Môj priateľ si píše s inými ženami

18. okt 2020

Moj frajer si píše vela so inymi ženami,.je v ženskom kolektive oblubeny, ma vela kamaratok. Je mi z toho smutne ked si vecer piseme a viem.ze zaroven si pise s dalsima tromi.
Tolerovat ci zakazat mu? Nikdy nic so ziadnou nemal, ina kecaju o zivote asi alebo neviem o com si mozu stale tolko vypisovat..

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jarmila2010
18. okt 2020

ja si,tiez,myslim,ze toto nebude robit dobrotu..vo vztahu...

zooeynka
18. okt 2020

Kecat o zivote moze s tebou. Najst takeho pre ktoreho budes priorita. Z casu na cas popisat s kamoskou je ok, ale denne riesit bohvieco s inymi zenami - no bud si na to zvyknes alebo ho vymen za pre teba vhodnejsieho

ivca88
18. okt 2020

Otázne je, keby si ty mala veľa kamarátov, či by bol zhovievavý ?
Ako neviem. Byť verný je otázka rozhodnutia. Nemôžeš ho držať na silu. Lásku si nemôžeš vynútiť.
Musíš byt pre neho ty tá, s ktorou chce byť, aj napriek tomu, že by mohol mať iné.
Avšak pokiaľ je on žiarlivý, a tebe všetko zakazuje, tak tam by som to zatrhla.
Na každého rovnaký meter predsa 🤷

Ja si tie sem tam píšem s manželovymi kamošmi o bicykloch či horách, a aj deťoch.
A môjmu mužovi tiež píšu kamošky, keď sa niečo chcú opýtať.
Nemožno sa izolovať od druhého pohlavia..
Kto chce, podvádza, a ani nevieš ako 🤷

autor
18. okt 2020

Ale aj ja si pisem s kamaratmi ako...kazdy den..

zooeynka
18. okt 2020

Mas 16?

ivca88
18. okt 2020

No a podvadzas ho s tými kamošmi ? Nie..
Tak prečo by mal on robiť nutne zle ?
Ak je to v medziach slušnosti a neposielajú mu nejaké nahé fotky a pod, tak robí presne to isté, čo ty... No nie ?

ivca88
18. okt 2020

Btw, váš problem je veľmi ľahko riešiteľny ---> keď ste spolu, vypnite telefóny a užívajte si jeden druhého 🤗☺️

jarmila2010
18. okt 2020

@ivca88 tak,aj ja si viem sporadicky so znamymi popisat..aj manzel..ale urcite nie kazdodenne...nato mam manzela a kamosky

ivca88
18. okt 2020

@jarmila2010 vy ste manželia a isto aj detičky máte.
To je iné.
Oni sú ešte slobodní a isto aj mladí. Majú veľa času a mrhaju ním na voloviny 🤷😅

Ja byt opäť bezdetná a mám kopec času byť len s mojím muzom, tak si užívam každú sekundu..

belllinka
18. okt 2020

Ze “zakazat mu”. Co si jeho matka? 😃

777januska777
18. okt 2020

Robíš to čo on, tak kde je problém? 😀

jarmila2010
18. okt 2020

@ivca88 😀 jasne...ja som,az do 24r,ani nemala pomyslenie na vaznejsi vztah...vedela som,ze sa nechcem viazat a byt obmedzovana...preto som sa do vztahov nevrhala...a s muzom sme boli spolu 6r bez deti...takze sme si stihli uzit aj cas bez deti...prve dieta som mala,az v 36.r ,takmer ...

tosomja
18. okt 2020

Zakázať? Nie. Má s nimi to, čo s tebou. 🤭

suzie26
18. okt 2020

Zakázať mu nemôžeš. Tolerovať nemusíš. 🤷

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tequelinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kassandra25
18. okt 2020

Ja poznam jedneho,recou obdareneho, ja nepatrim medzi jeho kamosky, ale vidim, ze ich ma na tisice, lebo bud recni alebo vypisuje , a to nonstop. No a popri tom sa stihol aj ozenit, aj deti porobit. A svoju zenu nepodvadza, iba sa zhovara s ludmi, komunikuje, s obrovskym mnozstvom ludi az tych ludi je aj vela zien. Cize, vynimky, ktore nepodvadzaju, su.

janulienka1103
18. okt 2020

A prečo by si nemohol písať s kamarátkami?

katarinka89
18. okt 2020

Veľký problém pre teba do budúcna.....cucaj od neho lebo sa len trápiť budes

cuspicus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kristina_1
4. dec 2020

rychlo rychlo rychlo odist.
ale predtym si daj do googlu emocna nevera
ja sa prave kvoli tomu rozvadzam. Lebo najprv to bolo pisanie, potom to ide do ineho stadia....

beabelisova
4. dec 2020

Vymenila by som ho, ako toto by som osobne asi neprekusla. Ok mat kamosky dobre ale proste si s nim stale vypisovat???? To by som asi nedala

tereziamia
7. jan 2021

Podobné veci riešim momentálne aj ja 😔 ako ste prosím vás na to prišili a konfrontovali partnera? Bojím sa robiť doma cirkus, máme dcéru a tiež sa bojim ako to budem zvládať keď sa z tohto vykľuje ozajstná nevera a dôjde k rozvodu. Už zvažujem všetky možnosti ako toto všetko vyriešiť 😞

miro1360
7. jan 2021

@autor Keď chceš sympoša, musíš počítať s tým, že mu bude písať veľa báb ... zákazy fungovať nebudú ... baba napíše, on zdvorilo odpíše a pokiaľ ti je verný a máte sa radi a plánujete peknú budúcnosť, tak čo tam silíš :D
@tequelinka Určite nie :D Neviem prečo ju strašíš takýmito nezmyslami :D :D

ysseba
7. jan 2021

A čo mu chceš zakazovať keď aj ty si píšeš s inými každý deň? Myslíš, že keby si mu to "zakázala", že by ťa poslúchol? A ako vlastne vieš, že so žiadnou nič nemal? A inak covid prázdniny sú dosť dlhé, že?

yasmeena
7. jan 2021

pocuj,ked si pise on alebo ty s inymi je ok...ovela horsie je,ked tak robi v tom istom case,takze mozno sa sem-tam pomyli a posle ti spravu ktoru pisal inej /to sa mi v minulosti stalo/....takze s kym je v tej chvili myslienkami???....v takomto pripade adieu...ale ak si este velmi mlada,tak teraz je to uplne bezna vec,tak frajera ber tiez len tak zlahka,nie ze sa uz vidis v svadobnych satach......aby si vecer okrem frajerky "pisal" este s dalsimi babami...o com? o volbach prezidenta v amerike? 😀 ...dufam,ze ked je s tebou,tak si mobil vypne,aby kamaratky nerusili....