Ahojte volám sa Sisa mám40r. som 20r.vydatá mám 5 deti sú všetky skoro už dospelé posledny má 15r. môje problemy nemajú konca kraja ani neviem ako začať za taký dlhý čas je toho strašne veľa, môj manžel sa mi nevenuje zanedbáva apsolútne nekomunikuje stále len spí vstáva len ked potrebuje niečo .nepomáha mi v ničom ,stále sa hadame všetci ho už tu poznajú aku ma čudnu povahu nerospráva sa s nikým je to samotár do spoločnosťi už vôbec nechodíme lebo po pár poharíkou som ta najhoršia krava kurva p.... jeho rodina mu vynadala aby sa už prebrál lebo prespí celí život a stratí všetko .no prosím o radu či ma zmysel zostať v tákom manželstve.
Aj ked som zasadne proti rozvodom, ak je vsetko tak ako popisujes, svoju manzelsku povinnost si voci nemu splnila, tym ze si mu vychovala deti, teraz je rad na tebe aby si si uzila zivota a prajem ti don vela odvahy , lasky a stastie
@silvia0073 Pre mňa to zmysel nemá po tom čo som si prečítala, a pre teba áno?
@silvia0073 tvoj manzel ma depresiu. Prejavuje sa to presne tymto, co si tu popisala. Vela spi, nema zaujem, nekomunikuje, je nervozny, nadava ti....stratil zmysel....
co blaznite? da sa najst vztah na zostarnutie? @silvia0073 ved v styridsiatke sa pre teba ro najlepsie este len zacina! deti mas samostane, zacni cestovat, sportovat , starat sa o seba, chod sa zabavit, do kina s kamosmi, rozvijaj si konicky. Zi naplno! Ked sa manzel nepozbiera a Ty si nestastna hned odid! Mas krasny zivot pred sebou!
Ja viem, je to ťažké len tak hodiť za hlavu dvadsať ročné manželstvo, určite bolo aj dobré a bolo aj pekne, neviem či by si chcela ešte sa obetovať a pomáhať manželovi, ale by manžel musel vyhľadať odbornú pomoc a či by vôbec chcel ... a malo by to vôbec zmyslel ... alebo tak ako ti radí briketa, začať trošku myslieť aj na seba a začať nový život ... lebo roky utekajú, ktoré sa nikdy nevrátia a je len na tebe ako sa rozhodneš... držím palce, aby si mala silu správne sa rozhodnúť ...
moja ty si dobre mimo,na čo tije taký manžel???to sa pýtaš nás či si máš nechať ďalej nadávať?si svojprávna?prečo máš 5 detí keď máš takéhoto muža? dnes som z teba mimo...
@silvia0073 a ako dlho už u vás pretrváva tento problém? bol samotársky od začiatku, alebo je to záležitosť len posledných mesiacov?
ak od začiatku - tak tých 5 detí, to si musela mať riadne ťažký život, starať sa o 5 detí a mať muža takého mumáka, ktorý si ťa dosť neváži, keďže ti pod vplyvom alkoholu takto otrasne pred ľuďmi nadáva...
ak je taký len v poslednej dobe - možno má nejaké zdravotné problémy, s ktorými sa ti bojí/hanbí zveriť, poprípade má problémy v práci...
málo informácií pre mňa pre jednoznačne napísanú vetu "odíď".
čo na to tvoje deti? s vami býva už len ten 15ročný, alebo aj iné deti?
najradšej by som ti napísala, že odíď, si ešte mladá, môžeš si nájsť niekoho lepšieho, kto si ťa bude vážiť, deti máš odrastené, naozaj si už teraz môžeš naplno užívať život - venovať sa svojím koníčkom, cestovať, ...
ak však ešte chceš dať vášmu manželstvu šancu, tak navrhni manželovi odbornú pomoc: postav ho pred hotovú vec: bez hádok, kriku, jednoducho buď spolu pôjdete do manželskej poradne, k psychológovi, alebo sa rozvediete. do konca života viesť takýto život - veď to sa životom nedá nazvať.
@silvia0073 milujes ho?
@silvia0073 tvojmu manželovi zrejme vyhovuje takýto spôsob života, spí, naje sa,nepomáha ti, kričí na teba ....Chceš byť s ním aj napriek tomu, že ti vulgárne nadáva? Ako sa k celej veci stavajú tvoje deti? Odíď od neho, začni žiť svoj život, nový život, inak sa ti môže stať , že tú depku môžeš dostať ty od neho a z jeho správania. Prajem veľa síl
myslím,že nekomunikujúcich je v tomto príbehu viac aktérov,ani pani sa nemá k nejakému dialógu 🙂
Prosím napíše nekto mi ako odpísovat či sa tu da neviem veľa o tejto stranke tak prosím o radu dakujem.