akej kolvek moznosti nieco napravit ,alebo poradit od profikov..Ak nechce ist do poradne a chce za tym urobit hrubu ciaru ostava ti len na nu pritlacit.Zacni byt voci nej agresivny a tlacit, ak ti neda sancu ze sa zabijes ale este pred tym ju. Siel by som za tou vrbou co snim chodi vonku a rucne strucne by som mu vysvetlil ze s vydatou zenou sa po vonku nechodi.. Ale tak poriadne, aby sa poucil aj do buducna, je jedno ze pojdes na policiu..V mojom pripade to zabralo a som zo svojou zenou dalsich 8 rokov.. Mozno len chce ze mas o nu zaujem a ze si pre nu schopny urobit vsetko.Rob vsetko preto aby ti dala sancu na napravu..Aj ked za normalnych okolnosti by si to nespravil.. Nemas co stratit len ziskat.Zacni pit, nechci jest.. aby videla ze si na tom velmi zle.. to na zenu tiez zaberie.. neze sa tvaris pri nej pianko, no upss chce sa rozviest srdiecko boli a take.. Tvrdo, na zenu tvrdo co beha za druhym.. A nezabudni hlavne chlapika poriesit..To je prvorade!
@tomas1524 Toto je vtip alebo vazne rada ... zacni pit a pories chlapika??? toto radi chlap chlapovi ako riesenie? vela to vysvetluje a nikdy asi chlapov nepochopim ale nemyslim si ze urobit zo seba uplneho chudaka a opit sa a pobit sa nieco vyriesi ...
@barborazilina Moja ty nemas ani sajnu co zeny chcu, lebo si tiez chlap ako ja.. Len tu mas zensky nick..
@tomas1524 aha no dobre zjavne vies vsetko ...
určite odíď. dajte si prestávku trebárs aj rok. rozvádzať sa hneď nemusíte. a ak sa dovtedy nič nezmení, zabudni na ňu. na svete je tisíc ďalších žien ktoré by ťa chceli, tak nestrácaj čas s tou, ktorá tebou ohrdla. pozbieraj svoje sebavedomie, a zober to ako výzvu. zapracuj na sebe a začni žiť odznova a lepšie.
@nechcemm hlavne nesed so založenými rukami.ženy chcú aby o ne chlap bojoval.muži zvyknú znížený zaujem o ženu zvalovať na prácu a unavu.možno potrebuje naozaj aby si bol ako butlava vrba aby si sa jej venoval atrávil s nou čas,ženy potrebujú cítiť ,že sú milované achcené.ked ti povedala,že chce rozvod možno to bol len vykrik o záchranu vzťahu a čaká ako zareaguješ,možno ťa chce vystrašiťaby si sa zlakol,že ju môžeš stratiť.Myslíš,že prečo tú butlavu vrbu má?lebo sa jej venuje počúva ju chápe ju,no aspon sa tak tvári,že ju chápe.držím prsty
@tomas1524 tak toto keby na mňa chlap skúšal, tak neviem či by ma stihli skôr rozviesť ako by som sa vlastným pričinením stala vdovou... fakt mať doma psychopata, ktorému sa nehnusí psychické vydieranie... aha, vlastne zažila som a zbavila som sa ho a odvtedy som šťastná a spokojná aj ja 😀 btw. vieš čo som spravila ( a asi nie len ja), keď prišiel s tým, že sa zabije? podporila som ho, nech už ide, že včera bolo neskoro... a on??? žije podnes deň, lebo tak ako každý jeden jemu podobný (normálne neverím, koľko vás behá po svete) sa má príliš rád na to, aby si priznal chybu a nie ešte si aj niečo spravil...dokážete ubližovať len všetkým okolo seba, ale božechráň, aby vám bol skrivený vlas na hlave...
ale ma napadá, či ty nebudeš tá "bútľavá vŕba" dotyčnej a takto sa pokúšaš zblbnúť nešťastného a zúfalého @nechcemm , aby už ani náhodou jeho zatiaľmanželku nenapadlo si to s tým rozvodom rozmyslieť... 😅
@tilda Ved zase netvrdim aby mu preskocilo z dna na den. .alebo aby ju mlatil.. to by nemal sancu.. len aby zena videla ze ju nechce stratit.. Ked to pred tym nerobil tak to musi zahrat tak aby ju o tom presvedcil , nie aby v nej vyvolal naozaj skryteho psychopata.. Ked si spomeniem ako som v bare pozametal s milencom mojej zeny , tak mam taky hrejivy pocit na dusi.. A aj somnou pekne domov odisla a vyborne sme sa pomilovali.. Ten chmulko sa uz radsej neozval..O zenu treba bojovat , nie ona si zmysli ze zahodi manzelstvo pre chlapika , ktory vidi ze sa jej lahko dostane do nohaviciek, popocuva ju.. a podobne.. Vytrieskat dusu aby zena citila , ze ano toto je moj chlap ktory nema problem skoncit koli mne na policii.. a aj tak nic z toho nebolo.. :P
pokial nie je snaha o oboch zachranit vztah, tak si nepomozes... kazdy vztah ide zachranit, ale musia chciet obaja... poznam par, ktory si presiel drsnou neverou chlapa... ja som si povedala, ze by som ho nikdy nezobrala spat... ale obaja chceli vztah zachranit... a zatial sa zda, ze sa im to podarilo...
@tilda ak si nerobi srandu tak mi je luto jeho zeny ...
@sissy27 ze autonehoda 😀 hrozne vela hysterickych chlapov beha zial po svete...byvali sme na siedmom,samozrejme ze nemal tu guraz(vela veci by to zjednodusilo 😀 😀 😀 ale on sa ma hrozne rad...najlepsie,ze sme mali vtedy trojtyzdnove dieta,nic lepsie mi ani nebolo treba,no proste centrum pozornosti za kazdu cenu,narcis jeden 😎 ...teraz je to uz nastastie len vtipna story 😀
@barborazilina Nemusi ti byt nic luto.. Zena je somou stastna.. Ale ty si chlap, uchyl co robi zo seba zenu.. Fuuuj.. Teba tiez do riti nakopat.. zvrhlika jedneho.
@tomas1524 ano, ano, takeho vydieraca slabocha som mala... Tiez si myslel, ze sa necham citovo vydierat a na jeho "zabijem sa" som mu sebavedomo povedala, ze ked sa mi este raz takto skusi vydierat, tak pred tym ako sa o to pokusi, tak ho pridem vlastnorucne... Potom sa rozreval, no chudak.... Aj tak si myslim, ze si sem prisiel len zaprovokovat a nie radit...
No nic idem ja s tade prec.. @nechcemm tebe drzim prsty... nevzdavaj sa zeny prvom rade.. Snaz sa o nu bojovat a prejavovat ..Bud najlepsi chlap na svete.. Kupuj kvety, a podobne prkotinky.. na to zenske letia.. Napis jej nejaku zamilovanu postu, to tiez zenu potesi..Ze jej pride list.. Taketo triky ako na zenu ti poslem link na webe, najdes tam naozaj dobre finty ako ziskat zenu , dostat do postele a podobne.. vacsinou zabera.. a na toho chlapa , nezabudni..to ju potesi najviac 🙂 cawelo..
A zienky nesedime tu cely den.. Ale radsej chodte ku chlapom , pomasirovat, kolacik upiect, povenovat sa pod paplonom.. a niekedy len tak od seba mu doprajte radost poobednajsiu.. A budu vas milovat a kopce prenasat..
@barborazilina myslím že nemá ženu, ty chlop jeden 😀
@nechcemm vsetko co sa v zivote deje sa deje s pricinou... Pravdepodobne ona nie je tvoja sudena s ktorou ten dom postavis a zalozis rodinu.. Niekde ta caka ta , ktora si to zasluzi.. Laska sa neda vynutit.. Ak ta ne hce nechaj ju ist.. V dobrom aj v zlom.. Vsetko su to len sluby a ludia sluby neplnia..