Ahojte, ako zacat. Milujem svojho manzela, je to skvely otec, stara sa o nas, lubi nas. Snazi sa mi pomahat ked pride z prace. Kupei syna, cez vikend ho vezme sam von na 1-2hodinky. Ale nas problem je skor intomneho charakteru. Je velky romantik. Vsetky kamosky mi ho zavidia, netaji sa tym. Lenze, ja od porodu nemam vobec chut na romaktiku v intimnej oblasti. Viem, ze sa mu paci ked si dam pradielko /ja ho velmi nemusim/, ale ked jeho predohra trvaaaaaaaaaaa dlho, a este aj samotne milovanie. Ja som mu uz aj vravela, zeby som chcela zmenu, no zrusil ma, ze jemu to takto vyhovuje. Ja chcem - potrebujem zmenu. Od porodu mi stale hovori ze som opeknela, ale ja sa necitim odvtedy vobec vo svojej kozi ked sa mam pred nim vyzliect. Ano schudla som, ale na ukor kojenia /co vobec nelutujem, kojila osm dost dlho/ mi padli prsia. Prosim, neodsudzujte ma, snazte sa ma pochopit. Ale skutocne uz neviem ako dalej.
@nikusa85
Tak neviem co si tym myslela kombinacia romantika a tvoje sebavedomie...
Miluje ta taku aka si a aj ty jeho...
Mozno ti len vadi ze mu to trva dlllllho a vychutnava sii to,hoci ty by si to chcela uz mat za sebou....
Skus to opacne a vychutnavaj si ty jeho,zrychli tempo a jemu sa to zapaci...
Aj vlk syty aj ovca cela 😀
Akú radu chceš? Treba to vykomunikovať s manželom 😕 😉
@nikusa85 zmenu v tejto oblasti netreba vykomunikovať, ale zrealizovať tak, aby sa mu páčila. Prevezmi iniciatívu a urob to podľa seba. Neverím, že existuje muž, ktorý by odolal správne zvolenej rýchlej predohre a krátkemu náruživému milovaniu. Len či u teba nie je problém v niečom inom...
Poznam :D "Kde sa ponahlas? Ja chcem vsetko pomaly, nech si to vychutname" "Ale ja chcem uz spat!!!" :D Tiez som po porode 🙂
@alaguema
@nikusa85 presne mi napadlo to, co Ti uz napisala kocka hore. Ze Tvoj problem nie je to, ze je romantik, ale to, ze sa necitis dobre vo svojom tele, a ze napriek tomu , ze ti vravi, ako dobre vyzeras, Tvoje sebavedomie je na bode mrazu. Este sa stavim, ze Ti vadi zaznute svetlo 😉
Bud rada, ze mas takeho partnera, precitaj si problem kocky, ktoru manzel schladil tym, ze je tucna 😠
Takze popracuj na svojom sebavedomi, kazda z nas je krasna svojim sposobom, nemozeme byt vsetky rovnake a ze Ti klesli prsia? No a co, hlavne ze nejake mas, su zienky, ktore maju take hrasky 😎
@nikusa85 Neviem ako dlho si po porode, ale je to normálne, že nemáš veľmi chuť na sex všeobecne, to sa stáva u mnohých žien. Možno si proste len veľmi unavená z celého dna a ked to dlho trvá, tak ti to vadí. Čo keby ste sex presunuli na ráno, ked si ešte čerstvá? Alebo fakt vydiskutovať nejaký kompromis s manželom, raz bude rýchlovka, raz romantikuš. Aby ste boli obaja spokojní.
A prečo v sexe jednoducho neprevezmeš iniciatívu, ak ti to nevyhovuje?
Mať tvoje problémy a Rockefellerove prachy... 😀
@nikusa85 Ja si myslim, ze ta chapem. Romantika je super vec ale vsetkeho vela skodi. Na tvojom mieste by mi chybalo spontanne milovanie...proste striedal nezne pomale s obcasnymi divokejsimi rychlovkami. Je toto co ti chyba? Obcas proste hupsnut na to?
Tak ci tak vsetko je vsak o komunikacii, ktoru tvoj manzel nezvladol. Este raz s nim hod rec. Povedz mu narovinu co by si chcela. Ak ta znovu zrusi s tym ze mu to vyhovuje tak pritvrd s tym ze tebe to nevyhovuje a preto sa to s nim teraz snazis riesit. A ked nepochopi spytaj sa ho ze ci ak on bude raz s niecim nespokojny ci tiez by mu vyhovovalo aby si mu odpovedala ze tebe dana vec vyhovuje ako je a tym to budes povazovat debatu za ukoncenu alebo ocakava tiez (ako ty teraz) konstruktivnu debatu a kompromis.
PS: Prsia neries. Fakt nie. Si pre neho krasna a tym je to vybavene. On to vidi a je mu to jedno, furt si krasna. 🙂
Ja si myslím, že problém je v tebe, nie v manželovi.
Co by som ja dala za takeho romantika..aj po detoch,aj po porodoch.. hm.. skus porozmyslat..
@nikusa85 ja ta podla mna chapem, obcas potrebujes nejake to zivocisne milovanie, proste troska tzv pritvrdit, aby bol chlap chlapom....lebo zeny chcu tzv zlych chlapcov a proste prilisna sladkost cloveka omrzi.... nic ine len rozhovor a snazit sa najst kompromis nepomoze, prave sex je o tom, ze by ludia mali najst tu spolocnu rec, skus apelovat prostrednictvom toho, ze teba vas akt jednoducho nenaplna tak ako by mal...drzim palce...
ja to tiez celkom chapem - ja som nikdy nebola moc na romantiku a romanticky sex ma vzdy znervoznoval.. no jedine co ma napada je, prebrat iniciativu, alebo proste muzovi uprimne vysvetlit, ze mas proste chut na nieco ine, co ale neznamena, ze to stare sa uz nikdy nevrati..
keby som ja mala taketo "nedorozumenie v spalni" 🙂 tak to asi poriesim s polovickou a isto by som to nevesela na nejake forum..tu sa rady rozdelia na dve skupiny, jedna je ta, co ti budu tvojho romantika zavidiet a druha ta, co ti povedia, ze problem je v tebe 🙂 to ze moment nemas chut na romantiku treba povedat jemu, a ja ked s niecim nesuhlasim, nepaci sa mi to a nie som spokojna, preberam iniciativu JA, to znamena, keby sa mi napr nepacilo ze sa so mnou hodinu cumlikuje 😉 tak mu to dam patricne najavo, ze mne viac sedi opak.
Naznac mu to, skrot ho, zviaz mu oci ruky, ukoj svoje pudy max rychlostou a popraj mu dobru noc 🙂
Nepochopila som celkom čo vlastne je tvoj problém......asi to že ty chceš zmenu a tvoj.muž nie.....To chce iba rozprávať,rozprávat