Mam priatelku ktora sa dostala do stavu averzie voci mne.Vztah uz skoncil mojou vinou ktorou som si pokazil partnersky zivot..Este byvame spolu ale normalne sa mi vyhyba,len odvrkava a je podrazdena.Nie som typ hadavy,alebo nasilny len ma to uz vytaca a jej spravanie ma dost trapi ,lebo ju stale lubim.Mam este riesit alebo sa na to kaslat a ist si po svojom?
@nestastny13 Možno, že si zle pretiahol alebo málo. Hm?
@nestastny13 asi si jej velmi ublizil. takto reaguje zlomene srdce. odporucam odstahovat sa. zide z oči, zide z mysle. naco si komplikovat zivot...
@nestastny13 co si jej urobil? podviedol si ju?
Nepodviedol som ju ale chcela sa vydavat a ja som mal cas a vyckaval som.jej dosla trpezlivost a bol koniec z jej strany,chcel som to zachranit ale nachadzala tolko negativ ze uz s nou nie je reci.hadam po case ked sa skludni sa bude dat s nou komunikovat ci to riesit inac?
@nestastny13 a ty mas kolko rokov? davas prispevky ako mlady susen, toto napise kazdy teeneger, ani by som sa necudovala, keby toto bolo cele fake.
@nestastny13 vies preco na teba vrci? vies preco je voci tebe apaticky reaguje averzne?
lebo si nepochopil, ze s tebou skoncila a mas ju nechat na pokoji.
alebo druha moznost - stale maaaarne caka ze ju o tu ruku riadne poziadas tak ako sa patri 🙂 - skusil si to uz?
jeej, dokelu, zenske, toto je fake. trapne zalozena tema trapnou zenou..
@nestastny13 byvate spolu urcite kvoli bytovej otazke...platite asi na polku najom ci mate na byt spolocnu hypo? ber to tak, ze ste v jednom byte hlavne z praktickych ci ekonomickych dovodov, pretoze tvoja partnerka ocividne uz ma vo veciach jasno, rozisli ste sa a tymto svojim spravanim prejavuje asi aj moznosti k navratu k tebe...cize nechaj to tak...vyriesti si bytovu otazku a chodte svojou cestou...
@nestastny13 napisal si o vas velmi malo.Ako radit? kolko mate rokov?Aj moj muz sa nechce zenit tiez sme sa pohadali, nebavili, skoro rozisli, ale vsetko sme si vyriesili a svadba este nebola asi ani tak skoro nebude a sme spolu.To sa mi nezda ako dovod na rozchod ze sa nechces zenit.A co deti? Chcete spolu planovali ste?My sme hned vedeli ze chceme deti.Tam musi byt niekde inde problem.Ked ju naozaj milujes spravis vsetko pre navrat, ale over si ci ta ona lubi.Na vsetko musia byt dvaja.Ked ti da jasne na javo ze nema zaujem uz o nic s tebou, tak to uz neries.Chce to len cas aby si zabudol a cas vylieci vsetky rany ver mi.Drz sa.
@nestastny13 neviem, čo sa medzi vami stalo a prečo vlastne stále bývate spolu. Ak si flirtoval s inou či už skutočne, alebo virtuálne, tak máš asi po chlebe a na tvojom mieste by som to zabalila. Ak je to niečo iné, tak ju skús neuháňať. Pozdrav ju, ale inak ju neoslovuj. Ži si svoj život, tvár sa, ako keby si mal vo výhľade inú, vo zvýšenej miere o seba dbaj, pred odchodom sa minimálne raz prezleč, pretŕčaj sa pred zrkadlom, začni posilovať, zmeň účes, vodu po holení....občas sa na ňu usmej, ale nenadväzuj rozhovor. Za pokus to stojí, maximálne budeš tam,kde teraz, ak to nevyjde, ale s pocitom, že si to skúsil.