Moja matka a jej manžel si stále zo mňa robia srandu

16. nov 2024

Už mi to príde trápne celá táto situácia. Moja matka a jej manžel si stále zo mňa uťahujú . Neustále nejaké blbé poznámky na môj život alebo to s kým sa bavím . Moja matka sa inak o mňa vôbec nezaujíma . Je schopná ma ohovárať s hocikým a prwodmnou sa tváriť že nič . Robí si neustále srandu z mojich kamarátiek a kamarátov. A jej manžel mi tiež vypisuje hovadiny ako si robí srandu prevažne z tej mužskej časti s ktorou sa bavím . Príde mi to strašné trápne. Lezie mi to na nervy. Keď im človek na to niečo povie tak vždy to skončí tak, že iba ja som protivna a čo mi zas je . Moja matka hneď chce o všetkých informácie, totálny výsluch. Pritom viem ako by to dopadlo . Začala by mojím kamarátom písať blbosti. Či už o mne alebo iba tak. Aby som sa vyhla komentárom že " načo jej hovorím s kým sa bavím " tak nehovorím . Iba vždy si to vie nejak vyhľadať tých dotyčných ľudí či už sociálne siete alebo tak .

lindous
16. nov 2024

Z tých sociálnych sietí by som si ich odstránila a nastavila maximálne súkromie, kontakt iba nevyhnutý, na blbosti by som nereagovala...

autor
16. nov 2024

@lindous áno na tom sa pracuje , alebo skôr uprednostňujem sociálne siete kde moja matka nemá dosah

kristinka92
16. nov 2024

Keby si z teba takto uťahuje kolegyna alebo kamarátka, čo by so spravila? A prečo to nespravis s vlastnou mamou? Ak to nespravis len kvôli tomu že rodina…nuz ale takto sa rodinný príslušník chovať nemá, tobôž vlastná mama. Rodina ta ma podporiť a nie ta zhovädiť za chrbtom keď to je možné a vyžívať sa v tom. To vždy taká bola?

autor
16. nov 2024

@kristinka92 nie vždy nie , iba odkedy som už dospelá. Hlavne teda s tou mužskou časťou je to horšie . Vždy si niečo nájde. Jej manžel sa neskôr iba pridá ako taká cvičená opička.

amonet
16. nov 2024

nie kazdeho v zivote potrebujes mat. hold smutne avsak rodinu si mozeme aj vyberat

domka222
16. nov 2024

By som jej povedala,že nech sa pozrie koho si ona zobrala.

svetlonos
16. nov 2024

Normalne na tvrdo ju posli do prdele a prerus s nôž kontakt. Povedz, ze s nou končíš, lebo kto ma takú matku ten nepotrebuje nepriateľov!
Moja mama raz vycapila foto mojich detí na fb a urobila som rozsambo! Jasne som povedala predtým, ze si také niečo nezelam. Nech si tam dá zo seba čo chce ale nie moje a foto našich detí.
Nepochopila, urobila som poriadky!
Keby mi robí to co tebe, už dávno sa s nou nebavim a pošlem kade lahsie.
Ti rozumní, ktorým tvoja mater vypisuje, si pomyslia svoje pripadne ti to aj povedia. Ti menej príjemní s nou budú diskutovať, keď aj bude mat blbe poznámky na teba.
A toto by sa inak malo dat riešiť asi aj inou cestou, ci? Zásahy do súkromia- netiesi toto aj občiansky súd? Ja by som sa nes... Za to ze je tvoja matka, neznamená, že sa bude chovat ako prastena a ty to nebudeš riešiť!

viestta
16. nov 2024

Kolko mas rokov? Byvas s nimi alebo sama?

rozculena
16. nov 2024

oni vypisujú tvojim kamarátom?????????? IBa tak??
choré mozgy obaja
zablokovať na sieťach,a asi by som im obom vypič*****

cacianka
16. nov 2024

Odkiaľ tvoja matka s jej opica vedia o tvojich priateľoch, ľuďoch na fcb ? Od teba - cez teba. Zablokuj všade a všetko

0kristina0
17. nov 2024

Precitaj si to este raz co si napisala a spytaj sa samej seba ci ti stoji zato s nou udrzovat akykolvek kontakt?

luccija
17. nov 2024

Čím menej povieš, tým lepšie.Mamu všade zablokuj a porad im nech sú nájdu iné hobby ja si to ani neviem predstaviť takú zábavku čo robia