Ako by ste sa zachovali keby si všimnete že váš muž s ktorým máte 2 deti si obzerá vašu sestru? Obzerá si ju ked príde k nám, obzerá si jej fotky na Instagrame aj na FB. Niekedy je to až nechutné.. keď príde k nám obzerá si jej zadok atď..
Mne je z neho už zle trvá to dva roky.. už s ním ani nechcem spávať veď to je choré. V histórii len jej fotky.
Je to strašné strašný pocit.
Čo robiť ako sa zachovať?
Ona si to už tiež všimla a začala byť slizka dotiarava začala sa obliekať vyzivavo..
Je to divné
@ninusa221 ver mi že aj nad tým som už premýšľala...je mi hrozne
@vlcik1 veru hovado... nechápem ako môže toto niekto veď to je choré
@vlcik1 nie že flirtuje ale keď ona vidí záujem u niekoho o ňu tak ona sa ide dotrhat aká je úžasná a aká je najkrajšia..ona tiež nie je v poriadku na hlavu
@vlcik1 jeho áno sestry by som sa hanbila ...ale on mi poprie aj to čo vidím na vlastné oči a zo mňa urobí hlúpu nič nie je tak ako to ja vidím na vlastné oči
@vlcik1 má ale musí si ho vydrdiavat peniazmi ako každého chlapa .. ináč by s ňou žiadny nebol
@vlcik1 ved ráno sa nato chystám ale to nie je všetko chápeš.. veď to je nechutné a nemám kam od neho odísť s deťmi
Ste si so sestrou podobne? Nemala si pred pôrodom postavu podobnú ako má ona? Nezmenila si sa po pôrodoch? Neláka ho práve preto to obzeranie si jej fotiek, že spomína ako si kedysi vyzerala? Konfrontovať vieš len tak, že mu ukážeš históriu v prehliadači. To nepoprie. Konfrontovať sestru sa hanbíš? A to už prečo? Počuj ségra všimla som si, že sa rada fintis k nám a pretŕčaš sa pred mojím mužom, nezabúdaj ale na to, že je mojím manželom a otcom mojich detí. Tak sa prestaň vyzývavo obliekať keď k nám ideš alebo nechoď vôbec. A rodičom by som sa tiež posťažovala, nech jej dohovoria. Mužovi by som povedala jednoducho ak si myslíš, že s ňou budeš šťastnejší ako so mnou v poriadku, ale najskôr maj gule a ukončí vzťah so mnou a až potom behaj za jej sukňou.....
@martina1201 ono to je ľahké povedať.. ale mne z nej na grc ja s ňou prehovorim minimálne.. rodičov to neriešim mama je znej hotová je to jej miláčik stále o nej rozpráva aj pred mojim mužom ten sa len usmieva aká je úžasná juj ..a keby som náhodou ju konfrontovala s tým ako sa oblieka k nám a že to robí naschvál tak už by som bola tá čo má konplexy atď..
Nie nepodobame sa ani nič.. a som taká aká som bola pred pôrodom.. takže tam bude iný háčik.. a či sa už pán prizná aký pochybujem.. len by aspoň mohol pozbierať aj svoju poslednú hrdosť a nechať má konečne žiť lebo toto je len psychické deptanie
Ja by som sa postavila a dosť a verejné by som sa spýtala ci ti dvaja niečo medzi sebou mamou? Mužovi by som povedala ze mi je z neho zle ako sa stále pozerá na, moju sestru a sestre by som povedala ze co ma za lubom alebo... No veľmi nechutná a nepríjemná situácia
A aký máš vzťah so sestrou? Veď sa s nou nemusíš nasilu stretavat, keď s nou aj tak len minimálne prehovoríš. Skus sa na to spýtať manžela, že si si to všimla a ze ci mu to nie je blbé. Povedz mu, že nech ti povie otvorene ako to je, že ty nie si hlúpa.
@martina1201 úplne to vidím ako by si tú poslednú vetu urobila sama...alebo vlastne ktokoľvek iný 🤦😅
@mala_zabka a prečo nie? Podľa mňa je to prejav úcty k samej sebe. Na čo jej je chlap ktorý ocumuje jej sestru? To sa má pozerať na to, ako si s nou začne? A potom sa príde sťažovať čo mám robiť môj muž obrába moju sestru? Hnusi sa jej ten muž tak na čo čaká?
@martina1201 to samozrejme, ale to, ako je ten prvý príspevok napísaný znie pomaly jak od Matky Terezy 😅 a nie nas#atej manželky 😁 čo ona sa práve potrebuje zdravo nas#ať!
@mala_zabka ja už nevládzem sa nasrať ani mne je z tohto už do plaču..
@weronika171717 ja som sa ho to pýtala milión krát hovorila som mu či si myslí že som sprostá.. nič nepomohlo všetko poprel a ja som tu ťa hlúpa a mám halucinácie a už mi jebe na materskej citujem
Nemusíš sa nasrať, ale začni si vážiť seba samú. Nepýtaj sa ho, oznam mu. Nemusíš na neho kričať a ani sa s ním hádať. Len proste daj najavo hoci aj pred oboma že vidíš čo robia a že je to trápne okate a nevšimol by si to len slepý a len sprostý by to neriešil. A začni robiť to isté ty jemu. Začni sa obliekať vyzývavo, nechaj mu deti doma a choď vyzývavo oblečená von. Aj keby si sa mala hodinu sama túlať po meste ale choď vyzývavo oblečená. Tiež si začni prezerať fotky nejakých známych spoločných ( pozor nie zadaných) a zavolaj ich trebárs k vám na kávu a pekne sa obleč.
Ja chápem že keď ju pred ním všetci ospevujú aká je krásna a šikovná a podobne, tak sa mu to v hlave môže nesprávne premiešať, ale chlap ktorý má rád svoju ženu nekuka po cudzích a už vôbec nie po jej sestre.
@martina1201 to som už skúšala jedine čo z toho bolo bol cirkus a hádka..nikam má nechce pustiť ak mu oznámim že niekam idem odmieta byť s deťmi.. naposledy mi rozbil telefón na kúsky keď videl že si píšem s kamarátom.. trochu som sa mu posťažovala tak ma chcel zobrať von.. ono to nie je také ľahké.. ja sa sním kľudne aj pohadam nie raz som mu prehovorila do duše. Ale on všetko poprie už mi príde ako chorý nič nie je pravda prítom mu ešte aj ukážem jeho telefón. Snaží sa zo mňa urobiť tú zlú a tú hlúpu
Vieš čo, zbaľ mu veci a pošli ho k sestre....a jej by som TERAZ hneď zavolala, nech sa ti neukazuje na oči...nech do tvojho domu nechodí provokovať a nech si ho nechááá
@adka176 vieš čo je najťažšie pre ženu v takejto situácii?
Priznať porážku, zrútené sebavedomie, a ponížene osloviť vôbec dotyčnú ktora je ešte k tomu vlastná sestra. Nedá sa to takto ľahko. Najradšej by som ho samozrejme oplula a vyhodila z domu ale to nie je ľahké pretože dom je jeho a neprizná si to že je to naozaj tak. Takže pokiaľ on si neprizná chybu tak ja s tým nič neurobím.. keď to začnem riešiť uteká preč . Hovorím mu ukáž mi mobil ukážem ti sama čo tam máš. Ani za boha mi mobil do rúk nedal. Išiel radšej von. Samozrejme so smiechom že ja som chorá.
Neviem ako konať s takýmto človekom.
Namontovala by som kameru keď by mala sestra prísť a pekne ho "chuja" nahrala.
Viac žiaľ urobiť nemôžeš, ale to asi tiež nepomôže. Chlapi sa tvária nevinné aj keď sú načapaní inflagranti. Veď oni nič, oni tam vlastne v tej posteli ani nie sú...
Nespavajú spolu?