Môj muž je sebec

sisaaa22
28. jún 2023

ahojte, chcela by som sa poradit, lebo uz neviem velmi ako dalej, a mozno by som potrebovala len nezainteresovanu stranu. Moj muz je uplny sebec , som vydata 6 rokov a mame dve male deti a ja mam pocit ze sa len 6 rokov prosim aby si ma vsimal. Ako otec je dobry, ale ano manžel nikdy nedodrží co povie, ked sa dohodneme aby prisiel vtedy y vtedy nepride nezavola. Ked potrebujem pomoc nepride, Ked som chora a zavolam mu ze potrebujem pomoc s detmi tak mi zlozi telefon ze nevie prist. Ja som dost sebestacna vela veci zvladnem sama a na to si asi zvykol. Vsetky sviatky co mame odignoruje, Ked chcem aby sme sa snazili si uzivat nejaky cas spolu nechce sa mu. Nema vela kamaratov ale ma svoje aktivity. Co by mi nevadilo ale ten nezaujem o mna je znicujuci. Ideme prec ani nezavola ci sme prisli ok . Uz neviem ako dalej. Ale aj ked sa pohjadame vzdy som ja co to chcem riesit a jemu mam pocit ze je to úplně jedno.

svokrinjazykmonika
28. jún 2023

@sisaaa22 a ľúbi ťa vôbec? Asi nie.

tosomja
28. jún 2023

@sisaaa22 napíš mu list, že keď sa mu bude cnieť za vami, môže vás prísť hľadať. Od pondelka sa zbaľte, choďte na týždeň na dovolenku, užite si peniaze, spoločné chvíle s deťmi a na neho kašli, keď mu budeš chýbať, tak ťa bude otravovať a tiež mu môžeš povedať, že nemáš čas. A po týždni sa s ním porozprávať na tému budúcnosť.

sisaaa22
autor
28. jún 2023

minuly rok som sa takto pobalila a odisla na 5 dni , a zavolal asi raz zvadne snaha nic, uz som vyskusala vsetko, a v poslednej dobe ma obvinuje za vsetko a fakt mam pocit ze ja som najhorsia. Key name tie dve male deti je to ine. Neviem mozno som chcela len pohlad , ze toto je po tolkych rokoch normalne spravanie a ja chcem zbytocne vela aj to ma napadlo

nyusika
28. jún 2023

@sisaaa22 tak minimalne dvakrat si ta uz vsimol...mate dve deti.

co si si vybrala - to mas.
neverim, ze predtym bol iny

sisaaa22
autor
28. jún 2023

ano to je pravda :D takto som sa na to nepozerala

lulana79
28. jún 2023

@sisaaa22 nie je to normálne správanie... ani po 6ich rokoch, ani po 20ich... žijete vedľa seba ale nežijete spolu a to je to najhoršie vo vzťahu asi... ale čo robiť, ti neporadím, lebo na rady sa necítim, len som odpovedala na tvoju otázku, či to je alebo nie je normálne

sisaaa22
autor
28. jún 2023

ale je rozdiel ked ste dvaja uzivate si zivot nemusite riesit zalezitosti okolo rodiny a deti kde sa tie problemy len prehlbuju a v niektorych situaciach dopredu neviete ako sa ten partner bude spravat. Buducnost neviem predpovedat. Ale dakujem kazdemu za nazor vazim si to

tanyan
28. jún 2023

Čo konkrétne znamená "ako otec je dobrý?" Športuje s deťmi, učí / hrá sa s nimi, oblieka ich, kúpe ich, varí im...

sisaaa22
autor
28. jún 2023

hra sa s nimi, kupę aj uspava (teda starsiu)

basenka0
28. jún 2023

ahoj, zazila som.nieco velmi podobne. Mame dve deti, ale rozvadzam sa a zijem 4 mesiace sama. Ta druha strana ked raz nema zaujem, tak sa mozes aj na hlavu postavit a prosit sa o zakladne veci vo vztahu nema vyznam. Ja som tiwz chcela len xas, pozornoat, pochopenia, lasku....nic nebolo a nemal snahu ani zaujem. Maj svoju hodnotu. Mne je ovela lepsie samej s detmi aj ked je to narocne a tazke, ale nemas ten pocit samoty, ze je niekto vedla teba kto s tebou moze byt ale nechce a necitis sa nedocenene. Skus mu otvorene povedat ako sa citis bez vycitiek a co potrebujes a ak ani tak nic s tym neurobi odpoved uz asi vies.... drzim prsty.

sisaaa22
autor
28. jún 2023

@basenka0 dakujem pekne, mam pocit ze som sa 6 rokov doprosovala, potom si velakrat poviem , ze vsak su na tom horsie aj iny... ale deti su male maju 4 roky a 2 roky. lenze som uz dospela do stadia ze pisem na modry konik a vsemozne są snazim vyriesit situaciu pritom mam pocit ze ja som ta najhorsia.

basenka0
28. jún 2023

moj mi zase nemomahal ani s domacnoatou a s detmi sa sem tam pohral ale bieda na vsetko som bola sama a ziad a laska...skor len negativa. Tazilo ma to, ze niekoho lubis a mas zit ako spolubyvajuci. Mozes este navrhnut nejaku poradnu , ci psychologa.

basenka0
28. jún 2023

Teraz uz viem ze s tym mojim este manzelom som.nikdy nemala mat deti a ani nikdy si ho zobrat za muza. Takmer od zaciatku to bolo tak taky je a iny nebude...ta pozornost, laska ore mna tak bola len omrvikami z ktorych som zila 7 rokov. Ale my nechceme omrvinky kazdy si zasluzi zit po boku niekoho kto je tu pre neho naplno...ak skutocne lubis vies ze by si na nimoho nekaslala neprehliadala co ti hovori.

hladamematku
28. jún 2023

@sisaaa22 😠 Ved ta absolutne nema rad...co chces pocut?

sisaaa22
autor
28. jún 2023

@basenka0 preens tak viem sa vcitit do toho přesně co píseň

anjelicek26
28. jún 2023

Dobry otec vie byt aj po rozvode... bude ich mavat na vikend... my mame coskoro 20 spolocnych rokov a stale robi, co mi na ociach vidi kazdy jeden den a toto ked citam je do placu...

sisaaa22
autor
28. jún 2023

dakujem vsetkym pekne za nazor..

katkati
28. jún 2023

Nastav mu zrkadlo. Staraj sa o deti a o seba a jeho potreby kašli. Uvidíš, dokedy ho to takto bude baviť. Potom sa rozhodneš.

tosomja
28. jún 2023

@sisaaa22 je je to veľa, keď chces pozornosť. Práve preto keď si ťa nevšíma, tak si aspoň užívaj. Ja by som to využila. A vlastne. Takto som to mala aj ja. A ani si nevšimol, že som si našla iného 🙈 až keď som mu povedala, že sa sťahujem. Dovtedy mi aspoň dcéru strážil, keď som chodila za druhým 😃

basenka0
28. jún 2023

@katkati skusat moze takym ludom je to jedno...skusala som aj to. Ale tam proste chyba ten zaklad a to je zaujem a teda laska.

tosomja
28. jún 2023

@basenka0 nepomôže ani nebarit, nepratat, môžeš sa aj na hlavu postaviť. Nepohne to s ním. Tiež som to zažila.

svetlonos
28. jún 2023

@sisaaa22
prosim ta ved on uz predtym musel byt rovnaky trulo. Ci si otehotnela po pol roku vztahu?
My sme spolu 8 rokov, prvy maly ma 3 roky, druhy cerstvo narodeny.
Uspavam ja, len teraz v porodnici ked som, uspeva muz starsieho. Do roboty chodi spojmy denne tam/spet an 3-4 hodiny.
Nema problem nakupit ci upratat, uvarit. Detom sa venuje podla casu, moznosti. Ked mi bolo zle, hlavne chora ci poslednú dobu v tehu unavena, siel s malym von nech spim.
To co predvadza ten tvoj pako, nie je normalne. Tiez nemame na seba bohvie kolko casu. Ale keby napisem, ze som chora a da sa mu, tak domov isto pride. Ked som bola u rodiny cez tyzden, nevyznavali sme si lasku denne. Ale takmer kazdy cecer sme si zavolali yby may malemu povedal dobru noc a videli sa aspom cez telefon.
Nie je to normalne spravanie u t ojho muza.

mamutka
28. jún 2023

@sisaaa22 šesť rokov sa doprosujes, ako píšeš, ale deti majú 2 a 4. Ty si si tie deti už robila s človekom, ktorý o teba nestal. Tomu nerozumiem, ale podľa mňa toto nemá význam, načo sa ponižovať? Radšej sa od neho odstrihni.

sisaaa22
autor
28. jún 2023

Ano po dvoch rokoch sme si spravili deti, Ako vravim bolo to ine, nebolo to az v takomto rozsahu ako sa to deje teraz po narodeni deti. Ale mate vo vsetkom pravdu. Ja som naozaj chcela pocut nestranne nazory . Co sa stalo ...

mane01
28. jún 2023

@sisaaa22 nie, nie je to normalne. Velmi mi to pripomina mojho ex. Kolko som sa mu doprosovala, snazila sa, vsetko ako hrach na stenu… este ma vysmial. Potom som sa zbalila a odisla navzdy a smiech ho rychlo presiel.

sisaaa22
autor
28. jún 2023

preesne tak ja placem a on są s dobrou naladou zobudi a este si pospevuje... a mysli si ze vsetko je super a ja len prehanam....

sisaaa22
autor
28. jún 2023

takyto clovek si proste ani neuvedomuje ze je nejaky problem to je najhorsie..a asi je to fakt rovanke u takychto typov ludi ako citam.

0silvia0
28. jún 2023

@sisaaa22 napíš nám, ako sa správal keď ste spolu ešte chodili. Si mala ružové okuliare a prehliadala si jeho egoizmus alebo bol iný, všímavý, milý a ústretový?

sabca99
28. jún 2023

No tak normalne to isto nie je a myslim si, ze ak by chcel, aby ste boli spolu tak by nejaku snahu vyvinul. Snazis a udrzat nieco, co nefunguje a podla mna uz ani nebude

janicka1988
28. jún 2023

@sisaaa22 takýto chlap sa nezmení , proste je taký a ty sa môžeš trápiť koľko chceš jemu je to ajtak jedno , mám to doma rovnaké oni si to proste neuvedomujú a neriešia to , buď si budeš žiť svoj život s deťmi a jeho si nebudeš všímať alebo od neho odijdes navždy s deťmi a začneš odznova ajked to bude veľmi ťažké .