Môj priateľ vkuse spí

28. sep 2024

Ahojte, mozno vam tato tema pride smiesna ale skusim vysvetlit preco chcem pocut nazory ludi. Mam priatela ktory je jednoducho svojsky. Samotar, skoro az asocial. Ma vela divnych povahovych crt. Ale to spanie…to uz mi pride az nenormalne. On je schopny na etapy prespat cely volny cas. Neni schopny ist ani vecer vonku lebo potrebuje spat. Dnes spal do 12tej potom siel cvicit a odvtedy spi uz druhy krat. Ja som sa ho pytala ze ci ma nejake problemy alebo nieco. Na take otazky je az agresivny ze jemu nic neni a robim z neho neviem co. Dojde vam to normalne aby clovek tolko spal? Vsade meska, ked sa nevyspi tak je hrozny. Ked je unaveny je hrozny a on je unaveny skoro furt. Nemoze ist o nejaku formu psych. problemov? Stretol sa s tym niekto?

doriiis
28. sep 2024

Depresia

0silvia0
28. sep 2024

A kedy pestujete vas vztah ked stale spi?

pribinak
28. sep 2024

A prečo je takýto ako píšeš skoro asociál tvoj priateľ?
To fakt nie je žiadny schopnejší chlap široko-ďaleko?
Lebo toto do budúcna zaváňa problémami, zbytočnými problémami

autor
28. sep 2024

@doriiis ako z takeho cloveka dostat von co ho trapi? Ja sama uz mam niekedy pocit ze sa z neho zblaznim

autor
28. sep 2024

@0silvia0 ved….je to presne take ako by si cakala

autor
28. sep 2024

@pribinak ja viem. Len stale ho prilis lubim

unicornlady
28. sep 2024

Koľko má rokov?
A neužíva žiadne lieky? Drogy?
Nemôže mať nedostatok železa? Štítna žľaza?

mrkvicka060
28. sep 2024

co na nom lubis, ked stale spi?

ninusa221
28. sep 2024

Presne mám takého doma. Vieš čo robí? Spí…🙈 ak chceš napis

mirola
28. sep 2024

nevola sa Miso? mala som raz presne takeho isteho, stale len spal, rano isiel do prace, ked sa o 15 vratil isiel spat, spal do 18 najedol sa isiel spat, niekedy isiel cvicit, potom spat, cez vikendy a dovolenku dokazal prespat celu.. neskor uz nemal zaujem ani o sex.. len spal

shee11
28. sep 2024

Narkolepsia?

rozculena
28. sep 2024

@shee11 narkoleptik v hocijaký moment zrazu zaspí,trebárs aj pri jedle...alebo pri inej činnosti,ona nepíše,že by sa toto dialo

rozculena
28. sep 2024

keď nechce ísť k lekárovi..nepomôžeš si nijako....už je len na tebe,či chceš byť s človekom,ktorý prespí celý život...
By ma zaujímalo,ako ste sa zoznámili,keď je taký asociál....a čím ťa očaril...

kitycat
28. sep 2024

Lubos predstavu hocijakeho frajera

Asi spolu nebyvate? Hladaj ineho

taktotedanie
28. sep 2024

Mala som doma nieco podobne
Bol to otras

grof_monte_christo
28. sep 2024

Vedro studenej vody by som na neho vyliala 😅

janickacrazy
28. sep 2024

Môže mať naozaj nejaký zdravotný problém, nedostatok železa napríklad alebo nízky tlak, depresiu. Pokiaľ to ale on sám riešiť nechce, tak smola. Ty sa začni obzerať po inom chlapovi. Lebo taký, čo celý deň prespí ti je ozaj nanič. Keby ste mali dieťa, tak bude spať dlhšie ako novorodenec, ťa porazí.

candii
28. sep 2024

No normálne to nie je. Každý si snáď hodí nejaký slofik poobede keď ma voľno a toto je extrém

apolka77
28. sep 2024

Tak buď má zdravotný problém. Nízka hladina železa , štitna žľaza, depresia atď atď teba ísť k lekárovi...
Alebo je jednoducho lenivý .
Poznám zopár takých ľudí väčšinou sú to chlapi že sú ako šipove ruzenky . Bez záujmu o život, väčšinou nudný. Tak neviem. Ak je mladý človek hnilý neskôr to bude ešte horšie.

dobryden
28. sep 2024

Ak nie je chory,tak potom je to o lenivosti?

panonia
28. sep 2024

A kedy vstava do prace?

ema22270
28. sep 2024

Je to bude depresia, alebo ma nejake ine zdravotne problemy mozno so stitnou zlazou (zvysena unava) alebo nieco ine... alebo uziva nejake omamne látky a preto je spavy.

kavasmliekom
28. sep 2024

Keď reaguje agresívne na otázku či mu niečo je, tak by som ho nechala spať, možno ho raz zobudí nejaká princezná. Ja by som hľadala živého muža 🤭

autor
28. sep 2024

@unicornlady tiez mi to napadlo na zaciatku ale to mozem vylucit. Chodi darovat krv.

@mirola nie 🤣
@rozculena on ked funguje tak funguje normalne. Ked si dohodneme nejaky program tak ideme. Ale z toho progrsmu pride extremne unaveny. A ked sme doma tak stale spi.

Nepytajte sa ma prosim co na nom vidim. To nie je temou diskusie. On je velmi inteligentny a rozhladeny clovek. Ma dobre vzdelanie, dobru pracu, je vtipny a zaroven aj dost dobre vyzera. A na zaver mame extremne dobry sex.

Ja sa pytam ze ci toto nemoze byt forma nejakej depresie, uzkosti niecoho…lebo hranici to s normalom.

lucimichi
28. sep 2024

Nechcela by som takého medveďa.

katie253
28. sep 2024

Pošli ho k lekárke na preventivnu prehliadku. Moze mať aj problem so štítnou žľazou.

autor
28. sep 2024

@katie253 chodi pravidelne na prehliadky.

sisska96
28. sep 2024

Iba je lenivy. Netrap sa s ním

glade22
28. sep 2024

Kedysi som čítala článok o mužovi s chronickými unavovym syndrómom, alebo čosi také to bolo a presne mi to tvoj opis pripomenul. On stále musel spať a z hocijakej aktivity bol extrémne unavený

0kristina0
28. sep 2024

Moj muz taky bol ked sme spolu chodili. Vzdy ked som k nemu prisla tak spal, velmi rychlo som ho to odnaucila.