Ahojte mám partnera v zahraničí a náš vzťah funguje na diaľku. A stále sa potrebuje kôli niečomu so mnou hádať. Naposledy sa somnou pohádal kôli tomu že v noci na WhatsAppe videl že som online a že som mu neodpisovala. Pritom som spala lebo bola noc. A napriek tomu že som mu vysvetlila že som spala a nikde som nebola s nikým, stále mi neverí a tvrdí že videl že som online a to mu stačí.
A dala si mu niekedy dôvod, aby ti nedôveroval?
Je velmi male percento ludi, kt vztah na dialku funguje.
Ja osobne v tom zmysel nevidim. A toto by som nezniesla.
Poslala by som ho pekne krásne do riti kvôli takej chujovine a minimálne týždeň by som sa neunúvala s ním komunikovať. 😉
@vikutoria
toto nie je mazerial na vztah. To radsej byt sama a uzivat si život. Posli ho do kelu. Ved o by robil este ken keby ste spolu zili? Kontrolival by ta neustale!
Mala som voch ziarlivcov. Bohu vdaja za mojho muza. Je flegmos, ked mu hovorim o kamosoch, kolegoch je uplne v pohode. Pri tych druhych by uz so bola d nich zamilovana a podobne bludy.
Vie ze mi moze verit, byvame obcas aj 2 tyzdne od seba - ja na SK on v AT. Keby sme chceli mame moznosti na nevery habadej.
Ale naco?? A naco sa stresovat a ziarlit? Tak ked si raz verime, ltak niet o com.
@stellarstar trápne dokazovať nevinu, buď jej verí, alebo nie
Uplne suhlasim, strata casu a energie. Na vztah na dialku treba byt velmi vyzrety, to sa tvojho partnera bohuzial netyka. Odpisala by som mu, ze aj mne staci a nech hlada inde.
@pribinak 🤷♀️
Nezmeníš ho, nepresvedčíš. To tak by najprv musel chcieť on. Ak taký začal byť len od určitej doby, môžete popracovať na tom, aby ste nemali vzťah na diaľku. V opačnom prípade to medzi vami asi ďalej nemá zmysel...
Vypni si tu moznost, ze vidi kedy si online 😃
Načo TI je taký priateľ bez dôvery nie je láska.Ja by som nedokazala žiť s človekom ktorý by mi neveril alebo ja partnerovy to by som nemala taký vzťah.Bet dôvery nie je láska.
Vystriehni ho, keď bude dnes online a posli ho do ritti👿
@vikutoria mal si urobit screen a poslať ti to