ahojte mam to len ja taku divnu matku ? poviem vam celi pribeh mojej matky ...Sme 3 surodenci segra, brat a ja a ked sme boli mali tak nas len bila mne 2 x ruku dolamala bratovy noznicky hodila do nohy a mojeu segru tak zbila ze jej jazik zapadol a mileho slova pre nas nemala stale nas len bila a bola zla a zobrala mna zo segrou byvat do ciganskej osady k ciganovy kde boli rozbyte okna a byvala tam aj jej kamoska ktora si pred nami zili podrezala a nestarala sa o nas tak si nas tatik zobral k sebe a ona sa velice vratila ale ked sme mali cca 13 rokov tak odisla byvat prec od nas a staral sa o nas tatik...Nikdy si nepriznala ako sa k nam chovala a ako sa chova....Velice sa stale stara do mojho zivota a uz nemam na to sil ju pocuvat ...TOTO MI VCERA NAPISALA NA FB AKO CO HOVORITE NA TO ?MOZE JU MAT CLOVEK RAD!!!!!!!!!!!!! PISE MAMA - koli comu si zlozila telefon,zato ze ti pravdu poviem ? vsetko nehavas natoho dilina . prinom by veru zle dopadli tie deti. . chces mi nahovorit,ze adkovi zmyzol nalez za 3 dni ? si normalna ?to od kedy je tak ? Mas nech si sere pri decku a ist si sama povybavovat ak ti zalezi na ich zdravi a nie nanho to nehavas,co on vybavi,prosim ta.Strasnu zlu mienku mam onom aj mu to mozes povedat. ze ta nevie panbozko potrestat za tu tvoju papulu,ze si ty nedas povedat. tebe ma zalezat natom preco je stale chory ten chlapec a nie cakat ,kedy pojdes na poradnu krista ti,mas zdvyhnut tu rit a ist si pobehat o zdravie maleho,keby ti tak zalezalo ako hovoris tak inak by si lietala ohladom toho
PISEM JA -jednoducho ma nebavilo pocuvat ako si zas hovoris svoje a len ty mas pravdu ....ak ja viem pri petovy je detom dobre a nie je dilino ... a ja mam deti nie decka a prosim ta nechaj ma uz na pokoj a staraj sa do seba ja mam svoj zivot mam vlastnu rodinu a nebavy ma stale pocuvat tvoje reci ked si myslis ze len ti mas pravdu .....Ja svoje deti milujem a peto ich tiez miluje a je nan dobre pri nom...A ked doktorka ktora sa tomu venuje a vie ocom hovory povie ze je uz v poriadku tak je ja nie som doktorka aby som vedela ze co sa deje..... A nebol prvy krat s nimi u doktorky a vie to vybavit tak ako kazdy .... To mas len ti taku mienku o noma to len preto ze ti v tedi nechcel dat deti inak bolo vsetko v poriadku ....Ja nemam velku hubu ale tiez mam pravo si povedat svoj nazor a svoju pravdu...A preco je stale adik chori lebo je este len prvy rok v skolke a nema taku inunitu kazde dieta si tim prejde a on nie je vinimkou ...Ja zbtocne k doktorke nechodim ked mu zas nico bude pojdem snim.....nie ze by ti peto vtedy nehcel dat deti ale nic im nebolo a zbytocne by sa napchavali sirupom mame dobru lekarku ktora sa tomu rozumie a je studovana vie toho viac ako my vvsetci dokopya ked ti tak strasne zalezi na nom bol v nemocnici ani raz si ho nesla pozriet iba peto ja som nemohla
Pred 12 hodinami
PISE MAMA - ja mozem teba a aj toho tvojho dilina akurat tak vies co. zvysoka...tie deti ti to raz vratia ked budu velke. Tak tahaj dopice z tadeto inde byvat,nech sa nemusim hambit za teba .papula ti narastla ako kravina rit. naco si sem prisla byvat aby som videla aka si jebnuta a neschopna ? insie nerobis,len deti ,jak prijebana,hlavna vec ze nemate co do huby.keby si mala normalne rodit ,tak by sa ti odnechcelo nebojsa . peto skace ako taky pajac pritebe. nato ze aky mal on zivot,som velmi sklamana ze takto rozmysla a trochu ta nepohne,aby si sa hybala,zachvilu prasknes, keby bol normalny chlap tak by ti dohovoril ,je obycajny srap.a pajac. a robi zo seba kokota. keby si mala ineho chlapa tak by sisa inak hybala . a nie len deti rodit a rozvalit sa na postel a nech ta vsetci obskakuju. A peto ked sa da tak to je jeho chyba. by sa ti zislo po tej pici nahadzat aby si uz si ju zapchala. Ani sa necudujem tim ucitelkam ze ked ta vidia aka si ty tak potom jednaju aj s detmi. tak by bolo nacase aby si vypadla od tadeto nech ta nevidim aj peta ,lebo je taky isty ako ty. . Len sa clovek za teba musi hanbit. po tej papuli ti treba naplieskat,aby sisa zobudila A PO PICI .
Pred 3 hodinami
PISEM JA -ja nekam neodidem ty mi nebudes rozkazovat kde budem byvat .... a ja sa hambym za teba a aka si a ako sa chovas ...len urazat cloveka vies ked ti napise pravdu.... Chovas sa ako pubertacka .... A je to moja vec kolko mam deti pozri sa na starku s klacna ona ma 4 deti a to je v poriadku ....Ty si uz len matka ...Pozri sa na seba kolko rokov chodis do posilovne a ako vyzeras .... A my tu mame najom na 10 rokov a vobec neplanujeme oddist tak si zvykni na to.... nemam nad teba slov ako si ti mohla mat deti ach jaj
Koniec konverzácie na chate
Nekontaktovať sa, nepísať, neriešiť, cudzím povedať nepoznám.
Da za zablokovat konverzacia na FB s nou, a přitom ti stále ostane v priateloch,len ti nebude vediet napisat a ani nic komentovat.Skus tu možnost, pre vacsi pokoj.
nevymazat....zablokovat a nahlasit..preboha, toto su reci matky dcere...no koniec moja..
Taku matku si nikto nezasluzi 🙄
Prepac, ale toto nie je MATKA!!!! Ja som musela 3x odist od PC aby som sa nadychla....strasne niečo....ale aspon vidis aka je chudera....nic viac len chudera....
Matka na tebe vidi ako v zrkadle mnohe svoje nedostatky a to ju drazdi. Je to tak v mnohych rodinach, niekde vsak vypuklejsie.
Je nanajvys smiesne, aj keby niektore z crt ktore vytyka (ovsem slovnikom dlazdica 4. cenovej) aj boli snad ciastocne realne, nakolko prave jej vychova a vychovny vplyv viedli v prevaznej miere k tomu, ze napriek tomu ze deti jej uz vyrastli a fakticky za svoje konanie zodpovedaju same, opakuju mnohe jej vlastne zlyhania. Zjednodusene by sa dalo povedat ako si vychovala, tak ma. Ved kde sa mali inemu vzoru priucit?
Ako vacsinou aj tu by bolo najlepsie sa oslobodit z jej vlyvu, byt sama za seba so svojou rodinou, v tomto pripade ani sa s nou nebavit, prerusit spojenie, naco si ju pustis na FB a len sa nechas nou trapit?, a zacat odznova. Matku uz nezmenis, ona sama za to tiez nemoze, najskor sa to taha generaciami uz dlhsie a zatial to nikto z rodu nebol schopny pretrhnut. Len seba mozes jednat, je to tazke ked rodinna energia matky nici dceru, ale zial tak to byva pomerne casto. Casto sa to zacne naplno az ked ma dcera sama deti, potom tam zacne to odcudzenie, konkurenicia, pocit ohrozenia. Lutovat samu seba nepomoze, ani to ked my ta tu polutujeme, tam treba ozaj tvrdu pracu na sebe aby clovek zo seba spravil niekoho kto tu rodinnu liniu prerusi a zacne odznova. Drzim palce!
Zablokovat, vymazat, nedvihat telefon, vobec s nou nekomunikovat. Cim viac sa Ty budes branit, tym viac bude ona do Teba zaparat, urazat Ta a bude hnusna. Pre nu to znamena len tolko, ze Tebe na nej stale zalezi a ona na Teba ma stale nejaky vplyv. A ze Ta dokaze vyprovokovat a zneistit, ponizit, potupit. Akonahle Ty prestanes reagovat, ona casom strati "benzin", ktory ju bude pohanat vpred a da pokoj. Je smutne, ze je to Tvoja vlastna matka a ze si musela zazit v detstve to, co popisujes. O to viac verim, ze pre svoje deti robis maximum co sa da a davas im tolko lasky, kolko mozes. Ona to nevidi, pretoze to vidiet nexce. Pretoze ona toho schopna nebola a teraz ma nastavene zrkadlo. Kasli na nu a uzivaj si svoju rodinku. To, ze Ta porodila jej nedava nijake pravo takto Ta urazat a starat sa Ti do zivota.
@peterek414 Ja som tiez za uplne zablokovanie na fb, zablokovat jej cislo (uzasna na to je aplikacia do telefon "calls blacklist"), sms ani necitat rovno vymazat a cisty ignor
inak sa neda
Ona ma s prepacenim zivot v p*** tak ho chce skazit aj tebe. Nenechaj sa. Bud sama sebou len sa vykasli na taku zenu. Ona ta len porodila ozajstnou matkou ti nikdy nebola takze nie je ziadny dovod s nou byt v kontakte pokial sa chova ako spodina. Nech si ona mysli co chce. Ty mas svoj zivot a do toho jej nic. Zalezi len na tebe co jej dovolis.
mas krasnu rodinku uzivaj si ju a nenechaj si otravit zivot zenou, co ta porodila.. vymaz si ju z fb a ked ti aj tak bude pisat, vymazavaj spravy a ignoruj.. nic ine ti ani nezostava pokial budete zit blizko seba.. vela zdravia celej tvojej rodine, nech sa dari..