Už sa musím spýtať lebo si myslím že už fakt mne šibe 😵 s manželom pracujeme spolu v jednej firme a mame jednu spoloční kolegyňu ... je strašne lenivá, cely den sa len dakde zašíva, ak jej niekto niečo povie že ma spraviť sa urazí, kradne atd. 😬 všetci to vedia ... a môj manžel sprostý jej ešte ide pomáhať keď jej dajú niečo spraviť (je upratovačka) stále je jej za zadkom a ona jemu 😬 aj muž mi doma stále rozpráva že ona cely den nič nerobí a on jej napriek tomu stále ide pomáhať ? 🤷♀️
no tak asi sa k sebe majú.... 😉
mm by som povedala aby zo seba nerobil somára lebo sa všetci z neho vo firme smejú...😉
@lija22 drží smeták.... 😀
možno svoj...😉
Určite ide po nej,ked sa stále okolo nej mota a to ze tebe hovorí ze ona nic nerobí,to len tak aby odpútal tvoju pozornosť,aby si si myslela ze na ňu nadáva.
@deti95060810 bože 😀
.....by som ho asi je.la po gebuli ze spamataj sa pako......co to hra za hru?Doma ti pomaha?V praci by som ho asi upozornila ci nema dost co robit za seba......a mozno ak to nepomoze tak by som ho zahanbila rovno pred nou ze doma na nu nadava ze je leniva a tu sa ide pretrhnut aby jej pomohol.....😉
A tvoj muz robi tiez upratovaca
Panvicou ešte po hlave nedostal?
A to je co za firmu, keď nadriadení nevidia, že niekto flaka prácu. Veď za upratovačkou musí byť vidieť prácu. A jemu povedz, že je na smiech.
A nema chlapec problem v tom, ze ona mu aspon spieva ody, aky je uzasny, napomocny, ze ona si to nezasluzi, obdivuje ho, co by bez neho robila, taky skvely muz, iny ako ostatni, atd, atp?
A ty uz vela veci beries ako samozrejmost a ocakavas, ze ma dava stale viac, aby si zasluzil tvoju pochvalu a obdiv, s akym si na neho pozerala kedysi, ked ste zacinali?
No a este moze byt tvoj muz ludomil a altruista.
a zamestnávateľ jej to toleruje? je lenivá, zašíva sa a ešte k tomu aj kradne... a tvoj manžel má čas ešte aj jej pomáhať. Dáka čudná firma.
Asi sa mu paci, alebo už niečo spolu majú. A doma na ňu nadáva aby si nenabudla podozrenie.
Prečo to tvoj muž robí? Hneď by som sa ho na to popýtala 🙂
Nevyzametava nahodou jej pavuciny????Boa inak si to neviem vysvetlit 😂
Divné správanie tvojho muža....a čo ty nato? Mne by sa toto vôbec nepáčilo a hneď by bol rozhovor...
s cim pomaha upratovacke? podrzat metlu ci? 😂