...S priatelom sme spolu 4 roky.. momentalne spolu pol roka byvame (s jeho rodinou). Chalan je takmer dokonaly... aspon som si to myslela..Neustale mi hovori, ako ma miluje, ako som to najkrajsie a najlepsie v jeho zivote a v podstate to aj dokazuje cinmi.. je inteligentny, rad sportuje, pomaha v domacnosti {varenie, upratovanie, nakupovanie}, nezabuda na pre nas vztah vyznamne dni "vyrocia", dostavam darceky a male ci vacsie pozornosti aj bez dovodu, len tak, aby mi urobil radost.. az na to, ze som zistila, ze ma zalozene nejake tie ucty na sexzoznamkach, kde si pise so zenami, ale co ma zarazilo este viac, vyhladava predovsetkym transsexualov.. pise s nimi o sexe, o tom, co budu robit, az sa stretnu a podobne, aki su krasni a pod. :O .. nerozumiem tomu..myslim, ze v nasom v vztahu mu po sexualnej stranke nic nechyba..viem, ze sa nikdy so ziadnou osobou z tychto zoznamok nestretol, no napriek tomu odmietol a odmieta o tom hovorit..aj ked som mu povedala, ze o vsetkom viem ..jeho reakcia bola "ticho"..este sa zatvaril urazene, ze co si to vymyslam a z coho ho obvinujem.. napokon dodal zvysenym hlasom "ja niesom GAY" .. viac k tomuto nedodal ani slovo...myslite, ze ma zmysel ostat s takymto chlapom? preco to robi? co to ma znamenat?
@zara988 je niečo v lufte ? včera téma, že chlap pred svadbou vyhľadáva sex s mužmi, dnes nejaký čo túži po transke... tak ja neviem, vírus alebo len nedostatok fantázie? 🙄
ale odpoviem ti - robí to, pretože ho to vzrušuje, zaujíma, niekoho zaujímajú baby, niekoho autá, futbal, a niekoho transky... je na tebe, či vieš s niekým takým žiť alebo nie... každopádne nie celkom tradičné "hobby" ...
hmmm...nejaka divna to tema....tak vcera gayov,dnes transky....
posli ho do Londyna na vylet, tam si uzije a vrati sa vybujaceny, tam je transiek az az 😀 a bavit by sa o tom mal...pre jeho dobro,ak mu zalezi na vztahu,tak karty na stol...
Ak ho mas rada , kup mu nejake pekné ženske sexi vecičky nech ich nosi doma, nech nosi nohavičky damske aj von ,užite si tak v postielke ako dve cicušky, to mu chyba , aby ho niekto podporil a vsetko ri potom vyrozpráva, takyto chlapi su úžasní ako partneri 🙂
@zara988 nevyrovnaná osobnosť,asi by som hľadala iného partnera!!!!