Predstavte si takúto situáciu.Máte priateľa a vzťah na úplnom začiatku.Také to oťukávanie sa len.Ste už na seba naviazaný trochu.A v tom Vám on povie,že o tri týždne ide na dovolenku s kamarátkou.Je toto podľa Vás normálne?
je, pokial mal tu dovolenku napr. dohodnutu a zaplatenu uz v januari.... 🙂 to ste mozno este spolu neboli, takze nemoihol vediet, ze ta stretne... 🙂 inak, to normalne neni 🙂
@selena2 ak to mali dohodnuté predtým, ako sa dal dokopy s tebou, tak je to úplne v pohode... okrem toho, ak je to dlhoročná kamoška, ktorá tu bola dávno pred tebou, tak ozaj nemáš čo riešiť - ak by s ňou niečo chcel mať, tak už sa to dávno deje a nemusia kvôli tomu vyhadzovať prachy za dovolenku... osobne by som išla určite na dovolenku s niekým, koho poznám, viem, čo od neho môžem očakávať, ako s niekým, s kým sa len spoznávam - nebudem riskovať dodrbkanú dovolenku, keď sa tam prejavia maniere toho druhého...
a neviem si nejako vysvetliť to tvoje "na začiatku-oťukávanie sa- naviazanie" ...
podala si to veľmi všeobecne, netuším, aký majú vzťah s tou kamarátkou, ak je to taká kamarátka ako ty, tak to celkom v poriadku nie je, ak je to kamoška "od plienok" tak na tom nevidím nič zlé...
@selena2 No..
Ja som tak bola..davno dohodnute s kamosom,poplatene..a do toho mi vstupil vztah.. Sla som,ale tu dovolenku som si velmi neuzila,lebo som stale myslela na svojho priatela.. Vynahradili sme si to, boli sme.na dovolenke aj spolu..
Nejak sme to prezili a uz mame spolu dve deti..
To už teda žiadne ďalšie oťukávanie nebolo :D Skús sa s ním ešte porozprávať, možno si ešte nestihol uvedomiť, že už nie je slobodný. Mne osobne by to teda vadilo a to nehovorím ešte takto na začiatku vzťahu keď ešte vlastne ani nevieš čo máš od toho človeka čakať. Je to proste divné
@selena2 určite sa to smie mať rada svoju sestru 🙂, o to tu predsa nejde. Ide len o to, že je to jej život a nie Tvoj, ona sama Ťa požiadala o radu tu alebo niekde inde ? Ak áno, tak je to OK. Ak nie, tak väčšinou ten, čo sa takto stará, aj tak dopadne - pre dobrotu na žobrotu. A to skôr rada pre Teba, sestra nesestra.
@selena2 Píšeš, že vzťah je na začiatku, oťukávajú sa. Neviem ako dlho teda sú spolu. Ale osobne by som sa s niekým, s kým som mala pár rande neodtrepala na 2t letecky na Maledivy a po 2 dňoch zistila, že s tým človekom neviem vystáť. Logicky ak mám teda ísť na dovolenku a užiť si ju, idem s niekým, s kým to bude super. Nikde nie je napísané, že v zime nepôjde na dovču s tvojou sestrou. Ak to segra rozdýcha a uvidí čo bude po dovolenke, nech vzťah udrží, ak toto nepredýcha, nech ho nechá už teraz.
myslím, že je podstatné ako to cíti tvoja sestra, a nie ty ani my 🙂 ak je to ochotná pochopiť a nevadí jej to, tak je to OK. ale ak jej to vadí a nepovie to.. sama si šije na seba bič ☹ a ak jej to vadí a poviem mu to a jemu na nej záleží, nebude robiť predsa veci, ktoré jej ubližujú, no nie?? v každom prípade myslím, že platí pravidlo ak som do niekoho zaľúbená, chcem byť s tým človekom stále, takže ak sú v začiatku, mali by byť ešte zaľúbení, tak mi nie je celkom jasné, prečo sa trepe na dovolenku od nej preč.. mne by ten človek chýbal.. ešte to chlapec asi neberie veľmi vážne.. a nie je až taký zaláskovaný.. ale to sa môže kľudne časom zmeniť.. v každom prípade ide o to ako to cíti tvoja sestra..
len nech od neho rychlo uteka lebo toto nedopadne dobre, keby este chcel ist s kamaratmi, ze su spolu kratko a este sa neciti na to aby spolu isli tak budis ale s kamaratkou? to kde videl? on nikdy pred tym nemal vztah ci co. nech sa s nim skusi porozpravat a vysvetlit mu to, ze si to nezela a podla toho uvidi ale ak na tom bude trvat tak to by som mu teda netolerovala
Chalan musi tvoju sestru fakt lubit. Ak by aj dohadovali v januari, okolnosti sa zmenili, snad nie su spolu s tvojou sestrou od vcera, dovolenku s nou mal zrusit a ist s tvojou sestrou, alebo zrusit uplne. Ak ju dohadovali vcera, tym skor by som ho na mieste tvojej sestry poslala do teplych krajin. A Maledivy by to neboli. Ta kamoska by im podla mna stale do vztahu vstupovala.
Nie je