Ahojte môj manžel sa vracia domov okolo 11:00 a vždy je opitý. Aj ked sa vráti z roboty ide na hodinu do šenku, ked sa vráti, na všetkých húka a nadáva dokonca aj ked mala dcérka 7 rokov nadával jej do k.... a synovi do k...., stále nás bije na dcéru raz vytiahol remeň ale ja som mu to nedovolila tak on udrel mňa niekoľko krát opaskom. Ked som mu povedala nech ide na psychiatriu sa dať liečiť tak on ma zhodil a priamo pred deťmi ma kopol do tváre a že nech idem do p... .
Máte s tým skúsenosti? Aké máte názory a čo by ste mi odporučili?
coVam odporucit? rozvod, koli detom, Vam,.... ako sa mozu citit Vase deti, ked im doma takto nadavaju...kolko maju rokov a ake vyrazy.... a Vas bije.... musite sa odstahovat, co najskor, kym niekomu neublizi.... nepisete ci mate pracu, ci on pracuje, ci je to Vas byt, alebo ste v prenajme, alebo byvate u rodicov..... s alkoholikom sa neda zit.... aj ked ja som to nikdy nezazila, je mi luto deti.... prajem vela sil a drzim palce
Preboha berte deti a utekajte . Co cakate ? 7rocnemu dievcatku nadavat do kuriev ? Ste matka chrante svoje deti ked uz vam nezalezi na sebe. To pisem v dobrom .
@nikuliak Na nič nečakám len ked som mu navrhla rozvod vyhodil ma aj s deťmi na ulicu. Naštastej bývame blízko mojej mami a tak sme mohli ísť k nej. Ked som ráno prišla domov začal na mňa húkať že čo si dovolujem chodiť za svojím frajerom a viesť deti k nemu aby to všetko videli.
Keď vás zvul
@whiteniko tak treba pobalit a ist k mame aj s detmi . Podat o rozvod a zajst na policiu a podat trestne oznamenie . Zakaz styku s detmi . Treba jednat rychlo . Naco si sa vracala ? Takyto clovek sa za noc nezmeni. A mama ta isto prichyli , nenecha vas snad s chlapom ktory vas bije . Ci ?
@lenushka_th ked som s deťmi odtiaľ odišla k svojej matke. Ked som prišla si na druhý deň pre svoje veci tak na mňa vytiahol nôž a dorezal mi ruku. Dva týždne som ju musela mať v obväze. Som rada že to nevideli deti. Hned na to som ho žalovala ale polícia s tým nič neurobila len musel zaplatiť pokutu 100 eur.
@lenushka_th To by nikdy nespravila a hlavne nie ked ide o deti
@whiteniko pisala si ze chodi do prace. Tak chod domov ked bude v praci , pobal veci a viac sa tam nevracaj .. uz ries vsetko iba ceznsud . Treba odkladat kazdu lekarsku spravu . Vsetky blocky co kupujes detom atd .. neboj pojde to len treba byt neoblomna a nebat sa
mate lekarsku psravu o tom, ze vam ublizil? dufam ze ano...aky nazor chcete? kazdemu je jasne, ze toto nie je normalne spravanie ani prostredie pre vyvin deti, co si z toho odnesu? hrozne detstvo... snad neuvazujete ze sa zmeni...treba si premysloiet ako budete konat... viem ze povedat odstahujte sa, nie je take jednoduche, verim, ze v byte mate kopu cennych veci, ktore moze manzel medzitym rozpredat a ked ich zas vezmete, moze vas obvinit, ci pockat za rohom.a rozvod tie netrva 3 dni a rozdelenie majetku rovnako..drzim vam palce, prosim ale neostavajte s nim kvoli detom i sebe
Si robíš srandu, však?
@lenushka_th Už som to spravila lenže ked sa vrátil z práce vbehol tam ked moja mama nebola doma, a utrieskal ma tak ako nikdy predtým a kričal na mňa ako si to predstavujem odísť od neho ked je v práci
@whiteniko ahoj už len to že nadava detičkam a udrel vas pred ich ocami nieje dobre ani pre dalši vyvoj deti, aby nemali v buducnosti problem same so sebou, už len traumu dcerka že aj ju bude byt malžel/priatel tak sa bude stranit vztahov lebo sa je budu vracat myšlienky ake nasilie videla doma. Preč od tyrana čo najskor
Drzim ti palce musis odist aby si bola stastna ty aj deti. necakaj prosim ta! raz ti dorezal ruku co ak chyti vacsie nervy , chces aby ta dopichal a skonci to cele obrovskou tragediou? prosim ta utekaj co ti nohy budu stacit. vsetky ti to pisu tak prosim bud rozumna aj ked s holym zadkom ale zachran si zivot. drz sa!
ty si tehotna? julovky 2017 ? co to znamena?to je niake divne
ty spavas s muzom ktory ta bije , dorezal ti ruku, a nadava tvojim detom do kuriev a kokotov? prestala som verit tejto teme. pekny den.
@whiteniko ty nevieš ako dlho trvá tehotenstvo? júl 2017? 😕
Mas tu este jednu temu Rozhodla som sa spravne? Ano rozhodla a vobec dalej nad tym neuvazuj, utekaj od debila cim dalej a cin skor.
@jadelka ale to nie je jej tema, to zalozila ina mamicka 🙂 no ale aj tak teraz zisti ze je tehotna a rodit bude v juli 2017? 😂😂😂😂
No tiez sa mi to cele nezda. Na jednu stranu chces radu ale na druhu stranu na vsetko mas odpoved ako sa to neda. Tak vela stastia
aha, nevsimla som si, lebo ma tam spomenula, tak som si myslela, ze to je ona.
Ale v tej druhej teme pise, ze je v pohode a tu ze ma manzela alkoholika, tak neviem teraz 😀
a porodi polrocne decko😂😂
@whiteniko policia stym s tym spravi poriadky az ked sa volaco stane.. Ako to mozes trpiet sak chod od neho prec nie si predsa boxovaci mech. Chudence deti nedovol aby im ublizoval. Tu nie je co riesit rozvod okamzite... Je to alkoholik miluje len chlast teba ani deti urcite nie. Neni normalni a v zaujme svojho zdravia a ochrane detiii ujdi a nikdy sa k nemu nevracaj✊✊✊✊✊🍀🍀🍀🍀🍀🍀
@barbora59 😂😂😂😂😂😂
@roberta000 tie prázdniny už skončili všade, či?
Rozvod! Hned, okamzite! Uz jeden den po svadbe bolo neskoro! Zobud sa, tyra ti deti aj teba, na co cakas? Az zabije teba ci tvoje deti?!