Môj partner mi nedôveruje

vikutoria
10. jún 2023

Ahojte mám partnera v zahraničí a náš vzťah funguje na diaľku. A stále sa potrebuje kôli niečomu so mnou hádať. Naposledy sa somnou pohádal kôli tomu že v noci na WhatsAppe videl že som online a že som mu neodpisovala. Pritom som spala lebo bola noc. A napriek tomu že som mu vysvetlila že som spala a nikde som nebola s nikým, stále mi neverí a tvrdí že videl že som online a to mu stačí.

stellarstar
10. jún 2023

@vikutoria mal si urobit screen a poslať ti to

gejb
10. jún 2023

@vikutoria načo je potom dobrý taky vzťah? Keď mu stačí zelená gulicka na whatsappe aby ta z niečoho obviňoval...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
leni1977
10. jún 2023

A dala si mu niekedy dôvod, aby ti nedôveroval?

rebrambora
10. jún 2023

Je velmi male percento ludi, kt vztah na dialku funguje.
Ja osobne v tom zmysel nevidim. A toto by som nezniesla.

koniarova
10. jún 2023

Poslala by som ho pekne krásne do riti kvôli takej chujovine a minimálne týždeň by som sa neunúvala s ním komunikovať. 😉

svetlonos
10. jún 2023

@vikutoria
toto nie je mazerial na vztah. To radsej byt sama a uzivat si život. Posli ho do kelu. Ved o by robil este ken keby ste spolu zili? Kontrolival by ta neustale!
Mala som voch ziarlivcov. Bohu vdaja za mojho muza. Je flegmos, ked mu hovorim o kamosoch, kolegoch je uplne v pohode. Pri tych druhych by uz so bola d nich zamilovana a podobne bludy.
Vie ze mi moze verit, byvame obcas aj 2 tyzdne od seba - ja na SK on v AT. Keby sme chceli mame moznosti na nevery habadej.
Ale naco?? A naco sa stresovat a ziarlit? Tak ked si raz verime, ltak niet o com.

pribinak
10. jún 2023

@stellarstar trápne dokazovať nevinu, buď jej verí, alebo nie

pribinak
10. jún 2023

@autorka to načo ti je takýto akože vzťah? Úplná škoda času a energie.
Našla by som si niekoho iného a on nech si nájde nejakú tam kde je a nemusí zbytočne žiarliť a vyrábať scény

PS: vzťahy na diaľku? Podľa mna o ničom

ropucha6
10. jún 2023

Uplne suhlasim, strata casu a energie. Na vztah na dialku treba byt velmi vyzrety, to sa tvojho partnera bohuzial netyka. Odpisala by som mu, ze aj mne staci a nech hlada inde.

stellarstar
10. jún 2023

@pribinak 🤷‍♀️

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
10. jún 2023

@vikutoria na co ti je taky priatel, s ktorym sa stale hadate, ktory ti neda ani spat a ani ti nedoveruje? Este ked je to vztah na dialku...

lintu
10. jún 2023

Nezmeníš ho, nepresvedčíš. To tak by najprv musel chcieť on. Ak taký začal byť len od určitej doby, môžete popracovať na tom, aby ste nemali vzťah na diaľku. V opačnom prípade to medzi vami asi ďalej nemá zmysel...

vanilkovazmrzka
10. jún 2023

Vypni si tu moznost, ze vidi kedy si online 😃

dilino
10. jún 2023

Načo TI je taký priateľ bez dôvery nie je láska.Ja by som nedokazala žiť s človekom ktorý by mi neveril alebo ja partnerovy to by som nemala taký vzťah.Bet dôvery nie je láska.

ahhola
11. jún 2023

Vystriehni ho, keď bude dnes online a posli ho do ritti👿

jeennyv
11. jún 2023

@vikutoria zlodej krici chytte zlodeja, ty si presvedcena, ze on je ako lalia cisty? Vztah na dialku stoji za prd…pravda, kychla som 😀