Môj muž sa chce pridať k svedkom Jehovovým

5. okt 2021

Mojmu mužovi asi preplo, chce sa pridat k svedkom jehovim, cely cas ho od toho odhovaram lenze on sa uz rozhodol som z toho neskutocne vytočena .. nedaj boze sa s nim niečo stane tak nebude môcť dostať ani krv ..co mam robit?

annamalaga
5. okt 2021

Pevne nervy prajem. Títo ľudia sú z toho takí zmagoreni , že chodia od domu ku domu a presviedčajú ľudí. A ľudia niektorí sú takí sprosti , že nanich aj majetky podpisu? Čo ho viedlo ku tomu, pripísať sa ku takej viere?

zuvelyn
5. okt 2021

Rozviesť sa 🤷🏼‍♀️

gdpr
5. okt 2021

Ak je svojprávny rešpektuj jeho rozhodnutie ak nechceš tak rozvod nič iné do úvahy neprichádza vlastne, ešte to, že sa aj ty pridáš. Kebyže môj muž príde s týmto za mnou tak by som to rešpektovala a ak by to zasahovalo až príliš do nášho vzťahu tak by som sa rozišla, nevidím dôvod prečo sa trápiť

pribinak
5. okt 2021

Rozvod a rýchlo. To je jedine riešenie

staronova
5. okt 2021

Pozor na spolocne prachy. Pomaly ich k nim poodnasa

markaterka
5. okt 2021

@gdpr no lenže stiahne aj ju, keď nie konkrétne ku nim, tak peniaze bude určite odnášat z domu. Neviem, či by si toto rešpektovala.

marcellka32
5. okt 2021

Neviem, čo obnáša táto viera, čo robia, nerobia, čo sa dá akceptovať a čo už nie..viem, len o tom čo píšeš, že nemôže dostať krv a nahovárajú ďalších na ich vieru..

autor
5. okt 2021

Nechcem žiť s clovekom co je v takejto sekte,tak jedine riesenie bude asi rozvod..asi mu preplo v hlave z ničoho ic s týmto prišiel

katulienkax
5. okt 2021

Keby šlo len o tu krv ale aj deti ti bude vodiť k tej sekte a pripraví ta možno aj o peniaze

marcellka32
5. okt 2021

Z ničoho nič sa to nestane, niekto mu musel hucat o tom do hlavy

pribinak
5. okt 2021

Nemyslím si, že sa len tak ráno rozhodol že odo dnes som jehovista. Myslím, že mu niekto dlhodobo vymýva mozog.

1katus1
5. okt 2021

Hlavne zrus BSM aby si neprišla o strechu nad hlavou . Je to zvláštna sekta inak to ani nazvať neviem

liljana
5. okt 2021

Mat doma lahko ovplyvnitelneho zmagoreneho fanatika nie je ziadna vyhra.

zirafienka
5. okt 2021

pozor, pozor!! a daj daj si pozor nielen na majetok, ale aj na celú rodinu, nielen tvoju, ale aj ďalšiu, nepusti si ich pod kožu!!!!, pokiaľ ty máš na to takýto správny a rozumný názor , nedaj sa do toho vtiahnuť, lebo budeš trpieť celý život. Tam pokiaľ viem, sú zásady po vstupe tvrdé.

vamajka
5. okt 2021

Rozvod a ihned

janulka182
5. okt 2021

nepozerala si poobede markizu? uuuuplne nahodu tam bol rovnaky pribeh.

denden77
5. okt 2021

hned by som zrusila BSM

leuska15leuska15
5. okt 2021

Ja si myslím, že ďalší vymyslený príbeh. Reálne príbehy tu ženy píšu úplne inak. Citový vylev, podrobnosti, myšlienky, okolností, pocity,...

kate211
5. okt 2021

A pytalal si sa ho, co ho k tomu vedie? V com vidi vyhody pripojit sa k tejto sekte?

ki_ki2
5. okt 2021

@janulka182 presne ma to napadlo 😁😁

euka210
5. okt 2021

Krv je to najmenej...to je hrozne upisanie, hoci len on, ale bude v tom aj rodina.

vanda323
5. okt 2021

Fúha, netreba nikoho súdiť. Osobné o tejto viere viem len malicko...ale trošku mi je ľúto ako ti tu dievčatá rádia sa rozviesť. Zabudla som dodať že tiež pozerám cez YouTube bohosluzbu z Apoštolskej cirkvi čo je vlastne protestanska cirkev,no táto cirkev práve nabáda i tomu že ak sme chorý Boh dal ľuďom múdrosť teda lekárom nám pomôcť...myslím teraz z e niekto písal že Svedkovia nesmú prijať krv...Skús sa snim porozprávať prečo práve táto cirkev? Existuje viac cirkvi ktoré majú fakt veľmi čisté učenie podľa biblie....praj to veľa síl a verím že rozvod nebude potrebný, že nájdete kompromis alebo skôr keď to mám tak na tvrdo napísať tvoj muž tam nebude chodiť. Ešte dodám že toto není sranda...že veľa.manzelstiev skončilo vďaka tomu...moji rodičia sa kvôli tomu rozviedli a nakoniec moja mamka nikde nechodí....takže ak jednému z manželov vadí niečo vždy si ho treba vypočuť a nájsť kompromis

1bambinko1
6. okt 2021

moja starká sa k nim pridala pár rokov dozadu. nikto z toho nebol nadšený veru.

sendy27
6. okt 2021

Ste veriaca rodina ci nie.ked je veriaci trebalo by ist za knazom nech sa s nom porozprava

pribinak
6. okt 2021

@vanda323 zlatko mýliš si dosť podstatne skutočnosti, toto nie je cirkev, ale sekta

acrobaleno
6. okt 2021

Ak ho ľúbiš a chceš s ním ostať, tak vyrieš BSM, nie že o všetko prídete.

vulka
6. okt 2021

Ešte predtým, by som požiadala o zrušenie BSM.

annamalaga
6. okt 2021

@1bambinko1 juj. Ináč to nieje náboženstvo. U nás chodia pravidelne. Ti ľudia sú už proste zmagoreni. A ako ste vy reagovali ako rodina?

ddaassuullaa
6. okt 2021

zazelaj mu stastnu cestu...hned ako sa vzda celeho majetku v tvoj prospech

vanda323
6. okt 2021

@pribinak Áno, večer som už čítala. Je to sekta a riadna teda!