Môj manžel je veľmi zaťatý

anna00917
1. sep 2013

ahojťe čo mám robyť ked ma apsolutne ignoruje ked niečo poviem ani ho to nepohne je strašne zaťaty to už nezvladam som nadne

majka508
1. sep 2013

Najskôr trošku zopakovať pravopis a potom?????Nie je to kto-vie čo,keď má takú povahu,ale ak ju mal aj pred tým,tak teraz je už asi neskoro nad tým lamentovať a ak len teraz,tak to má určite nejakú príčinu.

lucka1987
2. sep 2013

@anna00917 no tak bud zatata aj ty. a rob si tak ako ty uznas za vhodne.nevtieraj sa mu a neponizuj sa nejakym lamentovanim, ze ho chces napravit a podobne.. nestavaj sa do pozicie niekoho , kto chce s manzelom hybat a uputavat na seba pozornost.. bud chvilku samostatna jednotka ........ ak si to po case nevsimne tu tvoju " zatatost" a smaostatnost a ignoraciu, tak by ste s tym mali spolocne nieco urobit ....ak nie, tak vela sil v takom vztahu 😉

gojka
2. sep 2013

Milá anna00917. V prvom rade by som viac opísala tvoj príbeh. Kto ste , koľko ste spolu a prečo ťa ignoruje. Ste vôbec manželia, ako a kde a s kým žijete. Prečítať si len jeden názor a nepovedať viac o druhej osobe. len "apsolutnu ignoráciu" je málo . Ja plne súhlasím s majka508, tvoj pravopis je na úrovni prváka základnej školy, tým nechcem urážať, ale ak uvedieš viac informácií o sebe / vzdelanie, vek, prácu, dôvod ignorácie/ tak ti pomôžeme /možno/ riešiť tvoju situáciu. Dúfam, že sa ti podarí všetko vyriešiť .

midori123
2. sep 2013

@anna00917 najskôr si zopakuj pravopis!

argyro
2. sep 2013

prvý príspevok, plný gramatických chýb.. tralala

evita_g
2. sep 2013

ja chápem, že tie gramatické chyby sú do očí bijúce, ale anna00917 sem určite nepíše preto, aby ste jej vyhadzovali na oči pravopis... a komu to tak strašne prekáža, červenú fixu do ruky a opravujte 🙂 😉

bronia13
2. sep 2013

@majka508 @midori123 @argyro ona sa vas nepitala na pravopis, ale o radu take mudre zboznujem co len kritizuju pravopis, toto nie je blog o pravopise ci gramatike OK! ona chce poradit, a urcite nezabudnite skritizovat aj moj pravopis 🙂

anna00917
autor
2. sep 2013

@midori123 Nekritízuj ale mala si mi podadíť a nie ponižovať dakujem ti si mila

daturka1
2. sep 2013

chlapi su jesitny,ignoruj aj ty....rob si svoje,svoj program.....casom ho to bude sakramentsky skriet....

midori123
2. sep 2013

@anna00917 však som Ti poradila, aby si si zopakovala pravopis🙂

midori123
2. sep 2013

@bronia13 tiež by sa Ti zišlo zopár hodín gramatiky🙂
Pýtať sa, je vybrané slovo. 1.stupeň základnej školy...

bronia13
2. sep 2013

@midori123 ked ty budes zitg 25 rokov v zahranici potom sa mi ozvi ked budes super ovladat Anglicky OK, naco mi tu je pravopisna slovenicna hi hi hi... vedela som ze nejaka MUDRA mi odpise!!!! ja som vinikala v niecom inom v skole ako v pravopise ale ty si urcite najmudrejsia vo vsetkom 😀 😀 😀 ako vidim zjedla si vsetkud mudrost sveta - hm a co takto poradit zakladatelke temy a nie sa rypat v mojej a jej gramatike, na to si zalos sama temu a poucaj tu dievcata o gramatike ked si taka mudra

midori123
3. sep 2013

@bronia13 prepáč, ale naozaj sa to po Tebe nedá čítať...
Ani bicyklovať sa človek nezabudne. Samozrejme len v tom prípade, pokiaľ to aj predtým ovládal.
Čo asi bohužiaľ Tvoj prípad nebude...🙂
Tak sa tu neoháňaj angličtinou a precvič si slovenskú gramatiku ak mieniš prispievať na naše stránky a nepáči sa Ti kritika...

maria1989
3. sep 2013

@midori123 tiež sa divím, prečo niektoré žienky nechodia na anglické fóra, keď sú tááákééé skvelé v angličtine 😀

bronia13
3. sep 2013

@maria1989
@midori123 radsej tu nebudem minat moju pozitivnu energyju na taketo hm.... radsej pomlcim ake ste vy dve a uz ste poradily zakladatelke ci ste prisli sa tu o blbostiach vykecat???????????? fakt asi nemate nic na robote potom tie vase domacnosti musia fakt super vyzerat 😀 😎 smutne

bronia13
3. sep 2013

@maria1989 neboj nic ja chodim ale temu sme si zamkli preto aby taketo murlantky ake ste vy dve nam tam nelozili a nas nekritizovali za blbosti

midori123
3. sep 2013

@bronia13 počuj, Ty energyYja, aspoň si ma pobavila, trubka...🙂🙂

maria1989
3. sep 2013

@bronia13 no to máš pravdu, ja mám strašný neporiadok doma, idem ja upratovať

maria1989
3. sep 2013

@midori123 aj ty choď upratovať domácnosť 😀

midori123
3. sep 2013

@maria1989 hej-hej, mala by som si vstúpiť do svedomia a zahrať sa na žienku domácu🙂🙂

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
midori123
3. sep 2013

@fidka79 Možno sa budeš čudovať, no znalosť alebo neznalosť gramatiky o človeku naozaj veľa napovie 😉

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maria1989
4. sep 2013

@fidka79 počuj, tu nešlo o to . avšak bronia13 napísala: ked ty budes zitg 25 rokov v zahranici potom sa mi ozvi ked budes super ovladat Anglicky . TEDA: ak sa tu ona vo fóre bude "vychvaľovať" so somarinami typu viem skvele po anglicky, a 100 rokov už žijem v zahraničí, tak teda toto je moja odpoveď na gramatiku. Okrem toho zakladateľka témy sa viac neozvala, tak načo jej máme čo radiť, keď tu na to kašle...

maria1989
4. sep 2013

@midori123 to sme dobre na SK dopadli, keď niekomu zo srandy napíšeš čosi o gramatike, už rieši tvoje IQ cez to, akú máš VŠ. ach jaj... inak som minule čítala, že sú vymyslené také perá, čo ti samé opravujú chyby... takže deti už onedlho nebudú vôbec vedieť čo sa ako píše... no nevadí, to už sem nepatrí... najbližšie idem do kategórie jazykové okienko 😎

libka1
4. sep 2013

super tema, zakladatelka ma urcite radost, lebo asi o toto jej islo 🙄
pochybujem ze dospela zena dokaze zalozit takuto temu s takymto popisom, pravdepodobne len provokacia a velmi uspesna ked to tu tak citam 😅
ja tiez inac co sa tyka gramatiky nic moc, ale co tu niektore dokazujete tak to by sa mi v zivote nepodarilo 😀

maria1989
4. sep 2013

@libka1 😀 😀 😀

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz