Môj priateľ má násilnícku minulosť

1. okt 2024

Chodím už tretí mesiac s jedným mužom, ktorý je odo mňa o 12 rokov starší. Dobre si spolu rozumieme a máme veľa spoločných záujmov. Viem si predstaviť, že by som si s ním založila rodinu. Je rozvedený a má jedného syna z prvého manželstva. Vravel mi, že mal smolu na ženy a je rád, že sa dostal z toxického vzťahu. A teraz stretol mňa.
Pred pár dňami mi jedna známa povedala, že dôvodom prečo od neho prvá žena odišla bolo, že ju dokopal a vraj ju ohrozoval nožom. Tak som sa ho na to opýtala, a on mi odpovedal, že nožom ju nikdy neohrozoval, ale fyzicky na ňu zaútočil, lebo bola k nemu protivná a chcela uniesť ich syna. Bol kvôli tomu aj vo väzení. Nie som z rovnakého mesta ako on, takže nemám o tomto až toľko informácii. Ďalšia známa mi zas povedala, že fyzicky napadol sudcu z vedľajšieho mesta, ktorý ho odsúdil. Mal už veľa podmienok a ľudia si o ňom myslia, že má psychické problémy. Potom, čo sa rozviedol, si našiel ďalšiu priateľku a vraj aj tú fyzicky napádal.
On vraví, že to všetko bolo inak. Neviem, mám veriť ľuďom alebo jemu? Všetko sa to stalo pred viac ako desiatimi rokmi, mohol sa medzitým zmeniť?

gladys_07
1. okt 2024

Fu mne by stacilo aj to, ze priznal ze zautocil na byvalu

alickapusinka
1. okt 2024

Tak v prvom rade z násilnikom by som nikdy nebola.Urobil to bývalej bol v base a TY čo čakáš že sa čarovným prútom zmeni never nie nikdy sa nezmeni.Môže prisť situácia že by ste mali spolu dieťa bol by násilnický keby si mu dieťa chcela vziaťa sa rozviesť. Rozmýšľaj načo by TI bol.Zbytočna strata času že zautočil na súdcu tak to asi najlepši človek nebude prosím skonči tento neperspektívny vzťah a už len to že zbil bývalu by mi blikali kontrolky.

alex49
1. okt 2024

všetci sú blázni, len tvoj frajer je lietadlo. Zmlátil jednu ženu, zavreli ho, potom bol z dalšou, aj tú zbil, mal VEĽA podmienok, ale inak je fajn chalan. Do basy sa nechodí len tak. Chlap, ktorí útočí na ženy je obyčajný chudák. Rozíď sa s ním skôr ako zbije aj teba.

doriiis
1. okt 2024

Ruky preč od takéhoto muža.

pribinak
1. okt 2024

Maj zdravý rozum !!!! Ber nohy na plecia a utekaj kade ľahšie
Takýto muži sa nemenia.

Všetci klamu…iba on chudáčik vraví pravdu. Všetci sú blázni …iba on lietadielko

basulaak
1. okt 2024

Budes dalsia na zozname s modrym okom. Len tolko ti k tomu poviem. Rodinu si s takymto zakladat 🙈

petronelag
1. okt 2024

Muži sa nemenia, ešte niektorí rokmi k horšiemu, keď sa mu objavia v živote podobné problémy pre ktoré útočil, urobí to znova.

zuzanita1609
1. okt 2024

... ľudia okolo vravia,že má násilnícku minulosť,dokonca sa priznal,že udrel ženu a tebe ešte nesvieti "warning kontrolka" ako Las Vegas? 😲

korylan
1. okt 2024

Nezmenil a nezmení. Prídu konflikty vo vzťahu a zas mu prepne. Budeš ďalšia napadnutá. A keď pozrieš novelu trestného zákona....on sa báť nemusí.

kaktusik007
1. okt 2024

Aj som chcela napisat nieco sarkasticky, ale nedokazem to.

robim v skolstve a zrovna dnes som mala vazny rozhovor s dvoma deviatakmi - zabrdali akoze vtipne do jedneho dievcata a davali jej kamaratske buchnaty - videla som ze jej neublizuju a ze jej to lichoti, avsak napriek tomu som im dorazne vysvetlila ze nie je pripustna ziadna forma ani len naznaku nasilia na zene!!! cez to proste nejde vlak, nasilie na zene je konecna!!!!

januska12323
1. okt 2024

Neverila by som keby to povedala jedna osoba ale tebe to tvrdí nezávisle od seba viacero ľudí a ty sa pýtaš komu máš veriť? Vypýtaj si od neho výpis z registra trestov a potom si ho búchaj o hlavu kým nedostaneš rozum.

deti95060810
1. okt 2024

zaútočil na sudcu ktorý ho odsúdil? to musí byť riadne tupelo, ten nemá pred ničím a nikým rešpekt....
len sa s ním daj dokopy - vymláti aj teba... chlap z basy je poriadne terno.
dobrého chlapa bude hrať len do času, potom nastane tvrdá realita pre teba. trpko oľutuješ deň keď si ho spoznala.

iwesska
1. okt 2024

Na toto sa fakt musis pytat? Pud sebazachovy nemas? Tak ved mozes s nim byt a skusit,ci hovori pravdu on,alebo okolie🤷‍♀️Ci myslis,ze ti taketo kvitko povie,ze ano som primitiv a mlatim zeny rad radom?

som_realistka
1. okt 2024

Tu zatvárajú chlapov za násilie voči ženám až vtedy, keď žena bud skočí v hrobe alebo takmer skončí v hrobe a to ešte musí natrafiť na niekoho kto je to ochotný a schopný riešiť. Takže ak nejaký skončí v base za násilie, omyl to určite nebude. Predstav si, že budete spolu a ty budeš mat iný názor, preňho to bude dôvod aby ta "umravnil". A ze fyzicky zaútočil na bývalú, lebo chcela uniesť syna? Jasne lebo únos sa robí zo zasady vtedy keď je niekto doma. Tipnem si, že sa pohádali, ona vzala decko ze ide preč a už sa to viezlo, a on mal dôvod..

lubkovaandrejka
1. okt 2024

Preboha. Mam dost. Rozid sa s nim skor, nez zbije aj teba.

enmery
1. okt 2024

Preboha žena!Mohol sa zmeniť???To vážne si tak zúfalá, že si odlázaná na toto???Taký sa nezmení!Už s tým menením a snívaním o menení mužov len kvôli vám fakt prestante, lebo je nereálne. Všetky ex si zaslúžili, všetko bolo inak, aj sudca, všetko bolo toxické, len on je lietadlo.🙄

monikkatt
1. okt 2024

Tohoto sa drz, kvoli tebe sa urcite zmeni 🤦‍♀️
Vymyslene

earlgrey
1. okt 2024

Toto mi pripomína muža s menom Miroslav...dúfam, že to nie je ten istý 🫣

oslo1
1. okt 2024

V UK mame Claire law, tam si mozes takychto nasilnikov skontrolovat.
Nebola by som s nim.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
1. okt 2024

Tak ale so synom má dobrý vzťah. Keby bol až taký netvor, syn z prvého manželstva by sa s ním nekontaktoval. ALe máte v niečom pravdu.

autor
1. okt 2024

Ludia toho o nom povedali este viac. Ale nechcem to tu vsetko pisat. Vraj sikanoval atd.
Zatial som sa k nemu nenastahovala. Ked sa mu uz neozvem, viem si ho vsade zablokovat?

autor
1. okt 2024

@earlgrey Nie, ale tiez sa zacina na M.

marryen
1. okt 2024

Preč od neho,kým sa to ešte dá.

solange7
1. okt 2024

Blokuj ho. O 12 rokov starsi nasilnik je prehra a nie vyhra.

zuzanita1609
1. okt 2024

Všetky sa tu zhodnú,neverím,že sa nájde taká,čo bude tvrdiť,že sa zmení. Je to len otázka času a prvej hádky. Stačí,keď mu budeš v niečom odporovať a nebude po jeho vôľy. 3 mesiace je nič,prosím ťa,len nerozmýšľaj nad otehotnením a deťmi. Utekaj!

enmery
1. okt 2024

Ty nerieš jeho syna. Kopec magorov si cez dieťa niečo lieči. Na SK sa násilie na ženách prakticky nerieši. Pokuta a dovi. Keď už sa niekto dostane za to do basy, to už teda muselo byť! A ešte sa Ti prizná a otočí to na to, že mu chcela uniesť syna a preto ju zmangľoval🤮Fuj. Násilie je totál NO GO.

petronelag
1. okt 2024

Tri mesiace je krátka doba, ale najlepšie bude nechať ho, ale pokojnou cestou, aby neragoval podráždene, niečo si vymysli.

earlgrey
1. okt 2024

Zmení...ale k horšiemu...hlavne, keď sa mu do rúk dostane hlúpa, naivná a bojazlivá žena, ktorá ho bude natoľko milovať, že to bude znášať...veď čo, on je úžasny pomimo...len túto jednu chybičku má...

ahhola
1. okt 2024

Ako a kde sa da stretnut taky chlap?
Ta klofol niekde v 4.cenovej,na odvykacke, niekde na boxe?
Ty neanalyzuj netvora s takou minulostou, vies uz o nom vsetko.
Uz sa mu len vytratit zo zivota, hned, razne, razantne.
Ak ti je zivot, zdravie a kompletny chrup mily.
🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩