Môj partner sa na ulici stále obzerá za cudzími ženami

leuskafojtova
17. feb 2014

Prekáža mi na ňom len to, že dosť okato obdivuje akúkoľvek peknú babu, ktorú vidí na ulici, aj v mojej prítomnosti. Nemá problém otočiť sa za ňou, i keď v tej chvíli stojím pri ňom, a dokonca utrúsi poznámku – to je kosť,to je ale maso. Je to normálne, nemám si z toho nič robiť, alebo je to znak toho, že mu nestačím, iné sa mu páčia viac, stále niekoho hľadá? Ďakujem za radu.

henikav
17. feb 2014

Nemyslim si ze je to o tom ze mu nestacis, alebo ze sa mu ine pacia viac, je to len absolutne netaktne z jeho strany. Mozno si to ani neuvedomuje. Aj ja niekedy poviem na niektoru babu, ze je pekna kocka a mm sa tvari ze nie, prenho som ja najkrajsia 😀 😀 😀 😀 to je takt. Keby to bolo naopak a on obdivoval ine baby predo mnou, tak neviem neviem, nie som ziarlivka, ale keby to prehanal, asi by to nepreslo len tak bez poznamky

sissy27
17. feb 2014

@leuskafojtova neviem či ti niekedy niečo sľuboval, ak áno, tak možno vernosť, ale nie slepotu 😎 a ak ti to vadí, treba to povedať v prvom rade jemu, aby sa aspoň v tvojej prítomnosti správal trošku miernejšie... ak nezaberie, otáčaj sa aj ty a slintaj nad cudzími chlapmi 😉

leuskafojtova
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nadula01
17. feb 2014

@sissy27 haha presne to som chcela napisat 😀 😝

leuskafojtova
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
henikav
17. feb 2014

@leuskafojtova no ved urob nejaky jemny prievan, potom vietor, ak nezaberie, tak nejaky orkan a ked nepochopi ani vtedy, tak ako pise @sissy27 zacni slintat aj ty, snad sa spamata 😉

leuskafojtova
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sakura77
17. feb 2014

@leuskafojtova pozeram ze dalsiu temu si zalozila,uz z prvej vyplyva ze to nebude bohvieco a po tomto len tolko ze osobne by som ho hnala niekam...na co ti vlastne je? peniaze ti nedava,obzera sa po inych zenskych? milujes ho?on teba?

henikav
17. feb 2014

@leuskafojtova tak toto keby mi povedal, tak by uz zo mna ozaj nic nemal, maximalne by som ho niekam poslala. Ak nie ste manzelia a nemate deti, posli ho do certa. Tu nie ze len nema takt, ak sa takto chova stale, tak si ta nevazi. Ako sa chova v inych situaciach??

leuskafojtova
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
leuskafojtova
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
klincek
17. feb 2014

@leuskafojtova moj postup by bol 1. najst si pracu, 2. rozviest sa, resp. odist od neho (samozrejme nechat si zverit dieta do starostlivosti), 3. pri odchode ho oplut.

leuskafojtova
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sakura77
17. feb 2014

no ja by som tak zit nemohla
kto si ma nevazi,nemiluje,nema co v mojom zivote robit.bodka.
@klincek asi tak.bodka.bod tri zopakovat aspon dvakrat.

leuskafojtova
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
henikav
17. feb 2014

@leuskafojtova no zacinam chapat tvoju situaciu, mas to tazke, vybrala si si zleho zivotneho partnera. Co dalej je tazke rozhodnut nam, to musis vediet ty co zvladnes, odist nie je len tak hoci by som ti poradila odid od neho, musis mat kam a peniazky na prezitie. Porozmyslaj ake mas moznosti, mozno keby si odisla, zlakol by sa a zacal snazit, ale skor si myslim ze by to skoncilo uplne, podla toho co pises nestoji za vela uz len preto ze si nevie uctit matku svojho dietata

sakura77
17. feb 2014

@leuskafojtova verim.neviem si predstavit taku situaciu.len mi je zle z takych chlapov no.pre mna su to uboziaci,nemozem si pomoct.preto som si svojho dokladne preklepla kym som si nim mala deti 🙂 🙂 bohuzial nie kazdy ma take stastie.

eliska31
17. feb 2014

ten chlap si asi stale mysli, ze moze robit co chce...a to ze nemas pracu, tak to je fakt tazke. Ine by bolo keby ze mas prijem. Aj ked minimalny...joj, cele to je zle tu v poslednu chvilu...podvadzanie, tyranie, rozvody...je tu aj niekto stastne vydaty/zenaty????? 😒

klincek
17. feb 2014

@leuskafojtova a naozaj nemas kam ist? nemas uz rodicov ani surodencov? ja si neviem predstavit, ze by ma v takej chvili nechali bez pomoci. mam sice len malicku rodinu, ale viem, ze by nenechali trapit sa samu. aspon na par mesiacov, kym sa spamatas..nie je nikto taky?

leuskafojtova
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
leuskafojtova
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
leuskafojtova
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
klincek
17. feb 2014

@eliska31 ano, ja🙂 (aj ked mnohe mi asi hned napisu, ze som len malo informovana🙂)

henikav
17. feb 2014

@leuskafojtova porozmyslaj co by si mohla robit, ku komu ist, co najskor sa zamestnat aby si bola nezavisla, dovtedy nemozes odist, zial musis vydrzat, zo vzduchu sa neda zit. Je to grobian ☹ V prvom rade si zacni hladat pracu, na to sa sustred, praca = peniazky = nezavislost. Velmi ti drzim palce. Veru ani dietatku nie je dobre vyrastat v prostredi kde otec zaobchadza s matkou ako s handrou

klincek
17. feb 2014

@leuskafojtova hej, to je horsie, ked ta nemoze prichylit vo svojom byte..a neda sa spojit s nejakou kamoskou v podobnej situacii?

eliska31
17. feb 2014

ako mna len trosku zaraza to vyjadrenie v uvodnom prispevku...ze "masko"...no, mne by toto povedal chlap, tak mu jednu flasnem. Uz adrenalim mi dviha ked mi povedia "babika"...ale ze masko....a to som slobodna!

klincek
17. feb 2014

@leuskafojtova ja by som s nim uz ani spat nemohla 😝 ..vlastne nic by som s nim uz nemohla ☹

luba28
17. feb 2014

@eliska31 ja som stastne vydata,sice po 2x ale teraz viem co je to vazit si zenu,milovat ju a dat jej aj modre z neba,....7 rokov som sa trapila s jednym a stale som si myslela,ze ostanem sama s dcerou,ale osud mi dal najlepsieho cloveka na svete,ktoreho si vazima milujem z celeho srdca,.... 🙂 🙂 🙂 🙂
@leuskafojtova je mi luto v akom si srabe,ale nejako sa to musi dat urobit,aby si mohla odist od neho sviniara,...musis hladat pracu a skus svoju rodinu poziadat aspon docasu o pomoc,....lebo toto je na psychiatriu o chvilu,...

svano
17. feb 2014

@leuskafojtova tvoj partner je normálny chlap a nie je nič na tom, ak sa mu ženy páčia. To ešte nemusí znamenať,že by ťa podviedol. Ale to,že to takto dáva najavo pred tebou je minimálne netaktné. Skús ty pred ním hodnotiť chlapské zadky,bicepsy, vyšportované tehličky na bruchu a kludne si pred ním poslintaj. Hádam nebude taký trkvas,aby mu to nedošlo.

svano
17. feb 2014

@leuskafojtova prepáč,až teraz som čítala tvoje ďalšie reakcie a musím sa opraviť. Tvoj partner nie je normálny chlap, tvoj chlap je obyčajné hovado.