Neviem čo mám robiť mám priateľa o 8 rokov mladšieho som snim už 2 roky ale po roku som sa dozvedela že minulosti mal veľa žien podvádzal aj svoju ex priateľku keď som sa ho spýtala prečo to robil tak mi povedal že ju nemiloval , ale že mňa miluje a že mne by to nespravil no našla som mu pokec kde si písal zo ženami tak som sa ho spýtala že prečo to robí on že keď ho nahnevám tak sa ktomu vracia no keď som potom našla znovu ako píše odišla som od neho potom ma prehovoril a znovu sme sa dali spolu od vtedy som mu nič také nevidela že by písal ,ale trápi ma ešte jedna vec že každý víkend pije dáva si pivka ale teraz už aj tvrdé neviem čo mám robiť či mám pokračovať alebo odísť od neho deti nemáme ja nechcem ani on ja mám jednu dcérku má 12 rokov to mám z prvého manželstva ďakujem vopred za rady ❤️
@jeliska123 utekaaaaj!!! Ved nemas 17, aby si nevedela, ze na takeho muza sa treba vykaslat, ze ta s nim nic dobre necaka. Stacila by jedna z tych styroch veci, co so spomenula a uz by ma nebolo. 1.podvadzal partnerky 2. pokec 3. hadzanie viny na mna - preto chodi na pokec, lebo ho nastves 4. stupnujuce sa popijanie. Z tohoto nic dobre nebude
@jeliska123 odist od neho a cim skor
Nebuď naivná, len si dáva väčší pozor...
podla veku dcery predpokladam ze mas okolo 30 a on mlady 20rocny chalan .. ak uz v takom veku prestriedal zeny tak si proste uziva mladost a ty mu ju neber .. najdi si sebe rovneho vyrovnaneho chlapa co vie co chce od zivota a vie sa usadit ... ak nemas ty hrdost sprav to pre dceru -akym jej ides prikladom?
Všetko už bolo napísané, zatiaľ nebolo nič urobené. A to je škoda...
Pravidelne popojanie by som netolerovala obzvlast nie ak mam dieta... a ani ine zeny tie uz duplom nie
Hľadaj si seberovneho, nie takého nevyzreteho sopliaka. 8 rokov mladší, nevybureny .... takto perspektívny vzťah nevyzerá
Ved prasit ta moze aj bez vztahu....Preco klames samu seba? Doteraz mam kvantum zien, a teraz sa ma vzdat vsetkych kvoli tebe??? Si taka jedinecna? Vies mu poskytnut nieco viac ako ostatne? Neberiem do uvahy ze u teba byva za nejake drobne a full servis.
@elizabet173 Áno už sa balím máte pravdu včera zase pil povedal že neprestane a že ja mu nemám zakazovať on to nemá rád že keď mu poviem nepi vtedy sa naštve a pije lebo som.mu to zakázala a že on toto trpieť nebude ale keď som sa teraz zbalila už nechce aby som odišla len aby som sa zmenila ja no a že keby ma chcel podvádzať tak že by to urobil tak že by som ani nevedela že to je blbosť atď že on už ma toho veľa za sebou že on ma 29 a že už je vyburený ,ale ja tiež moc tomu myslím si že keď odídem bude mať kľud alkohol a ženy čo si platil v minulosti.
myslím, že máš dosť rokov na to, aby si prestala byť naivná
@10zabka Áno máte pravdu aj keď mám toľko rokov myslela som.si že to bude dobre veď nič zle som nespravila upratala navarila bola som.len doma čakala ho ale dnes sa neoplatí byť dobra žena už po tomto nechcem nikoho lebo ako vidím nemám šťastie 😔 musím sa stým vysporiadať
@syslik81 No má 29 nemá 20 ale máš pravdu je to presne tak ako píšeš
@jeliska123 ked povedal,ze pit neprestane,a ze máš ostať,ale mas sa zmeniť ty, ako dovidenia,nie,nie zbohom ! Ty si byvala u neho aj s dcérkou?
@mariejenka áno bývam tu u neho dcérku si berie cez víkendy jej otec ,ale ako všetko klapalo telefón som.si pozrela jeho kedy kolvek keď sa mi niečo nepáčilo tak pohode sme si vysvetlili a išli ďalej ale teraz už ma stým problém že mám sa zmeniť mi to pripadá že keď nie tak milujem ťa ale odíď keď ma nebudeš rešpektovať a zrazu mi povie že upratať aj uvariť vie aj iná žena do teraz bol šťastný pretože mal predošlí vzťah s takou čo nič nerobila je to strašné
@jeliska123 naozaj, on sa nebude meniť,je to tlk... choď preč od neho,take drísty co ti nakecal, mu netoleruj!
Ten chlast by mi vadil riadne,mala som tiež dávno priateľa,a ked sa priznal ue jemu chuti,a pit neprestane sme sa rozišli,pit prestal ale až po zdr.komlikaciach.
Za mna rozchod.
@mariejenka Nie nezmení aj ja si myslím a aj to že mu neverím tak ako by som.mala veď si platil za sex ženám keď ešte somnou nebol.ja si myslím že za ma nabažil a chce zase ísť do starých koľají no milujem ho a bude to ťažké ale musím mám svoju hrdosť a aj kvôli malej pretože čím dlhšie to budem tolerovať tým viacej budem trpieť ďakujem vám veľmi pekne za vaše rady ❤️
@jeliska123 tiež som lubila toho mojho ozrana🥺🥺velmi som bojovala vtedy,ci byt s nim ci nie...bol to tak krasny chlap, aj šikovný,len ta metla ľudstva!! Ale viem,ze by som trpela. A to nechcem,a aj ty to nechci.
@jeliska123 Wau, veď ty znieš ako veľmi rozumná žena. Jak je možné, že si s takýmto tlkom? 😄 Hlavne sprav prvé kroky. Aj napriek tomu, že emócie ti budú hovoriť, že s ním máš ostať. Riad sa rozumom. Môžem ti kľudne sľúbiť, že po nejakom čase z tej zamilovanosti vytriezveš a budeš si búchať hlavu o stenu, že si s ním bola. Vlastná skúsenosť.😄
Už teraz vidíš, že nie je všetko v poriadku. Podvádzal priateľky, lebo ich "nemiloval". Teba miluje, ale keď ho na hneváš, tak si "popise s babami" 🙊🙉🙈. Už to by mi bol dôvod na rozchod. Pivko a tvrde už je druhá vec, popijanie je ďalší problém. Vlastne už si ho pristihla pri klamstve, už ste boli od seba. Co ti dáva ten vzťah? Lebo už len to, že tu píšeš, je znak, že cítiš, že tam dačo nehrá
. A áno, nie je to len pocit.Cize výsledok - rozchod.
@annamarin Áno ja to vidím a viem čo musím dnes urobiť mám už zbalene len ma nechce pustiť ale ja sa dostanem odtiaľto ,ale boli ma to že ho milujem a že som sa zase sklamala že si budem musieť odvikať a že ako to zvládnem keď ho budem vidieť s inou vieš je to moja vina musím si ju teraz odtrpiet len je to také nespravodlivé lebo som si myslela že konečne budem šťastná dobra žena ale nie nemám asi na to 😏
@jaskolka Áno presne si to napísala máš pravdu ja viem že už by som mala vedieť tieto veci ale nemám skym to prediskutovať mám potrebu sa vyžadovať ,ale nemám komu a preto vám veľmi zo ❤️ dokujem.za každú odpoveď
Paprpčky preč od neho ani som nedočítala, takýto sukničkári si nezaslúžia lámať srdcia ženám ktoré majú záujem o trvalý a pokojný vzťah... To nie je ospravedlnenie že ťa miluje a keď ho hneváš aby si vypisoval so ženami. Je to obyčajný klamár a sukničkár. Čo je decko? Somár
@thewitch Veď ako je to aj moja chýba po roku keď som.to zistila mala som.hned odísť no nechala som na opantať veru ako malé dieťa ,ale viem že to nieje premena do budúcna aj keď to boli ale áno ako píšeš klame má urcite
@jeliska123 tuzila si byt stastna, preto si sa nechala opantat, to je cele. Nemilujes jeho, ale svoju predstavu o muzovi, len on sa do nej nehodi. Chapem, ze teraz pises, ze uz nikoho nechces. Urcity cas bude dobre, ak budes sama, ked sa naucis vazit si sama seba, budes presne vediet, co u partnera nebudes tolerovat. A ziadne take, ze navarila som, upratala som a bola sim len doma a cakala ho. Cele zle!!!! Ty musis mat vlastny zivot (viem, ze teraz je to tazke), nie sa upnut nezdravo na muza. Zapamataj si, ze muz je od prirody lovec, nikdy nesmie mat pocit, ze si mu totalne oddana, nikdy si nesmie byt tebou celkom isty. Drzim ti palce, aby si raz nasla muza, s ktorym budes stastna. Takmer kazda z nas na nejakeho vola v zivote natrafila, neboj sa, aj ja.
@elizabet173 Ďakujem za krásne vysvetlenia a za podporu veľmi si to vážim aj keď ťa osobne nepoznám ale ďakujem 🙏
Pozri vieš je to váš vzťah a nikto by sa do toho nemal kafrať ale keď je to takto daj radu na ženy tu, mnoho z nich sú tu práve také čo si niečo podobné zažili, keby som ti mala povyprávat môj príbeh tiež by si mi radila odísť čím skôr a preto hovorím - nikdy nevieš čo bude ďalej, teraz je pravdepodobné že sa naňho nepozeras už tak zamilovane ako kedysi a on si to všimne a bude sa to len zhoršovať, nakoniec po rozchode je nejaká pol na pol pravdepodobnosť že buď ťa nebude riešiť a pôjde si za svojim alebo vyhrá možnosť že sa bude dobýjať a lwn dúfam že sa nedáš lebo takýto sa dobýjajú a potom majú srdiečko na mieste a zase pokračujú ako to bolo.... Bolí to ale ten pocit slobody od niekoho kto ťa klame a raní je na nezaplatenie...
A plus toto neber v zlom, ale ak je o toľko mladší zase len stúpa jeho ego pri iných ženských a teba berie ako istotu lebo si strašia a skúsenejšia v istých veciach ale určite nedufal žeby si mu mohla prísť na jwho tajné vypisovacky... A neskôr by ti už vyčítal aj vek... Hoci je pekné mať mladšieho zajka ale sú to lišiaci darebácki...
@thewitch presne ako píšeš ja mu neverím od vtedy ako som to videla pokec a podobne a on to vie že mu neverím a stále mi vraví vek mi teraz nič nerobím veď vidím alebo teba ,ale nie ja neverím lebo oči som.ja lepšie ako ty predtým ? V ničom tiež boli len oklamané a teraz majú pokoj presne ako píšeš prejdem si stým bude to zle obdobie ale račej to ako roky trpieť ďakujem zo ❤️ že má podporujete a odpisujete 🙏
Takýto typ bude zahybat stále. A tajiť ešte viac. Lebo doma ma všetko vybavene gazdinu na všetko takže kopu času na tajnaša vykecavat.
@jeliska123 nestrácajú s nim čas on sa nezmení nikdy