Môj partner si stále píše s bývalou

30. aug 2021

Mám 3 mesiace nového priateľa všetko je krásne máme okolo 25 rokov ale jedna vec má trápi,môj je stále v kontakte s ex aj my povedal že s ňou ostane v kontakte ale vadí mi to ! Vám by to n vadilo? Je od neho staršia o 10 rokov ,minule nechal Pc zapnuté a veta ...neviem sa od teba oslobodiť!

sandyan
30. aug 2021

Tak z noveho priatela urob ex priatela ;) ... nema to vyznam,ked sa nevie oslobodit...

jaass
30. aug 2021

Keď je o 10 rokov staršia, tak mu nedá pokoj, zrejme ich k sebe niečo stále ťahá, preto sú a budú v kontakte. Buď to budeš tolerovať alebo sa rozid

pribinak
30. aug 2021

Pošli ho do čerta, očividne nie si jeho priorita

autor
30. aug 2021

@sandyan neviem čo to znamena

autor
30. aug 2021

@jaass paradoxne on jej píše nie ona jemu!

autor
30. aug 2021

@pribinak tak ale keď sme spolu tak sa tak chová ..objatia,prejavy lásky..milý pozorný... všetko ok akurát toto

ella_price
30. aug 2021

Tak mu to povedz a v inom prípade ho pošle do preč.
Veď nemáte 15 🙈

sandyan
30. aug 2021

Ze ho proste nechaj tak 😀 a ako sa pise vyssie, zrejme nie si jeho priorita ale ostal niekde v minulom vztahu...

ukulela
30. aug 2021

Ak ocakavas vážny vzťah s perspektívou do budúcnosti, tak by som asi mladému povedala pokojne a rozumne, že pre mňa nemá cenu budovať vzťah, v ktorom sú tri osoby. Kontakt s ex je ok, minulosť nezmazes a mohli sa rozísť v dobrom. Avšak tu sú stále city. A teda ak ty ocakavas plnohodnotný vzťah, tu ho podla napísaného asi nedostaneš.nech ti mladý na rovinu povie, čo pre neho si. Lebo byť len nejakou docasou záplavou asi nechceš.

autor
30. aug 2021

@ukulela vraj tam nie sú city,že len kamoska

autor
30. aug 2021

@ella_price povedala som vraj je kamoska

pribinak
30. aug 2021

Akurát toto je pre každú nirmalnu babu obrovský problém. On je emočne stále naviazaný na ňu. Proste nie si priorita

jaass
30. aug 2021

Keď on píše jej tak načo si s nim? Aby si sa trápila? 🤦‍♀️ Jasne, že keď si píše s EX tak to nie je celkom Ok. Môj názor

ukulela
30. aug 2021

Od kamošky ci kamosa sa oslobodiť viem. Mam ich dosť. A komunikujem aj s bývalými. Toto žiadnemu nenapíšem. Takže dristy. Nastav mu zrkadlo, ako by sa cítil on?

autor
30. aug 2021

@ukulela tak vraj s ňou už nikdy nič nebude mať že len kamoska...neviem aj s x aj všetko nám klape ..je toto dôvod na rozchod?

autor
30. aug 2021

@ukulela vraj je medzi nimi puto sa tam ešte písalo...tak môže byť aj kamarátske puto

mell27
30. aug 2021

Asi ťažko kamarátske puto 😃 nebuď naivná 😁

autor
30. aug 2021

@mell27 vraj to boli také spriaznené duše

autor
30. aug 2021

@mell27 ale existuje aj kamarátske puto?

dievcacitajucelist
30. aug 2021

Ahoj, moja skúsenosť...ako 19-ročná som sa zaľúbila do muža / cudzinca o 15 rokov staršieho...boli sme spolu 4 roky posledný sme sa zasnubili....bol to krásny, vášnivý vzťah ale nakoniec sme sa rozišli...prešlo necelých 20rokov a on mi raz za čas píše...že som bola jeho veľká láska...za má ešte stále ľúbi...Ja nereagujem lebo mam partnera ktorého úprimne ľúbim a vážim si ho...nemusi to znamenať nič že si sem tam píšu pokiaľ to má tvoj partner "upratané v hlave a srdci"

mell27
30. aug 2021

Existuje medzi kamošmi, medzi bývalými partnermi by som ho rozhodne nečakala...

autor
30. aug 2021

@dievcacitajucelist vraj to má upratané že už by s ňou nebol

mell27
30. aug 2021

Never blabolam čo ti narozpráva... Ono je ľahké nasľubovať hory doly, rozhoduj sa podľa činov..
Načo ti je taký chlap? Myslíš, že je jediný na svete?

autor
30. aug 2021

@mell27 veď práve že aj Číny...stále chce byť so mnou,objatia,bozky milé slova

mell27
30. aug 2021

Objatia, bozky,slová... To je všetko v začínajúcom vzťahu, nič nové pod slnkom...
,aj ja som to všetko mala a popri tom ma podvádzal

autor
30. aug 2021

@mell27 písanie je podvádzanie?

dievcacitajucelist
30. aug 2021

Tak mu dôveruj...ja viem, že niekomu veriť je aj určité riziko...nikto nechce byť sklamaný s mať zlomené srdce...ale vo vzťahu je dôvera prvoradá bez toho je len otázkou času kedy vzťah stroskota práve na tom, že partnerovi neveríme...ty sama musíš vedieť čo ti vraví tvoja ženská intuícia...Veríš mu?

mell27
30. aug 2021

Tiež mi vkuse niečo sľuboval a robil druhé,žiaľ ťažko sa mi hľadalo hrdosť odísť a dnes ľutujem, že som to neurobila skôr, nikdy by som nebola vo vzťahu s mužom, ktorý vyhľadáva vzťahy pomimo, načo tráviť čas s mužom, pro ktorom sa pre niečo trapim alebo som s inou pre neho "konkurentkou"..
?? Nájdi si muža, ktorý ťa bude milovať a nebudeš musieť myslieť či si pre neho naozaj jediná a výnimočný...

banderaska29
30. aug 2021

tak pozri čo chceš ? obhajuješ ho, že to je vlastne v poriadku podľa tvojich odpovedí. tak s ním buď, tvár sa že o tom nevieš a žite si spolu...

maminkadeticiek
30. aug 2021

Ze len kamoska 🤣🤣🤣 Boze,ja tu dnes citam prispevky od takych zufanych zien bez sebaucty,ze to nemoze byt ani pravda.