Už mi to príde trápne celá táto situácia. Moja matka a jej manžel si stále zo mňa uťahujú . Neustále nejaké blbé poznámky na môj život alebo to s kým sa bavím . Moja matka sa inak o mňa vôbec nezaujíma . Je schopná ma ohovárať s hocikým a prwodmnou sa tváriť že nič . Robí si neustále srandu z mojich kamarátiek a kamarátov. A jej manžel mi tiež vypisuje hovadiny ako si robí srandu prevažne z tej mužskej časti s ktorou sa bavím . Príde mi to strašné trápne. Lezie mi to na nervy. Keď im človek na to niečo povie tak vždy to skončí tak, že iba ja som protivna a čo mi zas je . Moja matka hneď chce o všetkých informácie, totálny výsluch. Pritom viem ako by to dopadlo . Začala by mojím kamarátom písať blbosti. Či už o mne alebo iba tak. Aby som sa vyhla komentárom že " načo jej hovorím s kým sa bavím " tak nehovorím . Iba vždy si to vie nejak vyhľadať tých dotyčných ľudí či už sociálne siete alebo tak .
@lindous áno na tom sa pracuje , alebo skôr uprednostňujem sociálne siete kde moja matka nemá dosah
Keby si z teba takto uťahuje kolegyna alebo kamarátka, čo by so spravila? A prečo to nespravis s vlastnou mamou? Ak to nespravis len kvôli tomu že rodina…nuz ale takto sa rodinný príslušník chovať nemá, tobôž vlastná mama. Rodina ta ma podporiť a nie ta zhovädiť za chrbtom keď to je možné a vyžívať sa v tom. To vždy taká bola?
@kristinka92 nie vždy nie , iba odkedy som už dospelá. Hlavne teda s tou mužskou časťou je to horšie . Vždy si niečo nájde. Jej manžel sa neskôr iba pridá ako taká cvičená opička.
nie kazdeho v zivote potrebujes mat. hold smutne avsak rodinu si mozeme aj vyberat
By som jej povedala,že nech sa pozrie koho si ona zobrala.
Normalne na tvrdo ju posli do prdele a prerus s nôž kontakt. Povedz, ze s nou končíš, lebo kto ma takú matku ten nepotrebuje nepriateľov!
Moja mama raz vycapila foto mojich detí na fb a urobila som rozsambo! Jasne som povedala predtým, ze si také niečo nezelam. Nech si tam dá zo seba čo chce ale nie moje a foto našich detí.
Nepochopila, urobila som poriadky!
Keby mi robí to co tebe, už dávno sa s nou nebavim a pošlem kade lahsie.
Ti rozumní, ktorým tvoja mater vypisuje, si pomyslia svoje pripadne ti to aj povedia. Ti menej príjemní s nou budú diskutovať, keď aj bude mat blbe poznámky na teba.
A toto by sa inak malo dat riešiť asi aj inou cestou, ci? Zásahy do súkromia- netiesi toto aj občiansky súd? Ja by som sa nes... Za to ze je tvoja matka, neznamená, že sa bude chovat ako prastena a ty to nebudeš riešiť!
Kolko mas rokov? Byvas s nimi alebo sama?
oni vypisujú tvojim kamarátom?????????? IBa tak??
choré mozgy obaja
zablokovať na sieťach,a asi by som im obom vypič*****
Odkiaľ tvoja matka s jej opica vedia o tvojich priateľoch, ľuďoch na fcb ? Od teba - cez teba. Zablokuj všade a všetko
Precitaj si to este raz co si napisala a spytaj sa samej seba ci ti stoji zato s nou udrzovat akykolvek kontakt?
Čím menej povieš, tým lepšie.Mamu všade zablokuj a porad im nech sú nájdu iné hobby ja si to ani neviem predstaviť takú zábavku čo robia
Z tých sociálnych sietí by som si ich odstránila a nastavila maximálne súkromie, kontakt iba nevyhnutý, na blbosti by som nereagovala...