Čo by ste si o tom mysleli, myslím teraz elektronika, vec aj za 450 €, voňavka 50 €. Pobyt za 400€ ....
Tvrdí, že on je proste taký, že má peniaze a kamarátom bežne tak dáva. Že je jeho naj kamoška tak asi preto, že ona to nechápe sama prečo jej to dal. A celý deň mi posiela aká je šťastná čo dostala, a fotky. ... Verili by ste tomu, čo by ste si mysleli o tomto? Cítim sa už úplne nepotrebný, ona študuje, ja celý deň v práci aby sme vyžili. Tak také veci jej proste nemám šancu dávať. Hovorí, že ma miluje, že má všetko a odo mňa nepotrebuje dary ..,
Mne už sa rozum zastavuje čo sa to deje. Nechápem to proste, vy by ste priali také dary ak by ste mali partnera od kamoša? A vôbec prečo by to robil on? AJ keby bol bohatý...
Co si myslis ty,preco to on robi?
Keby jej vedel ponuknut viac ako dary, uz je to tvoja ex. Len tolko si myslim 😉
Ahoj, no v každom prípade kamarát ju darmi zahŕňa, a tým pádom hovorí, že od teba nepotrebuje. Byť tebou, taktiež by som bola znepokojená, a nepáčilo by sa mi to. Ona bola s tým dotyčným aj na nejakom pobyte? Ked si to písal.
Dar bo sviatok by som prijala, dar len tak nie... Nemyslím té takéto dary sa dávajú len tak....
@vanny12345 áno bola
@terezka1947 ja za tým vidím len veci a ktorých sa mi dvíha žalúdok,
@trema nie iný, ale aj s ním už bola, ale toto už je extrém v cenách
A este je tvoja priatelka?
napisem vlastnu skusenost. Mala som takeho najlepsieho kamarata. Fakt sme boli na jednej vlne, rozumeli sme si, mali sme super debaty dlho do noci, chodili sme spolu na vylety, na veceru, do cajovne, kamkolvek. Tiez mi casto nieco daroval, bol to taky typ cloveka ze mal rad pekne veci a rad ich podaroval dalej. Nepisem o drahych veciach, lebo na drahe nemal...ale vseobecne platilo ze mu nebolo luto minut na mna alebo na inych (kamaratov, kamaratky) peniaze. Nikdy medzi nami nic viac ako kamaratstvo nebolo. Ja som mala vtedy frajera a ani ma nenapadlo ze by som ho chcela podviest, oni dvaja boli tiez kamarati a bolo pre kazdeho normalne ze sa stretavame v trojici alebo v dvojici, podla toho kto mal prave cas. Nemusi za tym byt nic, mozu existovat aj taketo vztahy...
Môj manžel mal priateľku ešte za slobodna, tiež mala takého kamaráta, dal jej drahý mobil, ale veď to nič neznamená, no jasné. O pár mesiacov to bol už jej frajer. Chodili spolu pár mesiacov a potom ju opustil, takže karma trochu zapracovala. 😉
@janickacrazy ten jej kamarát má deti a manželku
aj ja chcem takeho kamosa 🙂 s priatelom na seba neziarlime, maximalne si v tomto doverujeme
Veď ti už radili v inej diskusií baby a ty si ešte stále s ňou? Veď za intímne služby jej platí a nazýva ho dobrým kamarátom. Ty ho poznáš? A že má ženu a deti je prekážka? A ty jej to zožerieš aj s navijakom. Si veľmi naivný. Asi všetci vedia, čo robí, len ty posledný nie. Otvor oči.
Presne tvoja priateľka je len taká bokovka popri žene a ona má z toho darčeky bohužiaľ taká je pravda, žiadna normálna žena by nešla na pobyt s iným chlapom, keď ma doma svojho toto ani neverím, že píše muž už dávno si si mal nájsť normálnu. A este sa ti chvasta to robí iného debila z teba
Vyzerá to tak, že on je ženatý, má deti a chce si trochu spestriť život, tak si obstaráva milenky a dáva im zato darčeky. Ako to skončí sa nedá vedieť, možno to bude trvať dlho, možno si nájde novú.
Chlapče zobuď sa a utekaj. Evidentne máš nešťastie a ona si užíva darčeky a pozornosť - o com je ten vztah?
Sám si odpovedz 😊 Želám ti všetko dobre, podľa prejavu máš dobre srdiečko. A verím, že to niekto v najbližšej dobe ocení. Nieje všetko o daroch... ❤️❤️❤️
Ved si v minulej teme pisal kde si zistoval odkial su tie hotelove veci, ze uz si zistil ze ta klame atd, ze to budes riesit. Takze stale je to tvoja priatelka? A preco vlastne? Co na nej este vidis?
Panebože, ja sa cudujem, ze tu pises a ziadas o radu...bud si taky naivny, alebo slepy, alebo neviem ako to pomenovať...
Naco ti je takato zenska na krku? Ani nenapíšem radšej, ako sa taketo nazyvaju....
@suzitok no lakome nebudú keď dávajú 😀😀😀 (vies čo🙂)
🙂
Kamarátka sa kamarátke priznáva, že dostala od milenca krásny zlatý prsteň. Bojí sa ho ale nosiť, pretože má žiarlivého manžela. Kamarátka jej poradí - až pôjde so psom do parku na prechádzku, tak má robiť, že ho tam našla. Stane sa. Manželka ide s manželom a psom na prechádzku do parku a šikovne prsteň pohodí. Potom sa zohne a vraví:
"Aha Karol, ja som našla krásny prsteň. A je celý zlatý a má i kamienok." Nasadí si prsteň na ruku a vraví:
"A on mi i je akurát." Manžel na ňu pozerá a vraví:
"To máš šťastie. Ja som našiel za posteľou trenírky a boli mi malé."
Z veci sa ti nemá čo dvíhať žalúdok. To z tvojej priateľky by sa ti mal.
Dievčina je nezrelá,takéto drahé dary "len tak" by mala odmietnuť,ak kamarát nevie čo s peniazmi,nech dá na charitu..Vôbec jej nedochádza ako ťa zraňuje tými fotkami,ako ti dáva najavo,že jej na drahých daroch záleží.Že nedal si mi ty,dá mi iný....tam zlyhala už výchova od rodičov.A to ani nepíšem,že by ti mala blikať kontrolka,obdarúvava takto aspon dalších piatich kamarátov ten dotyčný?asi nie.Vieš čo?želám ti obyčajné nevypočítavé dievča,ktoré si ty zaslúžiš a ono si zaslúži teba,táto materialistka to nebude.
🙂
Niekoľko novozbohatlíkov sa parí v saune, keď zazvoní mobil. Jeden to vezme:
- Áno drahá... V saune s chalanmi... Do 11-tej... Nové šaty? Veď to už budú aspoň 50-te!... Do divadla? 20.000 korún? Tak dobre, kúp si. Peniaze nájdeš ako obvykle.
Po chvíli zase zvoní mobil a znovu ho vezme ten istý:
- Áno drahá... V saune s chalanmi... Do 11-tej... Nový kožuch?... Že nemáš v čom ísť na Kanárske ostrovy? Tak dobre, koľko?... 60 tisíc? Dobre, kúp si ho, peniaze nájdeš tam, kde vždy.
Saunujú sa ďalej a mobil zvoní po tretí raz, zase ho berie ten istý:
- Áno, drahá... V saune s chalanmi... Do 11-tej... Načo 6-te auto?... Aha, tak pochváliť sa pred mamičkou... 2 milióny? Dobre, kúp si ho, peniaze nájdeš ako vždy.
Ale keď už zvoní štvrtý raz, tak ho nevezme a hovorí:
- Chlapi, čí je to telefón? Berte si to sami, nebudem nikomu robiť sekretárku!
@majkeel Ty si blázon 😀😂
Ziadny chlap nekupuje len tak druhej zene z kamaratstva ziadne drahsie dary, ked ma svoju zenu a deti. A nie to, aby siel s nou na pobyt 😀
Este si ju neposlal do prdele? Velka chyba chlapce🙈
Podľa mňa to nie je normálne. Ja sa čudujem že si také veci dokáže od neho vôbec zobrať. V živote by som to neprijala. Keď už na sviatok malý darček dáky kvietok, cokoladku ak sú kamaráti. Ale toto? Asi jej to veľmi vyhovuje držať si takeho chlapca pri sebe. 🙂 ja keď si to vezmem aj opačne, keby môj chlap také dostával tak by dostal panvicou po hlave . =D
Vďaka za reakcie, v podstate ako sa snažím prižmúriť oči aj do extrému keď zájdem, stále mi to vychádza že na 97 % som riadne oj...any sorry za výraz ale každé iné slovo by bolo slabé.
Nič iné v tom nemôže vychádzať len to že proste s ním niečo mala , niečo sa stalo a teraz jej kupuje darčeky z nejakého dôvodu, ja ho dokonca poznám, boli sme raz pri ňom na chate.
Ako dalo sa čakať, keďže je to prvé dievča a ja som taký ten kľudný chlapec, čo miluje svoje dievča a nič iné nerieši, som k nej dobrý, robím pre ňu hocičo.
Proste najlepší materiál na podvádzanie.
Keby som sa nestal závislý na sexe s ňou tak asi by letela za 5 minút. Ja jej neverím už nič, toto je proste jasné ako facka, ale nedokážem ju opustiť, lebo z nejakého dôvodu moje podvedomie po nej túži a nechápem ako to ale proste ju aj tak milujem aj keď denne ma môj vlastný mozog fackuje, že čo to robím za blbosti a som s ňou.
Ale v podstate plne súhlasím, toto nie je normálne a toto veriť nemôže nikto.
Akože ja vybuchujem ja jej to neverím ale ona si ide svoje stále. Že jediný s kým spí som ja.
Sú takí ľudia, ktorí majú strašne veľa peňazí. Takéto "drobné" čiastky pre nich absolútne nič neznamenajú. Nemajú problém sa o ne (aj nezištne) podeliť so svojimi kamarátmi. S prižmúrením očka v podstate nič zvláštne. Ak by sa to teda vo vašom prípade nedialo často, neboli tam aj tie pozvania na wellnessy, iní chlapi,...ak by k tomu všetkému tvoja priateľka nepristupovala tak, ako pristupuje... a ty si nenechal so seba robiť hlupáka... Porátaj si, koľko mesiacov bude tvoja priateľka ešte študentka. V lepšom prípade sa ešte presne toľko času budeš cítiť nepotrebným. A pravdepodobne to nebude lepšie ani potom, lebo slečna si zvykne na život, ktorý jej ty dať jednoducho nemôžeš.