Môj otec podvádza mamu a ona o tom nevie

biankaga
1. sep 2023

Môj otec podvádza mamu v zahraničí a ona o tom nevie. Ja som mala podozrenie dlhšie a potvrdilo sa mi. Neviem čo mám spraviť.

zuza265
1. sep 2023

Neviem ci sa do toho pliest… mozno by som sa porozpravala s otcom max na zaciatok. Je tam vela premennych o kt nevieme

daniela1911
1. sep 2023

Ja, by som povedala otcovi, že sa mi nepáči, že nie je k mame úprimný, a klame jej. Ak chce nový vzťah, nech ukončí ten s mamou. Mame by som nič nepovedala - netvrdím, že je to správne. Len môj názor.

petamich
1. sep 2023

ja osobne by som povedala otcovi, ze o tom viem a ze ocakavam, ze to mame povie a ak nie poviem jej to ja

ja by som chcela vediet, ze ma manzel podvadza, ak by to moja mama zistila

mamina7070
1. sep 2023

povedz jej to zasluzi si vediet pravdu

beataxxx
1. sep 2023

Nemiesaj sa do toho, mozno to mama vie a nechce to radikalne riesit, vyckava….

lija22
1. sep 2023

a co tak sa spytat otca preco to robi, co ho k tomu viedlo. Odpoved je totiz dolezita

zuzanka.zuzu
1. sep 2023

@lija22 dôvody prečo otec podvádza mamu ozaj dieťa vedieť nemusí. a druhá vec - ak je otec pri zmysloch tak to dieťaťu ani nebude vešať na nos... toto je skôr odpoveď pre manželku, rozhodne nie pre dieťa nech by aj bolo dospelé.

andreatytler
2. sep 2023

@biankaga Daj s otom rec a daj mu sancu to mame povedat s tym ze ak nepovie, povies jej to ty. Ak nepovies, budes otca v podstate krit. Raz sa to tvoja mama dozvuie a nebude sa jej pacit, ze si jej o tom nepovedala.
Ak by si bola na jej mieste, chcela by si aby ti to dcera povedala?

avonladyba
2. sep 2023

Ja by som to povedala mame. Ona je tá čo nevie. Otec vie čo robí. Zbytočne budeš prehovárať do duše neverníkovi, sú to poserovia.

emily_666
2. sep 2023

@biankaga otazka naozaj je, komu tym pomozes, ze to mame zavesis na nos.

zuza265
2. sep 2023

@avonladyba a preco nedat otcovi sancu na pravdu a vysvetlenie? Bolo by to rozumnejsie ako takto

avonladyba
2. sep 2023

@zuza265 kde stráca svoju šancu? Veď len oznámi mame a otec sa môže činit.

zuza265
2. sep 2023

@avonladyba no lebo je to medzi nimi? A tymto ovplyvnim cely proces? Straca sancu jej to povedat SAM v ICH vztahu predsa. Je naozaj lepsie, aby si to riesili medzi sebou, nez niekto treti. Ak by nechcel povedat, asi by som jej to povedala. Ale nie bez toho, aby som dala sancu otcovi

avonladyba
2. sep 2023

@zuza265 podľa mňa je lepšie keď nemá čas si neverník vymyslieť bachorky, pretože to zase nahráva do karát len jemu. Mal šancu jej to povedať keď si hľadal druhu.

zuza265
2. sep 2023

@avonladyba ale preco by si kazdy nevernik vymyslal bachorky? Preco hned odsudim cloveka? Preco hned vies, ze nepovie narovinu veci?

avonladyba
2. sep 2023

@zuza265 prečo on sľúbi jednej exkluzívny vzťah, že je tá jediná a zrazu je vo vzťahu druhá? Prečo by som mala robiť z tej prvej hlupanu? Prečo by som mala dávať šancu neverníkovi sa pripraviť na konfrontáciu?

sense
2. sep 2023

Nepovedala by som to mame, ale porozprávala by som sa s otcom

katkati
2. sep 2023

Určite by som to povedala mame. Otec si v zahraničí užíva s inou a ona na neho doma čaká. Nezaslúži si žiť v takomto klamstve. Keď to povieš jemu, on si pripraví ďalšie klamstvá, pretože s tým evidentne nemá žiaden problém. Bude to mamku bolieť, ale nech sa rozhodne ona ako chce žiť, pretože otec teraz žije dvojitý život a ona by mala vedieť, že jej život ovplyvňuje niekto tretí. Neverím, že otcova nevera neovplyvňuje ich život.

zuza265
2. sep 2023

@avonladyba lebo je to ich vztah? Preco by som robila z mamky hlupanu? Akoze povedat otcovi - oci viem co robis, davam ti do zajtra rana moznost mame povedat pravdu a byt uprimny. Ak nie, porozpravam sa s nou ja. Kde tu robim hlupanu z matky? Pises ako keby si svata a neurobila v zivote ziadnu zlu vec. Neobhajujem otca, ale netvarme sa ako sudcovia a svati hej? A za posledne: ich vztah nie je tvoja vec.

A pekne tu vidno aky ma kto meter, skusenosti a nasledne aj akoby robi zavery - otec bude klamat a bude zly zly zly. Ako to mozeme vediet?

beataxxx
2. sep 2023

Kedysi som sa nechtiac zamotala do niecoho podobneho( len som bola pri tom, ako to jedna kamoska nabonzovala druhej, nasledovali sceny, rozchody a nestastne rodiny s malymi detmi a pritom Ti dvaja uz boli rozideni)a to ma na cely zivot poucilo, ze sa netreba miesat medzi dvoch ludi…..neverim, ze mama o tom nevie…..ak to neriesi, tak jej to az tak velmi nevadi, mozno ma aj ona niekoho, kedze otec asi pracuje v zahranici…..podla vsetkeho su manzelia uz vela rokov, maju krizu…..ked sa do toho zacnes montovat, sposobis, ze to zacnu riesit a pravdepodobne to skonci rozchodom….je toto Tvoj ciel? Pomoze Ti to?

pikachu999
2. sep 2023

@biankaga ja by som to mame povedala..ale ešte pred tým by som sa tatka natvrdo spýtala že prečo?

zuzubb007
2. sep 2023

Povedala by som to rovno mame, naco to riesit s klamarom, pre vsetkych bude dobre to vyriesit raz a navzdy

denisa0504
2. sep 2023

Ja tieto ženy nikdy nepochopím 🤦 to vážne ani len vlastnej matke by ste nepomohli? Že tu bývajú takéto témy ohľadom kamošiek, známich, susied, vraj nevedia ženy či im to majú povedať, no ok, ale vlastnej mame alebo dcére?? Nevera je to najhoršie čo môže vo vzťahu byť. Dôvod je úplne irelevantný. Navyše ak je to dlhodobá záležitosť, je to riadny hnus. Teraz sa má autorka spoliehať na to, že veď možno to jej mama už vie?? Bol by to podraz aj od dcéry, že kryje svojho otca. Nôž do chrbta žene, ktorá ju vychovala a dôverovala jej. Ja by som o nevere chcela vedieť od hocikoho, keď aj úplne neznámej osoby. Zachránila by ma od straty rokov s hnusným človekom, ktorý si ma neváži a nemiluje. Ako tu niekto píše, že či chce dcéra rozbiť rodinu, ste normálne? Jediný otec je ten čo ju rozbíja. Choré toto

bororka
2. sep 2023

@biankaga ja som zažila rovnakú situáciu. Otcova milenka poslala mame list a fotky z ich dovolenky. Našla som ho v schránke a so segrami sme ho schovali a ani jednému nepovedali nič. Na Vianoce tá šikovnica zavolala mojej mame a všetko jej povedala.
Moja mama sa zložila, otec sa vrátil ku nám na Slovensko (7 rokov mal s tou ženou vzťah).
Ona mu nikdy neodpustila a dodnes sa trápi s tou zradou. On oľutoval asi miliardu krát a raz som nabrala odvahu a opýtala sa na jeho druhý život. V ten deň som mu odpustila, to čo nám spravil.

S odstupom času by som to povedala otcovi, nech si vyrieši tú ženu a ukáže či si ešte zaslúži mamu.
Môj moju mamu miloval, žiaľ žil väčšinu roka 500km od nás a teda život mu poslal aj druhú ženu. Nakoniec si vybral mamu, ale ako som písala, tá ho nenávidí a miluje dodnes.

sasa1310
2. sep 2023

@biankaga mamina si zaslúži vedieť pravdu a nebyť ešte aj oklamaná dcérou

sasa1310
2. sep 2023

@denisa0504 ja to tiež nepochopím. To sú asi ženy, ktorým nerobí problém klamať. Ja by som sa mame nevedela pozrieť ani do očí, keby som to vedela a nepovedala by som jej nič.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anketkarka
2. sep 2023

Je to ich vzťah, majú si to riešiť medzi sebou. Ty vieš aký vzťah majú, aký je jeden a aký je druhý. Povedala by som otcovi o tom, že to viem. Bola by som zvedavá čo mi na to povie. Nemáš podľa mňa právo sa do toho inak miešať. Je to na otcovi, aby neveru buď ukončil, alebo o tom povedal mame. Ak to ukonči, mama sa o ničom nemusí nikdy dozvedieť a ustoja to. Ak už nemá záujem udržať vzťah s mamou, tak nech jej to povie sám. On to spôsobil, prečo máš Ty byť niekto kto ,,ublíži" mame tou správou. Možno mama o tom vie tiež a pre pokoj sa tvári, že je všetko ok. Je to fakt len na nich dvoch. Ale otcovi by som povedala, že o tom viem.

hanaxxx
2. sep 2023

@anketkarka este je tretia moznost, ze to ani neukonci, ani o tom nepovie manzelke. Bude tvrdit, ze o nic nejde. Nakoniec to po case povies mame a ta ti bude vycitat, preco si jej to nepovedala skor. A bude mat pravdu.

anketkarka
2. sep 2023

@hanaxxx no je to len na jeho chlapskom slove. Normálna mama pochopí, že ju dieťa nechce raniť. Akože keď z toho mama ochorie alebo niečo nebodaj horšie, tak by si si to zobrala na zodpovednosť, že si jej to povedala Ty? 🤷 Ja teda určite nie.