Preco??? Uba ked pijem alebo hulim som stastna. Ako sa takto citit aj za triezva??
@tundra vsetci by povedali ze je dokonaly. Neviem co zmenit
Vsetci môzu hovorit, co chcu,dolezite je,ako to citis ty.Štastny clovek, nehlada unik z reality,hulenim a pitim.
To co vidia ostatni je len pozlatko a pod nim si ty...
Terapia
@tundra ale ja neviem ako mam zistit co chcem ja
Moze byt dokonaly povrchovo. Take povrchove kriteria: si z kompletnej rodiny, mas VS, dobru robotu, fajn chlapa po boku- musis by stastna.
Pod povrchom mozes mat nevyliecene traumy z detstva ( napr. prehnane autoritativny rodicia), pocit nenaplnenia z prace, prechodeny vztah...
Alkohol ani hulenie je len naplast. Ak chces liecit, skus terapiu, pripadne literaturu z oblasti psychologie, mindfulnes jogu.
Ja mam tiez "dokonaly" zivot a zistila som, ze mne skodj najviac ta snaha o dokonalost. Nic mi nie je dobre ( ani ja), nedokazem oddychovat, mam pocit ze lasku si musim zasluzit. A to som z normalnej funknej rodiny a mam "iba" syndrom starsej sestry. Treba pochopit pricinu konania, zmierit sa s nou, odpustit. A snazit sa byt laskavy. K partnerovi, sebe, detom, rodicom.
@vanilkovazmrzka nemam na to cas a peniaze
Skus,viac opisat problem,toto je chytania psa za chvost...
@tundra neviem co mam opisat, mam vsetko co clovek chce, aj tak chcem utiect
Parádička a ten problém? Či iba samochála? Závidím iba to,že máš čas IBA toto rozoberať, dievča "zlaté" 😉😁
@zuzanita1609 préac, chcem sa len zabit, co je na tom samochvala?
Pref chvilkou si napisala,nemam cas a peniaze.
Teraz pises,mam vsetko co chcem.
Bud si pod vplyvom alebo si protirecis...
@tundra kde som pisala ze nemam cas a peniaze?
Čože chceš? Prosím ťa,keď máš všetko,dopraj si zoskok z lietadla,pomáha to. Ťa tieto sprosté myšlienky prejdu raz-dva 😏
Nemam cas a peniaze na psychoterapiu, to nie je jedno sedemie
00:32
Hlavne ten cas, mam pocit, ze nemam cas na nic co chcem
Chyba ti rovnovaha,pracovny- sukromny zivot
Skok z lietadla,ale s padákom. Uvidíš tú radosť žiť a viac nekomentujem (aj keď mám ku všetkému reči) 🤭
Píšeš, že máš všetko, čo človek chce a potom píšeš, že nemáš čas ani peniaze. Však to je okrem zdravia, lásky to, čo ľudia zvyčajne chcú - čas a peniaze 🤦♀️
A okrem toho nevieš, čo píšeš, tak najprv vytriezvi a potom začni rozmýšľať nad životom a tým, čo máš a čo chceš
Ja fakt nerozumiem,kde je problem.Kolko mas rokov?
Sak napis priamo,chodis, ako pes,okolo horucej kaše...
Ja sa opytam ináč,čo ťa robí šťastnou,keď všetko pochmúrne? 😉 Robí ťa šťastnou koník,táto stránka, napríklad?
@zuzanita1609 to uz pisala,štastna je, ked huli a chlasta..
@zuzanita1609 ja ani neviem sama neviem. Mam pocit, ze som nonstop nestastna. Jedine kedy sa citim dobre je, ked si vypijem slebo sa nahulim, a vtedy si poviem, ze preco sa takto nemozem citit za triezva (uvedomujem si, ze alkohol a drogy su no go). A za triezva, sa snazim prist na to, co by som sama chcela, co by ma robilo aspon spokojnou, na hranici = 0, nie byt stastna, ale aspon byt neutralna, spokojna.
Prosim ta kto v tvojom okoli ma "patent na dokonaly zivot"... ved to je pre kazdeho nieco uplne ineho a najhorsie, co mozes urobit je to, ze sa snazis do toho vzorca napratat svoje zivotne ciele a ocakavas, ze ten pocit stastia a spokojnost nejako prijde... ale pokial len budes plnit sny inych ludi, tak ten pocit neprijde... a chlastanim a hulenim zo seba robis uplnu chuderu...
A nehul,to nerobí šťastným nikoho dlhodobo,ale ako si človek zariadi...🙄(vyhľadaj odbornú pomoc, drogy nie sú sranda pre niekoho so "slabou mysľou".) A ty radšej nelietaj,ani neskáč z lietadla.
@zuzanita1609 mk mi dava pocit, ze aspon s niekym komunikujem
Ked si stastna, iba pod vplyvom,tak tvoj zivot, nie je dokonaly😉