Môj život je dokonalý a aj tak nie som šťastná

29. nov 2024

Preco??? Uba ked pijem alebo hulim som stastna. Ako sa takto citit aj za triezva??

tundra
29. nov 2024

Ked si stastna, iba pod vplyvom,tak tvoj zivot, nie je dokonaly😉

autor
29. nov 2024

@tundra vsetci by povedali ze je dokonaly. Neviem co zmenit

tundra
29. nov 2024

Vsetci môzu hovorit, co chcu,dolezite je,ako to citis ty.Štastny clovek, nehlada unik z reality,hulenim a pitim.
To co vidia ostatni je len pozlatko a pod nim si ty...

vanilkovazmrzka
29. nov 2024

Terapia

autor
29. nov 2024

@tundra ale ja neviem ako mam zistit co chcem ja

belle_vie
29. nov 2024

Moze byt dokonaly povrchovo. Take povrchove kriteria: si z kompletnej rodiny, mas VS, dobru robotu, fajn chlapa po boku- musis by stastna.
Pod povrchom mozes mat nevyliecene traumy z detstva ( napr. prehnane autoritativny rodicia), pocit nenaplnenia z prace, prechodeny vztah...
Alkohol ani hulenie je len naplast. Ak chces liecit, skus terapiu, pripadne literaturu z oblasti psychologie, mindfulnes jogu.
Ja mam tiez "dokonaly" zivot a zistila som, ze mne skodj najviac ta snaha o dokonalost. Nic mi nie je dobre ( ani ja), nedokazem oddychovat, mam pocit ze lasku si musim zasluzit. A to som z normalnej funknej rodiny a mam "iba" syndrom starsej sestry. Treba pochopit pricinu konania, zmierit sa s nou, odpustit. A snazit sa byt laskavy. K partnerovi, sebe, detom, rodicom.

autor
29. nov 2024

@vanilkovazmrzka nemam na to cas a peniaze

tundra
29. nov 2024

Skus,viac opisat problem,toto je chytania psa za chvost...

autor
29. nov 2024

@tundra neviem co mam opisat, mam vsetko co clovek chce, aj tak chcem utiect

zuzanita1609
29. nov 2024

Parádička a ten problém? Či iba samochála? Závidím iba to,že máš čas IBA toto rozoberať, dievča "zlaté" 😉😁

autor
29. nov 2024

@zuzanita1609 préac, chcem sa len zabit, co je na tom samochvala?

tundra
29. nov 2024

Pref chvilkou si napisala,nemam cas a peniaze.
Teraz pises,mam vsetko co chcem.
Bud si pod vplyvom alebo si protirecis...

autor
29. nov 2024

@tundra kde som pisala ze nemam cas a peniaze?

zuzanita1609
29. nov 2024

Čože chceš? Prosím ťa,keď máš všetko,dopraj si zoskok z lietadla,pomáha to. Ťa tieto sprosté myšlienky prejdu raz-dva 😏

autor
29. nov 2024

Nemam cas a peniaze na psychoterapiu, to nie je jedno sedemie

tundra
29. nov 2024

00:32

autor
29. nov 2024

Hlavne ten cas, mam pocit, ze nemam cas na nic co chcem

tundra
29. nov 2024

Chyba ti rovnovaha,pracovny- sukromny zivot

zuzanita1609
29. nov 2024

Skok z lietadla,ale s padákom. Uvidíš tú radosť žiť a viac nekomentujem (aj keď mám ku všetkému reči) 🤭

sisaka
29. nov 2024

Píšeš, že máš všetko, čo človek chce a potom píšeš, že nemáš čas ani peniaze. Však to je okrem zdravia, lásky to, čo ľudia zvyčajne chcú - čas a peniaze 🤦‍♀️

sisaka
29. nov 2024

A okrem toho nevieš, čo píšeš, tak najprv vytriezvi a potom začni rozmýšľať nad životom a tým, čo máš a čo chceš

tundra
29. nov 2024

@sisaka kolko je v Kanade hodin?😁

autor
29. nov 2024

@sisaka tak potom som opravnene nestastna…kua kazdy povazuje za stastie nieco ine…alebo len sa nerozumieme?
@sisaka neviem to zistit ani tak ani tak…

tundra
29. nov 2024

Ja fakt nerozumiem,kde je problem.Kolko mas rokov?
Sak napis priamo,chodis, ako pes,okolo horucej kaše...

zuzanita1609
29. nov 2024

Ja sa opytam ináč,čo ťa robí šťastnou,keď všetko pochmúrne? 😉 Robí ťa šťastnou koník,táto stránka, napríklad?

tundra
30. nov 2024

@zuzanita1609 to uz pisala,štastna je, ked huli a chlasta..

autor
30. nov 2024

@zuzanita1609 ja ani neviem sama neviem. Mam pocit, ze som nonstop nestastna. Jedine kedy sa citim dobre je, ked si vypijem slebo sa nahulim, a vtedy si poviem, ze preco sa takto nemozem citit za triezva (uvedomujem si, ze alkohol a drogy su no go). A za triezva, sa snazim prist na to, co by som sama chcela, co by ma robilo aspon spokojnou, na hranici = 0, nie byt stastna, ale aspon byt neutralna, spokojna.

anjelicek26
30. nov 2024

Prosim ta kto v tvojom okoli ma "patent na dokonaly zivot"... ved to je pre kazdeho nieco uplne ineho a najhorsie, co mozes urobit je to, ze sa snazis do toho vzorca napratat svoje zivotne ciele a ocakavas, ze ten pocit stastia a spokojnost nejako prijde... ale pokial len budes plnit sny inych ludi, tak ten pocit neprijde... a chlastanim a hulenim zo seba robis uplnu chuderu...

zuzanita1609
30. nov 2024

A nehul,to nerobí šťastným nikoho dlhodobo,ale ako si človek zariadi...🙄(vyhľadaj odbornú pomoc, drogy nie sú sranda pre niekoho so "slabou mysľou".) A ty radšej nelietaj,ani neskáč z lietadla.

autor
30. nov 2024

@zuzanita1609 mk mi dava pocit, ze aspon s niekym komunikujem