Mojmu mužovi asi preplo, chce sa pridat k svedkom jehovim, cely cas ho od toho odhovaram lenze on sa uz rozhodol som z toho neskutocne vytočena .. nedaj boze sa s nim niečo stane tak nebude môcť dostať ani krv ..co mam robit?
Rozviesť sa 🤷🏼♀️
Ak je svojprávny rešpektuj jeho rozhodnutie ak nechceš tak rozvod nič iné do úvahy neprichádza vlastne, ešte to, že sa aj ty pridáš. Kebyže môj muž príde s týmto za mnou tak by som to rešpektovala a ak by to zasahovalo až príliš do nášho vzťahu tak by som sa rozišla, nevidím dôvod prečo sa trápiť
Rozvod a rýchlo. To je jedine riešenie
Pozor na spolocne prachy. Pomaly ich k nim poodnasa
@gdpr no lenže stiahne aj ju, keď nie konkrétne ku nim, tak peniaze bude určite odnášat z domu. Neviem, či by si toto rešpektovala.
Neviem, čo obnáša táto viera, čo robia, nerobia, čo sa dá akceptovať a čo už nie..viem, len o tom čo píšeš, že nemôže dostať krv a nahovárajú ďalších na ich vieru..
Nechcem žiť s clovekom co je v takejto sekte,tak jedine riesenie bude asi rozvod..asi mu preplo v hlave z ničoho ic s týmto prišiel
Keby šlo len o tu krv ale aj deti ti bude vodiť k tej sekte a pripraví ta možno aj o peniaze
Z ničoho nič sa to nestane, niekto mu musel hucat o tom do hlavy
Nemyslím si, že sa len tak ráno rozhodol že odo dnes som jehovista. Myslím, že mu niekto dlhodobo vymýva mozog.
Hlavne zrus BSM aby si neprišla o strechu nad hlavou . Je to zvláštna sekta inak to ani nazvať neviem
Mat doma lahko ovplyvnitelneho zmagoreneho fanatika nie je ziadna vyhra.
pozor, pozor!! a daj daj si pozor nielen na majetok, ale aj na celú rodinu, nielen tvoju, ale aj ďalšiu, nepusti si ich pod kožu!!!!, pokiaľ ty máš na to takýto správny a rozumný názor , nedaj sa do toho vtiahnuť, lebo budeš trpieť celý život. Tam pokiaľ viem, sú zásady po vstupe tvrdé.
Rozvod a ihned
nepozerala si poobede markizu? uuuuplne nahodu tam bol rovnaky pribeh.
hned by som zrusila BSM
Ja si myslím, že ďalší vymyslený príbeh. Reálne príbehy tu ženy píšu úplne inak. Citový vylev, podrobnosti, myšlienky, okolností, pocity,...
A pytalal si sa ho, co ho k tomu vedie? V com vidi vyhody pripojit sa k tejto sekte?
@janulka182 presne ma to napadlo 😁😁
Krv je to najmenej...to je hrozne upisanie, hoci len on, ale bude v tom aj rodina.
Fúha, netreba nikoho súdiť. Osobné o tejto viere viem len malicko...ale trošku mi je ľúto ako ti tu dievčatá rádia sa rozviesť. Zabudla som dodať že tiež pozerám cez YouTube bohosluzbu z Apoštolskej cirkvi čo je vlastne protestanska cirkev,no táto cirkev práve nabáda i tomu že ak sme chorý Boh dal ľuďom múdrosť teda lekárom nám pomôcť...myslím teraz z e niekto písal že Svedkovia nesmú prijať krv...Skús sa snim porozprávať prečo práve táto cirkev? Existuje viac cirkvi ktoré majú fakt veľmi čisté učenie podľa biblie....praj to veľa síl a verím že rozvod nebude potrebný, že nájdete kompromis alebo skôr keď to mám tak na tvrdo napísať tvoj muž tam nebude chodiť. Ešte dodám že toto není sranda...že veľa.manzelstiev skončilo vďaka tomu...moji rodičia sa kvôli tomu rozviedli a nakoniec moja mamka nikde nechodí....takže ak jednému z manželov vadí niečo vždy si ho treba vypočuť a nájsť kompromis
moja starká sa k nim pridala pár rokov dozadu. nikto z toho nebol nadšený veru.
Ste veriaca rodina ci nie.ked je veriaci trebalo by ist za knazom nech sa s nom porozprava
Ak ho ľúbiš a chceš s ním ostať, tak vyrieš BSM, nie že o všetko prídete.
Ešte predtým, by som požiadala o zrušenie BSM.
@1bambinko1 juj. Ináč to nieje náboženstvo. U nás chodia pravidelne. Ti ľudia sú už proste zmagoreni. A ako ste vy reagovali ako rodina?
zazelaj mu stastnu cestu...hned ako sa vzda celeho majetku v tvoj prospech
Pevne nervy prajem. Títo ľudia sú z toho takí zmagoreni , že chodia od domu ku domu a presviedčajú ľudí. A ľudia niektorí sú takí sprosti , že nanich aj majetky podpisu? Čo ho viedlo ku tomu, pripísať sa ku takej viere?