Ahojte mamičky, veľmi by som vás poprosila o radu.
Moja matka je vdova a už asi týždeň si píše s nejakým úchylom od rána do večera. Videla som ako si píšu srdiečka ale na matkinom správaní sa asi nič nezmenilo.
Taktiež som videla na stole krabičku Durex. Veľmi by som vás poprosila o pomoc pretože nechcem, aby si moja matka písala s úchylom.
Vopred ďakujem za vaše odpovede
Prečo si myslíš, že ide o úchyla? A len tak zo zvedavosti, koľko má mama rokov?
@sirka9 Prišla som na to že je úchyl, pretože je taký romantik že naozajstne by jej toľko srdiečok nepísal
Cíti sa osamelo. Je dospelá a môže si robiť čo len chce. Nemáš právo jej do toho kecat. Ako si prišla na to, že je úchyl? To, že si píšu sexuálne narážky nie je výsada iba mladých. Ale, skôr by som zaviedla reč, na rôznych finančných podvodníkov. Aby náhodou mu nedala peniaze
🙈 ty budes asi sherlock holmes - to je potom uchyl aj moja mama a moja svokra, lebo tie teda srdieckami nesetria (dobre kusok iny pripad)
kazdopadne tvoja mama je dospela (zrejme) svojpravna zena, ktora sa sama rozhodne s kym si bude pisat a ak nadobudnes pocit, ze je uchyl po zopar osobnych stretnutiach, tak potom by som sa mami spytala, ze ci si je ista svojim vyberom ale nie "mama to bude uchyl, on ti posiela srdiecka", mozno je to len osamely a premotivovany pan
p.s. ano aj nase mami sexuju, prekvapive, tazko predstavitelne ale je to tak 🙃
@nelanovotna20 A Ty si čo, žiarlivá sebastredná pubertáčka, ktorá si myslí, že matkin život sa skončil smrťou manžela? A teraz má už len pasívne čakať na smrť?
Spamätaj sa, dospej a dopraj jej. O pár rokov budeš riešiť to isté... Čím viac budeš dupať, tým horší vzťah budete s mamou mať.
@jazula Nepoviem, prepáč také veci sa nehovoria ale poviem ti len to že má viac ako 30
@hipuska Asi nechápete že keď som to zistila tak ma ranilo pri srdci a stále raní 😔💔
To ze niekto posiela srdiečka, znamená ze je uchyl ?? Podla mňa len žiarliš...
@nelanovotna20 to su ale dve rozdielne veci - ze sa musis preniest cez to, ze mama mozno opatovne randi po smrti otca je jedna vec ale castovat toho s kym si pise pomenovanin uchyl asi nebude uplne fer 🤷♀️ kedze v tejto chvili kazdy s kym sa mama stretne/napise si bude intruder, ktory chce zabrat miesto tvojho otca a musis sa s tym vysporiadat
@petamich Len tak zo zvedavosti, myslíte že budem mať nového otca?
@nelanovotna20 Panebože, 30+ starena si píše s cudzím mužom a ešte aj so sexuálnym podtónom! Škandál!
Pozri, tvoja mamka je na rozdiel od teba dospelá. Prestaň za ňu tento problém riešiť, lebo jediné, čo dosiahneš bude, že sa zhorší vzťah medzi tebou a ňou.
@nelanovotna20 pozri, neviem koľko máš rokov , ale zmier sa s tým že tvoja mama je dospelá...možno aj jej ide len o sex, možno našla naozaj blízku dušu s ktorou jej je teraz dobre...aj keby to bolo len na chvílku, dopraj je pociť šťastia, zamilovanosti....a v živote je to jednoducho tak, každý má právo na svoje vlastné chyby a omyly....
@nelanovotna20 neviem ci budes mat noveho otca ale tvoja mama bude mat zrejme noveho partnera, je to viac nez pravdepodobne ale vzdy to moze byt pre teba partner tvojej matky, ktoreho budes respektovat a mat s nim politicky korektny vztah, tvojim otcom v tradicnom ponimani slova otec byt nemusi, to uz si ty musis upratat
@mogaa Ale ináč mám pocit že to nie je Slovák, hlavne podľa mena a najviac ma hnevá to, že jej napísal cez mail
Ten pocit, ked zistis, ze aj mama si uzivala sex a chce sex a teba nedoniesol bocian...pruser jak hovado, co?
@nelanovotna20 Nelka, kolko mas rokov a ako dlho je mamka vdova?
@nafka0483 Vdova je od môjho narodenia a mám 15+
@klarissa25 Neziarlim :/ A poznáte niekoho kto má podobný problém či som jediná?
Ešte stále nevidím nikde problém. Len ma mama priateľa.. na čo má samozrejme právo...ci ma byt do konca života sama ??
@nelanovotna20 možno je to naozaj podvodník, je takých dosť čo vedia namotať ženu cez e-maily a vylákať hotovosť....ale....tvoja mama je dospelá, nanajvýš jej povedz nech je opatrná a nech mu neposiela hotovosť, nech to nechá v rovine spoznávania a časom sa uvidí...
@nelanovotna20 Takze ty si otca vobec nepoznala? Doteraz mala mamka nejake vztahy s muzmi, alebo tento pan je prvy?
@nafka0483 Nemala som a tento pán je prvý, áno
@mogaa Ešte som sa s ňou o tom nebavila ale ďakujem za radu ale peniaze by mu určite neposlala
Tomuto neverim 🙄
@kitycat Kľudne never, tak z tadiaľ odíď
@nelanovotna20 ano, tvoja matka sa uz davno vydala za uchyla so srdieckami a pocas svadobnej noci pouzili ochranu, ked si to rozdavali na stole, tam nechali aj krabicku durex 🤣🤣 aby si nezazila este vacsi sok a nemala o par mesiac aj surodenca 😅
@nelanovotna20 A problem je to, ze zrazu mama niekoho ma? Nevies to prijat, spracovat?
Porozpravaj sa s mamkou ako to vnimas, citis a mozno by nebolo na skodu porozpravat sa aj so psycholpgom.
Ake ste niektore hnusne... nenapadlo vam ze moze ist naozaj o mlade dievca, ktore len nevie spracovat novu situaciu a samu ju prekvapili taketo pocity? Mozno to nevie spravne pomenovat, je v citlivom veku... jasne ze sa vam na to inak pozera s rozumom a skusenostami 30, 40 rocnych, ale aspon trochu pochopenia by to chcelo.
@nafka0483 Máš pravdu. Hneď by inakšie písali niektoré ženy (matky), keby sa to týkalo ich priamo... Dievča v (asi) pubertálnom veku takto deptať a posmievať sa jej. Hallló, niektoré mamičky, páčilo by sa Vám keby sa k Vašej dcére takto správali? Zjavne áno. Ľutujem Vaše deti už teraz...
tvoja matka je dospely clovek, ktory sa sam rozhoduje. neviem kde si prisla na to, ze je to uchyl. za to, ze si spolu pisu? a? aj mama je len clovek