moju muz je ignorant, sebec, despota, manipulator,...Nemame deti, a ja v tomto strasnom manzelstve trpim uz 3 roky... ziadne pusy, ziaden zaujem o mna, velmi rad si vypije ( na smrt ,,len" 1x za dva tyzdne ) nehovorim o nasej diametralnej odlisnosti, rozne nazory na zivot, ziadne spolocne konicky, on ucnovka- ja VS (nikdy som si nemyslela ze ten rozdiel raz pocitim), proste manzelstvo nocna mora.... a ja tisko trpim, a takto ide den za dnom, ...kazdy si zije svoj zivot, niekedy prehodime par slov aj po troch dnoch.... co sa mi da na to povedat? ze cakam kym budem mat 40 a potom sa spamatam? je to stale horsie a horsie a ja kazdym dnom stracam silu na rozvod... zacinam sa zmierovat so svojim osudom a pokaslanym zivotom
co robit? ja sa tak strasne bojim mu povedat ze nechcem takto zit.... bojim sa jeho reakcie, ze sa zruti, alebo mi urobi zo zivota este vacsie peklo.... netusim aku reakciu mozem ocakavat.... mam ho rada ako kamarata ... predsa sme spolu 7 rokov.... zazili sme aj pekne chvile... tak pred 3 rokmi mozno
si este ani nic neurobila a uz stacas chut, sa zober a hajde od muza. Kamoska nedavno odisla od muza a taaaak jej je dobre! A to nie je jedina, co ma tuto skusenost. Ze Ta to este bavi! Sa nemas ani trochu rada? Caka Ta nieco lepsie, tak sa uz na to vy....konecne. A ze ako bude reagovat? Neboj sa, zvladne to. Mozno citi nieco podobne aj on, bohvie. S tym si nerob starosti, je treba to ukoncit.
Keď nemáte deti, tak načo čakáš? asi by som to riešila odchodom do zahraničia, alebo niekde hodne ďaleko od neho. a začala nový život
presne, este nebodaj sa Ti pritrafi s nim dieta...radsej chod, uz vcera bolo neskoro
Keby mas dieta tak to chapem mozno...ale takto? Keby mate aspon skvely sex🙂 prepac,snazim sa to odlahcit...utekaj prec,vari nechces takto zit stale
@monicka28 tak pouzi mozog vysokoskolaka...hmmmm...co by tak asi VS vzdelany clovek urobil....hmmm....asi by som ho opustila a rozviedla sa cim skor.no ale ak cakas na 40-ku tak potom neviem co by si teda chcela v tom veku riesit...ze by chlapi isli po zenach po 40 viac ako po zenach po 30???? Hmmmm kde je ten VS rozum???
@bonaqa2013 bojim sa co bude s nim? co ak si uz nikoho nenajde? co ked sa upije k smrti? co ak? .... preco sa o nho bojim? preco mi na nom napriek vsetkemu stale zalezi????
@monicka28 noo, maminka si zasluzi medailu! A na to Ta na svet priviedla? Aby si svoj zivot len pretrpela? To by som nikdy svojej dcere neurobila, ze ju budem nutit do takych volovin. Ozaj, si uz dospela, ze? Takze sa o seba zacni starat. Moja mama bola presvedceny odporca rozvodov, az jej zivot ukazal, ako to je. Takze sme od otca odisli a tak to malo byt. Proste, niekedy je to potrebne vyriesit tak.
@monicka28 no len aby si nebola prekvapená, možno si nájde za teba náhradu ešte skor ako vycestuješ z okresného mesta.
troska vobec nechapem co ma s tymito vsetkymi problemami ucnovka a vysoka skola?
@jana_eyre ponizuje ma... ak neviem otvorit konzervu smeje sa ze hlavne ze mam titul, ked urobim chybu pri soferovani zas sa smeje ze vs.... nadava vsetkym ludom ktorych ja povazujem za kapacity, ponizuje lekarov, ucitelov.... aj pri debate s nim ma obcas priklincuje jeho logikou.... nie stale.... nehovorim ze je blby... to nie, len tak ako pisem... nevravim, je sikovny v praci, dari sa mu
Mať odlišné názory na život nie je otázka vzdelania, ale priorít. Ľudia s odlišným vzdelaním môžu mať odlišný pravopis, vyjadrovanie, možno všeobecný rozhľad a vzťah k učeniu ale to neznamená, že je príčinou odlišných citov alebo koníčkov. Škola vás predsa nenaučí vychádzať s ľuďmi, ani vás nenaučí ako zmeniť svoju povahu 🙂to, že má niekto učňovku ešte neznamená, že je hlúpy a ten čo má vš že je nesmierne inteligentný:D tam je problém niekde inde. Môj názor je, že pokiaľ nemáte deti, nie je čo riešiť. Sú aj lepší muži na svete. Skús to mužovi povedať, čo si o vašom vzťahu myslíš a ak nevynalozi žiadne úsilie na jeho záchranu, potom rozhodol za teba 🙂
Máš právo na šťastný život, takže ak cheš byť ešte niekedy šťastná, ja radím - vezmi si svoje veci a odíď. A podaj žiadosť o rozvod. Záleží ti na ňom, ale jemu nezáleží na tebe, bohužiaľ 😒 Aspoň z toho, čo si napísala, to tak vychádza. Chceš prežiť zvyšok život s mužom, ktorému na tebe nezáleží??
@monicka28 odpoved na tvoju otazku: normalna asi nebudes.ty mas VS???? Asi nie ak sem toto napises a cakas odpovede s polutovanim....