Môj priateľ je závislí na drogách

majka900
1. nov 2021

Ahojte, prosím vás o radu , už som úplne na dne môj priateľ s ktorým som 7 rokou , je závislí na drogách kôli nemu som stratila prácu aj bývanie .. neviem čo ďalej už bol viac krát v nemocnici a na liečení ale stále podpísal reverz .... Nechcem ho opustiť moc ho ľúbim ... Nemá nikoho iba mňa prosím o radu čo mám robiť existuje niečo , niekto kto by mi vedel pomoc alebo nejaké liečenie kde by mohol ísť proti svojej vôli?? Celý deň nič nehovorí je úplne mimo na silu pýta peniaze keď ich nedám je agresívny a povie že sa somnou chce rozísť , už sme sa viac krát rozišli a stále sa vrátil ... Prosím vás pekne o radu ďakujem 😔😔

modrykun666
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
heleninamama
1. nov 2021

Drž sa ho ďalej, keď ho tak veľmi ľúbiš. Tu je zrejme každá rada zbytočná.

thereisabear
1. nov 2021

A čo na ňom ľúbiš?
Pomôcť mu môžeš jedine, ak by sám chcel, čo zjavne nechce. Jediná rada je psychológ pre teba.

sandrika1986
1. nov 2021

Tak sa aj naďalej tráp sama....

luccija
1. nov 2021

@majka900 ty sa lieč, aby si pochopila, že si stratila 7 rokov, prácu, bývanie...
On si svoju cestu vybral.Laska nelaska veď musíš mať nejaky pud sebazáchovy.Pomahat môžeš tomu, kto o to stojí.

tenerifka
1. nov 2021

@majka900 vymyslene..... Cely deñ nic nehovori, pyta peniaze, je agresivny, kvoli nemu si prisla o pracu a byvanie), vyhraza sa rozchodom, odide, ale vzdy sa vrati (ani sa mu nedivim, taku hydinu lentak nenajde)...... A ty ho stale lubis? Obciansky preukaz este mas?

kiwi3
1. nov 2021

nie, take liecenie neexistuje, kde bude proti svojej voli. on sa liecit zjavne nechce dat, okrem toho je agresivny, na co cakas? a bude to zniet kruto, ale on teba, zial, nemiluje vobec. idu mu len o tvoje peniaze. spamataj sa

karhu
1. nov 2021

rada - chod od neho, lubi drogu, nie teba

anonym0001
1. nov 2021

@majka900 To ze ho velmi lubis, jemu ani tebe nijako nepomoze. Najviac prospeje vam obom, ked sa rozidete. Chalan sa SAM musi postavit na svoje nohy. On od teba ziadnu pomoc nepotrebuje. Najviac mu pomozes, ked ho opustis. Uplne vazne, zazila som.

nikha2809
1. nov 2021

Veď keď ho tak ľúbiš počkaj kým ti spraví jedno dve deti potom to budeš mať určite jednoduchšie 😂😂 ako neviem čo ti má človek poradiť,prepáč 😂😂

lesana25
1. nov 2021

Sprav si s ním decko, zmení sa.

potkan212
1. nov 2021

Žiť s násilníkom a ešte aj feťákom? Absolutne choré a treba preliečiť evidentne aj Teba. Prepáč.

lenka1993
1. nov 2021

Nebuďte na ňu take zle. Pomôžeš mu len tak že odídeš. Takýto ľudia nemajú budúcnosť. Môžeš ho ešte dostať do basy. Tam určite fetovat nebude. Ale to asi nechceš. Možno keď sa dostane do “sraciek” spamätá sa. Možno nie. Každopádne zachráň seba 🙂. Ber nohy na plecia. Zruší číslo, vymaž fb aby tá nijako nenašiel.

potkan212
1. nov 2021

@lenka1993 Ja som na ňu nebola zlá ale zlý 🤣

ivangeline
1. nov 2021

Utec a nikdy sa neobrzi s5. Moj otec s drogou zomrel.. Kto nechce,ten nechce. A lasky bolo dost..

derdia
1. nov 2021

@majka900 obetuj mu svoj zivot... Ach aka si hlupa!!!! Zi si to co si si vybrala..
Toto keby spravil hoc kto zmojich blizkych, koncim s nim... Bez mihnutia oka.

andrea_82
1. nov 2021

Bohuzial, u teba to uz je tiez asi spoluzavislost. To je stav, ked zavisleho stale len ospravedlnujes. Bud rada, ze nie ste manzelia a nemate deti. Teraz mysli hlavne na seba. On uz sancu dostal, nasilu ho nemozes prinutit dat sa liečiť.

kitycat
1. nov 2021

@majka900 priviazala si si na nohu zeleznu gulu a s nou si sa isla potapat. Hadaj kedy sa vynoris

wonder13
1. nov 2021

@majka900 napíšte nám prosím čo na ňom lúbite???

tncka
1. nov 2021

@tenerifka ze hydinu🤣🤣🤣🤭

tosomja
1. nov 2021

Tak ho prestaň ľúbiť a začni ľúbiť seba. A nech sa predroguje keď mu to robí dobre. Keď nechce, určite by som sa nedala stiahnuť na dno 🙄

dilino
1. nov 2021

Ak by niečo spôsobil napríklad dopravnu nehodu a v tele mal drogy súd ho pošle na liečenie a odtiaľ reverz podpisať nemôže.Zena nenič si život bud šťastna že nemate deti vždy je voľba odisť bez deti.Bolo by normálne že male deti by sa pozerali na zdrogovaného otca. Ved by ich mohla vziať sociálka do domova to by bolo lepšie. Rozmýšľaj ľúbim ho čo má vtáka a vajcia zo zlata či prečo ho ľúbiš.Ty si prišla preňho o prácu bývanie a ľubiš ho občianský myslim že máš aj snád nejake IQ.Ved to snád nemôžeš myslieť vážne.Chlapov beha po Slovensku dosť a ty akurát neradte sa mi rozisť lebo ho milujem.Jedine čo ťa manipuluje a vyhraža sa ti a vždy ho vezmeš nazad načo to je dobre tu každa rada vyjde na nič.Co chceš počuť ked aj tak neodideš načo ti je nejaka rada asi nanič.

dilino
1. nov 2021

@tenerifka že hydinu no 100 bodov smiechom mi teču slzy.

jaskolka
1. nov 2021

Dúfam že vymyslená téma... Taky hlúpy snáď nemôže byť nikto, aby dobrovoľne sa "zničil" s narkomanom.

maminkadeticiek
1. nov 2021

Ked ma tento chory spasitelsky syndrom tak trp.

modrykun666
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majka900
autor
1. nov 2021

Ďakujem pekne za radi všetkým rada som si prečítala všetko ,máte pravdu možno by som sa mala ísť liečiť , možno robím chybu a ničím si život ale on zo začiatku taký nebol chodil do práce mali sme všetko miloval má ... Ako som potratila všetko bolo naopak chodil do nemecka a tam fetoval veľmi veľa až začal byť závislí keď prišiel domov stále sa pýtal iba na to kde je bábo myslím si že ako mňa aj jeho to dosť položilo ... Potom ho jeho mama vyhodila na ulicu jeho bratovi som zaplatila 300€ aby snim bol na Vianoce a on zobral peniaze a vyhodil ho a tvrdil mi že to nemám ako dokázať ... Viete prečo ho neviem nechať lebo to aký je má svoj dôvod veľmi veľa som si z živote prešla hovoria že je zlý človek ale oni nevedia aký naozaj je ... Ľúbim ho nie preto že má vtáka alebo vajcia zo zlata ako to bolo povedané ale preto že ho naozaj veľmi ľúbim už x krát som sa snažila ho opustiť no rozum tak povedal a srdce niečo iné .... On niekedy bije aj sám seba, má poruchy niekedy mi hovorí aby som mu odpustila ,áno bol už aj v base za malu krádež proste on peniaze mal ale ukradol to a dostal 2 mesiace písal mi z basi že sa zmení a že ma ľúbi atď všetko dobre ale keď prišiel a dal sa jeho kamošmi tak to začalo znova ..... Preto som chcela iba nejakú radu čo mám robiť ... 😔😔😥 Neviem či z vás to niekto už zažil ale ak áno vie o čom hovorím ... a ešte raz ďakujem za radi ”

nikha2809
1. nov 2021

@majka900 nuž komu niet rady,tomu niet pomoci.a tým myslím aj jeho aj teba.to že ho miluješ je jedna vec ale to že ničí život aj tebe to je druhá.spamataj sa rýchlo,lebo odpadneš podľa mňa veľmi zle.taky vzťah nemá budúcnosť.

majka900
autor
1. nov 2021

@nikha2809 Myslela som že ak by som otehotnela možno by sa zmenil ... Počas toho ako som bola tehotná bol ku mne veľmi dobrý a ani nefetoval snažil sa ...

nikha2809
1. nov 2021

@majka900 prosím ťa prestaň si namyslat ešte aby si neskončila na ulici niekde s dieťaťom a fetakom