Ahojte môj muž 36, ja 34. Ja by som veľmi chcela, on vôbec. Najväčší argument je, že už mu je takto dobre. Aj mne je fajn, ale strašne sa z detí teším a preto si hovorím, že by som ešte chcela.
Prvé bolo také, že som ani nevedela, že ho mám a druhé som si už neskutočne užívam. Prvé má 7 a druhé zachviľku 4. Ako mám muža prehovoriť? Naposledy mi povedal, nech už s tým prestanem, lebo je pevne rozhodnutý. A mne to stále nedá pokoj.
akoze už mate s muzom dve deti? ci s nim nemas ani jedno?
tak len vŕtaj ďalej. prídeš o muža.... dve deti na dnešnú dobu a na váš vek je tak akurát...
Nijako. Akceptuj to.
@lila246 máme 2 a chcela by som tretie.
Proste nechce, nechce ... nebuď egoistická a zmier sa s tým ... lebo nakoniec Ťa nechá.
Kúp si psa
Tak on sa vyjadril. Vie o tom, čo chceš, tak mu povedz, že si poradíš sama, keď nechce pri tom byť. 🙂
@stellarstar no aj to som chcela, ale ani to nechce 🙈
To silou mocou potrebujes mat tretie? Akceptuj co ti hovori manzel a nebud sebecka. Budes mat tretie a opusti vas. Asi to chces.
Akože nechcem byť hnusná, ale tebe podla mňa chyba nejaký koníček, hobby. Nevrtaj do neho, to nedopadne dobre. Iba robíš dusno a kazíš vám vzťah.
@loliki haha 😂 ale tak zase nechcem ani sama s deťmi ostať, toto keby mu zadrem tak som u neho skončila
@majka1719 to by neurobil. On je starostlivý
Mate dve zdrave deti, naco talcis na dalsie.
@luciaruz ja chcem len darovať život ešte aspoň jeden.
To je maximalne egoisticky prístup voči mužovi a tomu, čo ste vybudovali.
Veď to. Ja mám tiež 3. Ja vám doprajem. 🙂 Kúp dobré vínko, možno ani nebude vedieť. 🙂
Tak si kúp bábiku a hraj sa s tým
Bud Rada, ze mas dve zdrave, neriskuj a hlavne, ked muz nechce. Len aby si muzovi s tym netacala liezt na nervy a neostala s detmi sama. Mam Kamosku, ta tiez chcela tretie. Jej muz nie. No a teraz, chlapci su uz dospeli, sama priznava, ze je rada, ze muza nakoniec nepresvedcila.
Urobil ci je starostlivy alebo nie. Keby ma moj muz teraz oplodnil a vie , ze ja som zasadne proti, mame uz 3...okamzite by som sla na potrat. Akoze sorry ked sa raz na nieco necitim tak sa necitim. Mam pravo zit ako aj ja chcem. A nekupujete si psa...ale chces dieta. No ja by som nevrtala.
nemozes ho nutit ked nechce, zameraj sa na nieco ine, najdi si konicek...
No a co presne muz riesi? Je rad ze odrastli a mozete sa uz viac pohnut z domu? Ze konecne s detmi robi aj zmysluplne aktivity? Ze ustanu nocne place? Alebo je mozno rad, ze uz ides aj do prace a nie je cela zodpovednost za rodinu a financie len na jeho pleciach? Ak sa "na to neciti" ma to aj konkretny dovod, co presne mu prekaza.
Ja nevidim problem aj v tretom dietati, samozrejme ho musia chciet obaja. Kto ma rozhodnut o tom, koho "chcem-nechcem" ma mat vyssiu vahu?
V pokoji sa porozpravajte, ale bud pripravena akceptovat jeho argumenty a nie si len ist za svojim, ako si to Ty doma s detmi uzivas...
alebo sa ti len nechce chodit do prace
Mas idealnu situaciu, (zrejme) dve zdrave deti, trosku odrastene, ziadne plienky, dudle a stále nočné vstávanie.... do auta sa pomestíte, v starostlivosti ste 2 ku dvom.... vyvázené. Tretie dieta prevrati totalne vsetko. Aj priestorovo. Vies dat do auta 3 sedacky? Alebo dve a podsedak? V dome/byte mas miestnost navyse kde bude moct babatko revat kym sa starsi bude ucit do skoly? Alebo mas plan B ak to tretie budu dvojicky? A proste kopu dalsich situacii..... a hlavne financne narocnych.... Chapem tuzbu po dietati, ale aj muzov postoj. Este mas vek kedy mozes pockat 3-4r ci sa mozno nieco v jeho nazore nezmení, ale potom to prijmi a uzivaj tak, ako to mate. Mame 3 deti. Tretie neplanovane. A teda..... uf. Narovinu.
Týmto prístupom dosiahneš tak odcudzenie a nakoniec rozpad manželstva ... Poznám veľa prípadov kde to nakoniec skončilo práve kôli tomu.Tvoj muž ti povedal jasne svoj názor tak netlač zbytočne na pílu. Na dieťa treba dvoch tak keď on už nechce a jemu je takto dobre tak sa s tým zmier keď ho miluješ akceptuj jeho rozhodnutie a nebuď sebecká. Kľudne môžeš deti opatrovať druhým aj si užiješ s malými deťmi aj si finančne polepšíš 😉
Mate 2 deti, asi aj zdrave. Respektuj to, tym ako Ti to povedal ma uz ozaj asi nervy. Aj ja by som mala.
Keby nemate ziadne dieta,nepoviem pol slova, vtedy by som aj odchod chapala.
Ale takto nie. Neryp
Ja by som sa zamerala na vzťah s mužom. Aby nám spolu bolo dobre. Deti vyrastú a muž ti zostane. V lepšom prípade.
Ten tvoj sa asi cíti tak trochu zanedbávaný. Keď len o deťoch básniš.
No poviem ti, mame 3 ale to je oproti 2 strasna makacka....
Skor by si sa mala zamerat na seba a nie na to ako presvedcit muza…